• تفاوت Rap و Hip-Hop ??؟؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد موسيقي و مشاهير موسيقي به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: God Knowz
سپاس‌های ارسالی: 212 بار
سپاس‌های دریافتی: 225 بار
تماس:

• تفاوت Rap و Hip-Hop ??؟؟

پست توسط Justice »

با سلام

rap , hip-hop رو شرح بدهید و تفاوت و .... رو هم بگید ! :-)
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 102 بار

پست توسط Boyka »

این سبک موسیقی که در دهه ۱۹۶۰ توسط سیاهپوستان آمریکایی در برانکس Bronx (واقع در نیو یورک) بوجود آمد نوعی سلاح مبارزه جوانان سیاه با تبعیض های نژادی رایج در آن زمان بود و به همین دلیل بود که به خاطر بیان مشکلات زندگی در گِتو ها (جایی برای زندگی مردمی که جزو اقلیت یک شهر به حساب می آیند) به موسیقی گتو نیز شهرت دارد. گرچه همواره سیاهپوستان را صاحبان موسیقی رپ میدانند اما نمیتوان از نقش آمریکایی های لاتینی تبار در زنده نگه داشتن این سبک چشم پوشی کرد ، در ثانی رپ در دنیای امروز از چار چوبی که آنرا منحصراً مربوط به سیاهپوستان می ساخت خارج شده و به یک شیوه اعتراض برای جوانان جهان تبدیل شده ؛ در واقع هر جا که جوان ها هستند و هر کجا که نارضایتی وجود دارد رپ هم بعنوان یک شیوه اعتراض که در قالب موسیقی و در دل کلماتی که به سرعت و پشت سر هم پیاده می شوند نهفته است ٫ در آنجا حضور دارد.

<<تاریخ>>
سیاهپوستان بنیان گذار رپ در آن زمان بدلیل نداشتن استطاعت مالی کافی و عدم وجود امکانات لازم ، قادر به ضبط آهنگ های خود در استدیو نبودند و به ناچار هنر خود را در خیابان عرضه میداشتند و به جای استفاده از ساز ، دست میزدند! (صدای دست زدنی که امروزه در در آهنگ های رپ و هیپ هاپ میتوان براحتی آن را شنید به نوعی احترام به رپر های اولیـه و بنیانگذاران رپ است) اما بالاخره روزی رسید که رپر ها توانستند آهنگ های خود را ریکورد(record )کنند . با اینکه بسیاری معتقدند اولین آهنگ های رپ را Grandmaster Flash یا The Sugarhill Gang ریکورد کرده اند اما این عقیده در مورد موسیقی Hip Hop صحت دارد نه در مورد رپ. به هر تقدیر نخستین آهنگ رپی که رسماً در تاریخ موسیقی ریکورد شد "Here Come the Judge" نام داشت که در سال 1968 توسط کُمدین معروف Pigmeat Markham ضبط شده بود.

<<رپ و هیپ هاپ حال حاضر آمریکا>>
هر چند رپ و هیپ هاپ در آمریکای امروز هنوز هم لهن تلخ و تمسخر آمیز اعتراضی خود را حفظ کرده اما دیگر درباره مباحثی که در آغاز تولد خود به آنها می پرداخت سخنی به میان نمی آورد یا حد اقل ٫ به ندرت درباره آن ها سخن می گوید ؛ گویا آرزوی دکتر لوتر کینگ در مورد برابری حقوق سیاهان و سفید پوست ها ؛ لا اقل در مورد رپر ها در حد زیادی به تحقق رسیده ، چون محور اصلی موسیقی رپ و هیپ هاپ در آمریکای حال حاضر را گنگستا رپ (Gangsta Rap) و تا حدود زیادی هاردکور رپ (Hardcore Rap) تشکیل میدهد به عبارت ساده تر امروزه مباحث اصلی این موسیقی را س__ک____س ، مواد مخدر ، قانون شکنی و در مجموع هر مبحث دیگری که باعث می شود والدین فرزندان خود را از گوش دادن به این موسیقی منع کنند ؛ شاید امروزه بتوان رپ را فقط متعلق به بزرگ تر ها نامید اما در این میان گروه هایی مثل Native Deen و رپر هایی که سبک Christian Rap را دنبال می کنند تلاشی هر چند بی فایده برای جلوگیری از این امر میکنند اما با وضعی که امروز بر دنیای رپ و هیپ هاپ حاکم است شاید تنها می توان آن ها را رپرهایی متعلق به دنیای کوچک تر ها دانست.
A soldier is he whose blood makes the glory of the general.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط Boyka »

به نظر من میشه گفت رپ یکی از شاخه های هیپ هاپه ولی نمیدونم شما چیا گوش میکنی ولی به نظر من 2pac رو از دست نده اگر خواستی بهم بگو اهنگهای خوبشو بهت معرفی کنم و متن شعر هاشو تو قسمت موسیقی بذارم البته به زبونه خارجی... :-)
A soldier is he whose blood makes the glory of the general.
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

Boyka نوشته شده:به نظر من میشه گفت رپ یکی از شاخه های هیپ هاپه ولی نمیدونم شما چیا گوش میکنی ولی به نظر من 2pac رو از دست نده اگر خواستی بهم بگو اهنگهای خوبشو بهت معرفی کنم و متن شعر هاشو تو قسمت موسیقی بذارم البته به زبونه خارجی... :-)

لطف میکنی...
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط Boyka »

Ma3ouD نوشته شده:
Boyka نوشته شده:به نظر من میشه گفت رپ یکی از شاخه های هیپ هاپه ولی نمیدونم شما چیا گوش میکنی ولی به نظر من 2pac رو از دست نده اگر خواستی بهم بگو اهنگهای خوبشو بهت معرفی کنم و متن شعر هاشو تو قسمت موسیقی بذارم البته به زبونه خارجی... :-)

لطف میکنی...

موضوع رو با نام (( گلچینی از بهترین های Tupac )) درست کردم :-)
ارسال پست

بازگشت به “موسيقي”