موشک های زیر سطحی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با موشکهای دريايي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, SAMAN, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

دوست عزيز من گفتم برد موشک اعلام نشده نگفتم برد کمي دارند حتي اگر بپذريم برد اين موشک 50 کيلومتره چون زير دريايي هاي ايران رادار گريزند(هم کلاس کيلو و هم زير دريايي هاي سبک سابحات) ميتونند به مقدار کافي به ناوگان امريکا نزديک شن راستي دوستان کسي از وزن سر جنگي اين موشک اطلاع داره مطرح کنه
راستي چرا به نظر شما در رزمايش پيامبر اعظم اون حجم عظيم از سلاح هاي فوق پيشرفته معرفي شد و به يک باره دوباره فضاي سکوت اطلاعاتي بر کشور حاکم شد؟
راستي دوست عزيز حسن2568 فکر نميکني برد 7-8 متر براي يه اژدر خيلي کم باشه بعيد ميدونم انقدر برد داشته باشه
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

در مورد موشك زير سطحي حوت يا به قولي اشكوال اطلاعات زيادي منتشر نشده البته با توجه به افزايش قدرت مواد منفجره در زير اب حداقل از يك سر جنگي 200 كيلويي بهره مي بره
و با توجه به اندازه اي كه داشت احتمالا برد زيادي نداره البته ما در خليج فارس احتياج به برد زياد هم نداريم

چرا به نظر شما در رزمايش پيامبر اعظم اون حجم عظيم از سلاح هاي فوق پيشرفته معرفي شد و به يک باره دوباره فضاي سکوت اطلاعاتي بر کشور حاکم شد؟

دليلش ميتونه اين باشه
سردار رشيد: جمهوري اسلامي ايران تاكنون ازوقوع شش جنگ جلوگيري كرده است

ايران همزمان با افزايش تهديدات با نمايش توانمنديهاي سعي دارد از جنگ جلوگيري كنه
و با توجه به نمايش عظيم ان توانمنديها در رزمايش پيامبر اعظم ميشه نتيجه گرفت كه تهديدات خيلي جدي بوده
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 78 بار

پست توسط soheil_riazi »

با تشکر از حسن واسيجون. اگه ممکنه در مورد موشک هاي سوپرسونيک و مدل هايي که ايران داره يه نفر توضيح بده.
با تشکر
زنده باد ايران. درود بر همه ي دانشمندان ايراني
دوستان علافه مند به ریاضیات در تکمیل سایت زیر کمک کنند
[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

سوپر سونيک به تسليحاتي گفته ميشود که سرعتشان بيشتر از سرعت صوت(1 ماخ) باشد.فکر کنم موشک هاي سانبرن و ياخونت از موشک هاي سوپر سونيک ضد کشتي ايران باشند.در مورد اژدر هم بايد بگم که فناوري ساخت اژدر سوپر سونيک در دست روسيه و اکراين هست که ايران هم از طريق اکراين به اين مهم دست يافته است.(فکر کنم چن هم ميتونه بسازه ولي تا اونجايي که من خبر دارم امريکا هنوز به اين سرعت براي اژدر دست نيافته).اژدر ها سوپر سونيک براي دستيابي به سرعت هاي بالا با ايجاد حباب از نوک اژدر,اژدر را در حاله اي از هوا قرار داده و از استکاک بين اژدر و آب کاسته و باعث سرعت بالا ميشود.
اکثر موشک هاي هوا به هوا نيز سوپر سونيک هستند.
هواپيما هاي جنگنده نيز ميتوانند با سرعت سوپر سونيک پرواز کنند ولي در اين حالت بسيار ناپايدار هستند و مصرف سوختشان به دو برابر ميرسد.از اين حالت بيشتر براي عبور از خط دفاعي و يا فرار از دست موشک هاي مهاجم استفاده ميشود.
shahbaz,
در مورد

ميتوني بيشتر توضيح بدي.من دقيقا منظور اين حرف رو درک نکردم.
ممنون از همه.....احسان :razz:
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

خب اين حرف دوستمونم حرفيه
پس اگه اينجوره سطح تهديدات واقعا کم شده که ايران 5/1 ساله هيچ رزمايشي برگزار نميکنه
اسي جون خبر رسمي و غير رسمي از خريد ياخونت داري منم تو خيلي جاها شنيدم ايران ياخونت داره ميخاستم بدونم کي سفارش خريدار داده شده و کي تحويل شده. تو سفر سال2001 دريابان شمخاني؟
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

shahbaz,
در مورد نقل قول:

سردار سرلشكر پاسدار غلامعلي رشيد جانشين رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح اين سخنان را در
نخستين همايش مسئولان و رابطين شعب سياسي ارتش اظهار داشته بود

و همچنين گفته بود: دكترين جمهوري اسلامي بر جلوگيري از بروز جنگ استوار است و همواره تلاش شده جنگي بر مردم تحميل نشود

با توجه به درجه و موقعيت شغلي و ... ايشان ، مسلما از اطلاعاتي برخوردار است كه ما اطلاع نداريم

اما در مورد ان شش جنگ كه گفته شده از وقوع ان جلوگيري شده
دومورد را كه يادم هست و فكر مي كنم درست باشه

يكي مربوط به حمله اول امريكا به عراق در سال 1991 است كه سعي مي شد پاي ايران را به جنگ بكشانند
و يكي در در سال 1375 مربوط به درگيري با طالبان و تحريك طالبان به حمله به ايران

در فروردين 85 كه رزمايش پيامبر اعظم برگذار شد
امريكا پس از اشغال عراق تصميم داشت كه به بهانه تاسيسات اتمي به ايران حمله كنه
در ان برهه هم حجم فشار بسيار زياد شده بود
به نظرم يكي از دلايل پشيماني امريكا نمايش تجهيزات ايران بود كه تا مدتي انها را پشيمان كرد
اما با توجه به افزايش مجدد فشارها فكر كنم يه رزمايش جديد لازم باشه
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

navid missle, سلام دوست عزيز در مورد حجم سلاحهاي آزمايش شده در رزمايش پيامبر اعظم اون طوركه من اطلاع دارم از 25 روزقبل از عيد نيروي هوائي به دليل تهديدات امريكا درحالت آماده باش قرار داشت واون رزمايش هم قرار بود به صورت عادي ومتعارف به مناسبت آزادي خرمشهر در خرداد ماه برگزار بشه اما بر طبق گفته خود آقاي لاريجاني به دليل جدي بودن تهديد 40 روز زودتر برگزار شد وبا اون حجم عظيم
در مورد برد اژدر هاي كوچك كه بر روي شناورهاي كوچك نظير شناور باور نصب ميشه اين مقدار برد كم نيست زياد هم نيست فراموش نكنيد كه اژدر بايد توي آب حركت كنه وانرژي زيادي براي پيشرانه احتياج داره وزن كلاهك هم باتوجه به جثه وبرد كم وزياد ميشه براي اژدرهاي كوچك 150 تا200 كيلو كافيه چون اژدر بايد زره ناو رو در قسمت زير آب كه خيلي هم زخيمه بشكافه وبعد منفجر بشه اژدر حوت كه از ناو يا زيردريائي شليك ميشه بزرگتره .برد وقدرت تخريب بيشتري داره
soheil_riazi, سهيل جان من اطلاعات نظامي وفني زيادي ندارم اما ميتونم در اين حد بگم كه موشكهاي كروز اغلب زير صوت هستند مثل موشكهاي اگزوسه وكرم ابريشم اما بعضي ازاونها در تمام يا قسمتي از مسير با سرعت بالاتر از صوت حركت ميكنند كه به اونها سوپر سونيك ميگن در مورد ايران هم ظاهرا موشك ثاقب كه در رزمايش ضربت ذوالفقار هم از ناوچه مهم از زيردريائي شليك شد در اين گروه قرار دارد
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
New Member

Re: موشک های زیر سطحی

پست توسط حسین GHORBANI »

در سفر دریادار شمخانی تعدادی اشکوال سفارش داده شد اما مثل بقیه اقلام سفارش داده شده روس ها باز هم نامردی کردن اما ایران تونست این حوت خودمون رو تولید کنه چه مهندسی معکوس شده باشه چه خودمون ساخته باشیم مهم اینه که حوت جهان رو مبهوت عزمت ایران کرد :razz: :razz: :razz: :razz: ::ns ::ns
ارسال پست

بازگشت به “موشکهاي دريايي”