درخواست آهنگ فقط در اين تاپيک
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-

-
- سپاسهای دریافتی: 22 بار

-
Error
You want to download the following file:
[External Link Removed for Guests] | 12270 KB
You have reached the limit for Free users. Would you like to download more?
Become a Premium member now! The download will be available shortly! Alternatively you can wait 7 minutes.
You can start the download again and choose premium, if you have already a premium account.
Create Premium Account
You want to download the following file:
[External Link Removed for Guests] | 12270 KB
You have reached the limit for Free users. Would you like to download more?
Become a Premium member now! The download will be available shortly! Alternatively you can wait 7 minutes.
You can start the download again and choose premium, if you have already a premium account.
Create Premium Account

- محل اقامت: God Knowz
- سپاسهای ارسالی: 212 بار
- سپاسهای دریافتی: 225 بار
- تماس:
persepolis52-6-16,
1- برای گذاشتن عکس . عکس خود را در یکی از سایت های اشتراک گذاشته مثلا [External Link Removed for Guests]
2- بعد با زدن کلید پیش نمایش در پایین همین صفحه به قسمت ویرایش متن می روید که تمام کدها نجا اماده هست .
روی ایکونی که یک تصویر عکس روی اون هست کلیک کنید و بعد ادرس عکس خودتون رو که در سایت دیگر کلیک کردید بدهید.
3 - فکر نکنم این لینک من باشه ها
4 - این error نوشته که باید 7 دقیقه صبر کنی تا اجازه دانلود داده شود اخه از سایت راپید شیر همزمان اجازه دانلود ندارید.
بای این که این تایمر رو صفر کنید یک بار disconnect بشوید و دوباره connect بشوید و بعد صفحه دانلود را دوباره refresh کنید .

1- برای گذاشتن عکس . عکس خود را در یکی از سایت های اشتراک گذاشته مثلا [External Link Removed for Guests]
2- بعد با زدن کلید پیش نمایش در پایین همین صفحه به قسمت ویرایش متن می روید که تمام کدها نجا اماده هست .
روی ایکونی که یک تصویر عکس روی اون هست کلیک کنید و بعد ادرس عکس خودتون رو که در سایت دیگر کلیک کردید بدهید.
3 - فکر نکنم این لینک من باشه ها
4 - این error نوشته که باید 7 دقیقه صبر کنی تا اجازه دانلود داده شود اخه از سایت راپید شیر همزمان اجازه دانلود ندارید.
بای این که این تایمر رو صفر کنید یک بار disconnect بشوید و دوباره connect بشوید و بعد صفحه دانلود را دوباره refresh کنید .

-
- سپاسهای ارسالی: 52 بار
Ma3ouD نوشته شده:ASHK HIKAYESI نوشته شده:Ma3ouD نوشته شده:کل آلبوم بهادر که آهنگ تو اين زمونه هم توش هست با کيفيت بالا.
[External Link Removed for Guests]
28 مگ
مرسی مسعود جان ! متاسفانه خط من دیال آپه ! میشه لطف کنی هر وقت تونستی فقط اون آهنگ رو برام آپلود کنی ؟!![]()
![]()
چشم عزیزم.امشب یاداوری کن ا دانلودش کنم و آپلود
چی شد پس ؟

-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
ASHK HIKAYESI نوشته شده:Ma3ouD نوشته شده:ASHK HIKAYESI نوشته شده:Ma3ouD نوشته شده:کل آلبوم بهادر که آهنگ تو اين زمونه هم توش هست با کيفيت بالا.
[External Link Removed for Guests]
28 مگ
مرسی مسعود جان ! متاسفانه خط من دیال آپه ! میشه لطف کنی هر وقت تونستی فقط اون آهنگ رو برام آپلود کنی ؟!![]()
![]()
چشم عزیزم.امشب یاداوری کن ا دانلودش کنم و آپلود
چی شد پس ؟![]()
شرمنده عزیزم.امشب حتما و 100% قرارش میدم.

-

-

....يه همچين چيزي
چه جوري تو اين سايت ميشه عكس آپلود كرد تا براتون عكسشو بگيرم؟