پیشنهاد می کنم دانلود کنید چون اگه دانلود نکنید ضرر کردید . ! (این آهنگهایی رو که می زارم الکی تعریف نمی کنم که دانلود کنید . چون خودم یکم مشکل پسندم از هر اهنگی خوشم نمیاد
)
لینک :
[External Link Removed for Guests]
مدیر انجمن: شوراي نظارت

)

dare miad omidvaram khub bashe!chon yekam bish az bish moshkel pasandam.Justice نوشته شده: تک آهنگی از Tiziano Ferro به نام Perdono گذاشتم البته این دفعه فرق داره چون این یکی ورژن انگلیسی این اهنگ هست .
پیشنهاد می کنم دانلود کنید چون اگه دانلود نکنید ضرر کردید . ! (این آهنگهایی رو که می زارم الکی تعریف نمی کنم که دانلود کنید . چون خودم یکم مشکل پسندم از هر اهنگی خوشم نمیاد)
لینک :
[External Link Removed for Guests]

Justice نوشته شده:h1h2h3, عزیز
مشکل کار شما اینجاست که راپید شیر بیشتر از 4 کاراکتر هم از شما نمی خواهد ولی .. ! ولی چی !؟![]()
ولی شما باید فقط کاراکتر هایی را که عکس گربه دارد رو وارد کنید ! (گربه نه که سگ)
اما نمی دونم چرا برای من روی هر 6 تاش عکس گربه میاره حتما می خواد من دانلود نکنم 

h1h2h3 نوشته شده:Justice نوشته شده:h1h2h3, عزیز
مشکل کار شما اینجاست که راپید شیر بیشتر از 4 کاراکتر هم از شما نمی خواهد ولی .. ! ولی چی !؟![]()
ولی شما باید فقط کاراکتر هایی را که عکس گربه دارد رو وارد کنید ! (گربه نه که سگ)
بابا اینقدرم حالیمونهاما نمی دونم چرا برای من روی هر 6 تاش عکس گربه میاره حتما می خواد من دانلود نکنم