مشخصات کاربران انجمن

اخبار و قوانين انجمن را در اين بخش مطالعه فرماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط EPEX »

نام : ......
نام خانوادگي: محرمانه! :-?
نام کاربري: زياد دارم تا دلتون بخواهد ! سابقا maryam-paizi ، و الان epex !
متولد : 26 آذر سال 1364 برابر با 17 دسامبر 1985 و 6 محرم 1406 هجري قمري! :::P
تحصيلات : دانشجويي انصرافي« 5 ترم خوندم با 56 واحد پاسي» :lol: :o که الان دارم پا مي کوبم ! « يعني خدمت مقدس سربازي» :lol: البته توي شهر خودمون تا ساعت 2 بعد از ظهر هستم و بعدش جيم ميشم خونه! :o
عاشق کا کل کردن از همه نوعش ! و داراي اطلاعات وسيع تاريخي ، جغرافيايي ، فلسفي، سينمايي ، نظامي ، جامعه شناسي و هر چيز که فکرشو بکنين از شير مرغ تا جون ادميزاد ! :-P
عاشق سينه چاک هر چي فيلسوف و سينماگر و جامعه شناسه البته از نوع درس و حسا بيش! :-x و صد البته جودي فاستر :smile: !
نميدونم که چرا نصف کاربرهاي انجمن از من متنفرن! البته اين مشکل رو با خيلي ها دارم! هميشه متهم ميشم که پستهام جنجالي و زيادي يه جوريه! اخه تقصير من چيه که ... يه افسانه است! يا اينکه جوري فکر ميکنم که خيلي ها دوست ندارند :-x در ضمن عرب هم نيستم! :::P
متنفر از شونيست هاو و تمام کساني که تاريخ را جعل ميکنند! :-? عاشق شهر هاي بزرگ هرچي بزرگتر بهتر ! کالباس و سوسيس و پيتزا هم خيلي دوست دارم « توي اون دوسالي که دانشگاه بودم اونقدر از اينا خوردم که اخرش ورم معده گرفتم!» :?
22سالمه و هنوز موبايل ندارم! :? نوستالژِي غريبي به دوران کودکيم دارم و مهمترين تفريح زندگيم اينه که اهنگ کارتون هاي قديمي رو گوش بدم! :lol:
اين پست ممکن است ادامه داشته باشد! :-o
هر آنکه برد زدانش توشه ای
جهانی ست بنشسته بر گوشه ای
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار

پست توسط gordafarin »

سلام
نام:نوش افرين
نام خانوادگي:؟
تاريخ تولد:2/7/1369
تحصيلات':امسال ديپلم گرفتم(رياضي)
علايق:من به خيلي چيزا علاقه دارم اونايي كه تو ذهنمه و...ماشين (شاسي بلند نباشه )تيونينگ فابريك باشه اگرم غير كارخونه وسايلش از فرانسه باشه رانندگي -نجوم-جنگ افزار البته سلاح هاي سبك فرديش بيشتر عاشق M-4 .mp-5.mp-7.و...كلت بيشتر پارا و...شكار كردن و دوست دارم البته فقط با تفنگ باديم گنجشك و ...زدم :-? از سلاح هاي شكاري برونينگ خوشم مياد و وينچستر!از تكنيك هاي گروه هاي ويژه خوشم مياد دوست داشتم كماندو يا...بشم حتي ارتشم رام ندادن واسه اموزش هاي همينطوريم بسيج خواهران هست كه خوب بايد چادر ادم سرش كنه :?
از مكانيك خودرو ..مكانيزم داخليش كلا خوشم مياد مخصوصا موتور ماشينا و...از شستن ماشين خوشم مياد از لباس خريدن چاقو پرتابي سگ نژاد خالص قدبلند پرنده هاي شكاري و...چايي-قليون-دلستر!بقيه موارد خصوصي!!
لوازم ارايش كفش پاشنه بلند و...عاشق ايران تاريخش اجدادم و تمام مردمم هستم هدف نهايي من تو زندگي كمك به مردم جهان مخصوصا ايران هست اميدوارم پرچم دار اهداف خشايارو كوروش و داريوش باشم
و خيلي چيزاي ديگه دوست دارم
از پنده هاي كوچيك مثل مرغ عشق و فنچ و اينا بدم مياد به نظرم فقط به درد اين ميخورن بزنيشون بندازي جلوي شاهيني عقابي چيزي
از ادم هاي ترسو و بدون ريسك خوشم نمياد از ماشيناي شاسي بلند .اونايي كه سر كار ميزارن ادمو از اجازه گرفتن از ديگران از زير ظلم رفتن از اجراي قوانين بيخود از غذاهاي چرب :sad: از لباس ازاد از مانتو وروسري اممم از ادماي بيكار و بي هدف از انسان هاي بيفكر و نالايق و....بدم مياد
پيروز باشيد
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط sia2007 »

سلام،
از همتون پیر ترم (فکر میکنم) 30 فروردین 1342 :-D
نام: فریدون
نام خانوادگی : تا بماند!!!!
تحصیلات: مهندسی راه وساختمان از آلمان، IT-System-Administrator
ساکن آلمان هستم، وقتی خدمتم رو انجام دادم (زمان جنگ، کردستان و جبهه غرب خدمت کردم، کمین زدیم و کمینم خوردیم :::P )، زدم بیرون اومدم اینجا که درس بخونم که موندنی شدم.
گاهگاهی میام اینجا (اگه وقت اجازه بده) ، صفحه جالبه و کارشم زیاده، یه سری صفحه های فارسی دیگم هستند از ایران که اونارو هم میخونم (مخصوصا حالا که موقعیت بحرانیم شده).
کارم وسرگمیمم یکیه: از سر کار که میام، بعد از رتق و فتق امور خانواده گرامی (از جمله 2 تا دختر گل) کامپیوترو روشن میکنم و بازم میرم تو اینترنت (اطلاعات، اطلاعات، اطلاعات ) :shock:
عاشق ایرانم و عاشق گذشته و فرهنگ ایرانم.دلمم لک زده برا غذاهای ایرونی (چون کار زیاده اصلا وقت غذا خوردن ندارم، زمان کار که FastFood و بعد از کارم چون عیال ایرونی نیست و غذاهای ایرونیم قربونشون برم خیلی دنگ و فنگ دارن............::ss )
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

gordafarin, جان با اين پستي که زدي مو به تنم سيخ شد.تو چقدر خشني.مخصوصا با جمله
از پنده هاي كوچيك مثل مرغ عشق و فنچ و اينا بدم مياد به نظرم فقط به درد اين ميخورن بزنيشون بندازي جلوي شاهيني عقابي چيزي

خدا به داد ادم هايي که با شما سروکار دارن برسه.
ولي از يه اخلاقت خيلي خوشم اومد.جسارت در وجودت موج ميزنه.جنسييتت باعث محدودييتت نميشه.هر کس ديگه اي بود ميگفت دختر رو چه به
ماشين (شاسي بلند نباشه )تيونينگ فابريك باشه اگرم غير كارخونه وسايلش از فرانسه باشه رانندگي -نجوم-جنگ افزار البته سلاح هاي سبك فرديش بيشتر عاشق M-4 .mp-5.mp-7.و...كلت بيشتر پارا و...شكار كردن و دوست دارم البته فقط با تفنگ باديم گنجشك و ...زدم از سلاح هاي شكاري برونينگ خوشم مياد و وينچستر!از تكنيك هاي گروه هاي ويژه خوشم مياد دوست داشتم كماندو يا...بشم حتي ارتشم رام ندادن

ولي از جمله انسانهايي هستي که به درجات عالي پيشرف ميرسي.
اي کاش همه دختران ايران همچين جسارتي داشتند.
ميدونم که امکان داره با اعتراض مديران به خاطر اين پستم مواجه بشم ولي حيفم اومد حرفم رو نزنم.خواستم در پيام خصوصي برات بفرستم ولي گفتم شايد خوشت نياد.

در اخر هم خدا به کسي که اين تاپيک رو ايجاد کرده خير بده.واقعا جو دوستانه اي هست.يه همچين جو دوستانه و بدون تنشي رو فقط ميشه در اين تاپيک و انجمن اشپزي پيدا کرد.ايول به همه.........
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط s.rayan »

با درود.

من سپهر هستم.

متولد خرداد 1366 هستم.

دانشجوي دامپزشکي .

امممممممممم خوب ديگه چي بايد بگم ؟

آها !

علايق : کوهنوردي , کوهگردي! شکار . تيراندازي .تماشاي حيات وحش bird watching. گفتمان با افراد صاحب انديشه انسان دوست و برابري خواه .آدمهاي ريسک پذير و حق طلب. کتاب خوني. غذاهاي تند ((چرب نباشه)) ماهي گيري . قواصي . دوست داشتن بدون انتظار دوست داشته شدن. کلکلهاي ايدئولوژيک :grin: ساخت نارنجک چهار شنبه سوري. رانندگي road off و..........

از چيزاي که بدم مياد : ناسيوناليسم. شونيسم. از اينهايي که آويزون تاريخ کهن 70977876656 هزار ساله ميشن ::ss از کسايي که نسبت به مصائب جامعه بي تفاوتنن مواد مخدر . آدمهاي خوکي ((آدمهايي که تفکراتشون مربوط به از شکم به پايين ميشه)) و....

همين :-)
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار

پست توسط gordafarin »

essi joon مرسی از پیامت نه من از همه چی خوشم میاد!
اقای سپهر خوش اومدین به این فاروم با قسمت تیراندازی 100%موافقم
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 24 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار
تماس:

پست توسط hajahmadi mohammad »

سلام اين منم[align=right]نام:  خانوادگي:حاج احمدي پوررفسنجاني[align=right]ت ت:  سكونت:رفسنجان-شهركرد[align=right]دانشجوي   علايق!:دوچرخه سواري خارج از شهر. ماشين سواري شبانه با دوستان. گوش كردن به آهنگاي محسن نامجو. نگهداري از حيووناي اهلي و غير اهلي. مسابقه ي اتومبيلراني كلاس آزاد تو خيابون. فرار از دست پليس و چيزايي كه ازشون بدم مي ياد: مواد مخدر. كلآ اعراب.آدماي آب زيركاه.استادايي كه نمره ي همينجوري ميدن.مريضي. مجلس ختم.مهموني. مراسم ازدواج
لقمه ي هر خورنده را درخور او دهد خدا
آنچه گلو بگيردت حرص مکن مجو مجو
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: نقطه اي روي کره زمين
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط foxbot »

حالا نوبت منه
نام:عرفان
نام خانوادگي:مطيعي
تاريخ تولد: 20 تير سال 69
محل زندگي:کرمانشاه
تا موقع کنکور درس خواندن فشرده
عاشق تسليحات نظامي به خصوص هواپيما اونم از نوع اف 14-15-16 به اضافه ي موشک هاي هوا به هوا
اخريشم که يک قمرمان واقعي و يک مرد به تمام معناست سيد حسن نصرالله
تنفر تا دلتان بخواد از چاپلوسي-سيگار و دخانيات-صهيونيست هاي عوضي بي همه چيز
شهادت هنر مردان خداست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

بذارید منم بگم:

نام: میلاد

نام خانوادگی:عباد

تاریخ تولد:28 شهریور 65
شیراز

محل زندگی:آبادان-لب شط

شغل:تکنیسین دریایی

تحصیلات:دانشجوی IT ویواش یواش راهی خدمت سربازی در نیروی دریایی سپاه

علاقه:به نیروی دریایی-ناو هواپیما بر-قایق تندرو موشک انداز-جنگنده f35 و f22 و B2 وسوخو نسل پنجم

افراد مورد علاقه:تیمسار سرلشکر شهید منصور ستاری-سرلشکر شهید احمد کاظمی-

تنفر از: حرفای بی ربط و پرتو پلایی که به اسم واقعیت به ساده لو حان خورانده میشود

ماهی صبور تنوری-جوجه بختیاری-قلیه ماهی-ووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووی

دنیا آبادان
  بی  
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط samanrossonero »

سلام...
من هم معرفی می کنم...
سامان اسکندری
متولد 9/1/1365
بچه تایباد مرز افغانستان ولی از سال 83 با قبولی در دانشگاه مشهد سکونت دارم
فرزند اول خانواده
عاشق فوتبال و بازی کامپیوتری
دانشجوی زیست شناسی دانشکده علوم(دانشگاه آزاد)
بازی کانتر استریک رو دوست دارم و لقب من در این بازی و البته دانشکده سامان افغانی هست (به خاطر محل تولدم)
ورزش حرفه ای : کیوکوشین
تیم فوتبال آث میلان عشق فوتبالی من هست
عاشق نژاد ایرانی و تاریخ وطنم هستم و کوروش کبیر رو ستایش می کنم...
موسیقی راک رو دوست دارم
بازیگر مورد علاقم میل گیبسن و بوروس ویلیس و تام هنکس
خواننده مورد علاقه من(ممکن از نظر مدیران مورد داشته باشه...نگم بهتره) اولش م..تی
فیلم مورد علاقه : a walk to remember و کینه
عاشق فیلمهای ترسناک
پسر خاله کاپیتان مسعود هستم
چاکر همه بکس سی سی :razz: :razz:
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
Captain II
Captain II
محل اقامت: اهواز
سپاس‌های ارسالی: 148 بار
سپاس‌های دریافتی: 354 بار

مشخصات كاربران

پست توسط بهنام41 »

نام: بهنام

نام خانوادگی:صفاتي دزفولي

تاریخ تولد:16 آبان 47
آبادان

محل زندگی:اهواز

شغل:مدير خدمات بازرگاني

تحصیلات:كارشناسي علوم اقتصادي – بازرگاني
دريك خانواده پر جمعيت (9نفره) بدنيا آمدم و فرزند سوم هستم .شش برادر هستيم و سه خواهر.
وقتي كه جنگ شد مثل خيلي هاي ديگه همراه خانواده توي شهر باقي مانديم و به همراه پدر و 2برادر بزرگترم در بسيج وارد شديم.
در ابتداي جنگ بخاطر بچه بودنم مرا با تعدادي ديگر از كوچولوها در يك دسته به فرماندهي شهيد حاكم بن رشيد به جبهه جزيره مينو فرستاند و بعدها در عملياتهاي مختلف شركت كرده و چندين بار از نواحي مختلف بدن مجروح شدم.
بعد از جنگ درسم را ادامه دادم و اين در حالي بود كه متاهل و 3بچه قدو نيم قد داشتم.(توي جنوب بچه هايشان را زود زن مي دن)توي دانشگاه با هر دختري كه آشنا مي شدم و مي گفتم متاهل و داراي فرزند هستم باور نمي كردن و به شوخي مي گفتن زود حروم شدي!!!
علاقه زيادي به كوه پيمايي(تقريبا همه كوههاي ايران را همراه با گروههاي مختلف رفته ام) و دو هاي استقامت دارم
از سفر كردن به مناطق خطرناك وناشناخته خيلي لذت مي برم(نقشه هاي مختلف ايران را دارم و هر روز دنبال يك مسير جديد مي گردم)در حال حاضر تو فكر گذر از كوير هستم.
خانمم هر وقت نقشه ها را روي زمين مي بينه مي گه:خدا را شكر قبل از تو قطب را كشف كردند.

خواننده مورد علاقه:خانم گو .....،فريدون فروغي،داريوش،فرهاد و سياوش قميشي است
خواننده خارجي :مدونا و سلين ديون
دوستاي زيادي دارم كه از زمان جنگ با هم اشنا شديم الان چند نفر از آنها نويسنده و كارگردان و امراي نظامي هستندكه هنوز هم با هم ارتباط داريم
فقط نفت آبادان را تيم مي دانم و بقيه را ول معطل.براي همين بيشتر از يك فصل تو ليگ برتر نمي مونه
همسرم عاشقانه مرا دوست دارد و صد البته چهار چشمي مرا ميپاد تا دست از پا خطا نكنم
تخصص من در زمان جنگ تخريب بود البته با سلاحهاي سبك و نيمه سنگين هم زياد اشنايي دارم و هر جزوه يا كتابي كه بخواهم از دوستانم توي سپاه امانت ميگيرم و پس هم نمي دم.
كتابهاي تاريخي ، سياسي ،جاسوسي،رمان و هر نوع كتابي كه دلتان بخواهد مطالعه مي كنم.
خوراك فيلم وحشتناك ،اكشن ،جنگي و رزمي هستم و صدها cd- dvd دارم و بعضي هايشان را مثل ماتريكس دهها بار نگاه كرده ام. يك نوع فيلم ديگه هم دوست دارم ولي مي ترسم تاپيك قفل بشه !
خيلي منظم هستم بطوريكه اگر كسي به وسايلم دست بزنه متوجه مي شم(از تو يه فيلم جاسوسي ياد گرفتم چطور وسايلم را بچينم)
انبار منزل پر از وسايل نظامي از قبيل كوله پشتي،قمقمه،سرنيزه،...كه مال خودم وبرادرهايم است
از رفيق نامرد متنفرم
مي تونه ادامه داشته باشه

...

ادامه ميدهيم
به رفاقت خيلي اهميت مي دهم .به همين خاطر فيلمهاي مسعود كيميايي را خيلي دوست دارم.توي جنگ و درگيري ادم قدر رفيق خوبه مي دونه.
از سر و صداي ماشين ها و بويژه بوق زدن نفرت دارم . چند وقت پيش با يك راننده كه دستش را روي بوق گذاشته بود ، درگير شدم.(اگه يه روز بوق زديد و يه نفر شيشه ماشينتان را خرد كرد ؛قطعاً با بهنام صفاتي از نزديك اشنا مي شين.!!
تقريباً تمام ايران را گشته ام و با تمام اقوام ايراني از نزديك اشنايي دارم.خانمم هميشه از اين بابت به من حسودي مي كنه.به نظر من كردستان ،اذربايجان و ياسوج از بهترين نقاط يراي زندكي است .
با اينكه زمان زيادي در جبهه و داوطلبانه حضور داشتم ولي بدانيد هيچ چيزي بدتر از جنگ نيست.شايد بتوان گفت كه حالا يك صلح طلب واقعي هستم.
از خساست و كساني كه دنبال زن شوهردار راه مي افتن بشدت بدم مياد و مي خوام كه سر به تن اينجور افراد نباشه.
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 8769 بار
سپاس‌های دریافتی: 1710 بار
تماس:

پست توسط MASTER »

بهنام41, جان درود بر شما

این تاپیک صرفا برای آشنایی بیشتر دوستان انجمن Centralclubs ایجاد شده است پس ارائه ی پست بصورت ادامه دار لازم نیست

2 پست شما ادغام گردید :razz:
شاد زی مهر افزون ...
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و قوانين سايت”