ASHK HIKAYESI نوشته شده:persepolis52-6-16 نوشته شده:ASHK HIKAYESI,
آقا شما خيلي ياشاسين مي باشيد![]()
اين آهنگ بدجوري رو من تاثير ميزاره تا اونجايي كه اينقدر رو اعصاب برو بچ رفيق اردبيليم پياده روي كردم تا همشو برام ترجمه كرد....شعرش مال كيه ؟آهنگش مال كيه؟
جالبه ، شما اولین غیر ترکی نیستید که این اظهارات رو داره ، واقعا بعضی آهنگ ها با احساس آدم کارهای عجیبی میکنند ...
اطلاعات کامل درباره ی آهنگساز ( مرحوم استاد علی سلیمی ) ، شاعر ( فرهاد ابراهیمی ) و خواننده ی این ترانه ( مرحوم رشید بهبودف ) رو در لینک های زیر میتونید بخونید ( به همراه عکس های مربوط )
[External Link Removed for Guests]
( البته ترجمه ی فارسی که در لینک اول ارائه شده بود ، به نظرم کمی سبک بود ، فکر کنم دوستتون بهتر بتونه ترجمه کنه !!! )
اگر خیلی علاقمند هستید توصیه میکنم به کنسرت های رحیم شهریاری برید ، چون اون همیشه توی کنسرت هاش کاری میکنه که مردم این آهنگ رو به اضافه ی آهنگ کوچه لره سو سپمیشم رو بخونند . عالمی میشه ...
موفق باشید .
![]()
ميدوني چيه ؟ هرآنچه از دل برآيد لاجرم بردل نشيند
معلومه اين شعر از فكر يه آدم عاشق دراومده بيرون(خودمونيم مثل اينكه طرف بدجوري حالشو گرفته
)...مطمئنا رشيد بهبود اف آدم سالم وبدون غرضي بوده كه اين ترانه به دل ميشينه همچنين آهنگسازش ...اين احساس مشابه احساسي بود كه هنگام شنيدن ترانه گل گلدون وسيب سيمين غانم ..بعضي از آهنگهاي فريدون فروغي ومرجان...ومازيار به من دست داده.....و آهنگ من نگاهتو مي خواستم ستار كه روي فيلم گلهاي كاغذي خونده....
انسانيت ودل پاك دست اندركاران ترانه خيلي مهمه..من شخصا موي اين آهنگو به بسياري از آهنگهاي تركي استانبولي نميدم (البته اواهنم حتما آهنگ خوب دارند)

سلام

از گروه 0098