آلبوم جديد و زيباي متاسفم ار محسن چاووشي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد موسيقي و مشاهير موسيقي به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

آلبوم جديد و زيباي متاسفم ار محسن چاووشي

پست توسط Kingman_62 »

دوستان میتوانند این آهنگ ها را از لینک زیر دریافت کنند

[External Link Removed for Guests]

برای خرید CD ارجینال این اثر زیبا به به سایت [External Link Removed for Guests] مراجعه کنید

موفق باشید
آخرین ويرايش توسط 1 on Kingman_62, ويرايش شده در 0.
 تصویر

تصویر

اخراج شده
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط ms »

یعنی چاوشی انقدر خوبه که یه تاپیک رو براش مهم زدین ! کسی که با افکت و زور اکو . و کشتن خودش صداش رو مثل قمیشی میکنه و جز تقلید چیزی بلد نیست یه چند تا شعر خوب و آهنگسازی قوی داشت که یه ذره معروف شد .

موسیقی ایران مخصوصا مجازها کارشوو افتضاحه . همش شده دزدی آهنگ های ترکی و عربی و. .......

روزی یک خواننده معرفی میشه و زود هم از یاد میره ...........

اعتبار موسیقی رو داریوش سیاوش قمیشی . ابی . و............ نگه داشتن اگه اینها هم برن چیزی به نام موسیقی تو ایران معنی نداره ...
امروز که محتاج توام جاي تو خاليست
فردا که مي آيي به سراغم نفسي نيست
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 118 بار
تماس:

پست توسط lolo_babo1 »

باور باز هم فکر ميکنم قميشي پيشش هيچه!
خودم از طرفداراي جون جوني قميشي ام
اما شما فقط کارتون خراب کردنه...
همين
ببين
همه عين باباي شما پول ندارن آهنگ درست کنن!
پس مجبورن اونا رو به صورت قانوني بفروشن تا بتونن جواب زحمتاشون رو بگيرن
والا از آهنگ هاي جلف هر ننه قنبري که از ننه باباش قهر ميکنه ميره اون ور آب حالم به هم ميخوره 8-)
 َللّهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدناونبینا مُحَمَّدٍوآله مِا اختَلَفَ المَلَوان وَ تَعاقَبَ العَصرانِ وَکَرَّالجَدیدانِ وَستَقبَلَ الفَرقَدانِ وَبَلِّغ رُوحَهُ وَ اَرواحَ اَهلِ بَیتِهِ مِنَّا الافضل التَّحِیَّۀَ وَالسَّلامُ.
Major II
Major II
محل اقامت: بندر
سپاس‌های دریافتی: 14 بار
تماس:

پست توسط su34 »

اعتبار موسیقی رو داریوش سیاوش قمیشی . ابی . و............ نگه داشتن اگه اینها هم برن چیزی به نام موسیقی تو ایران معنی نداره ...

با بيشتر حرفهاي شما موافقم ولي ما توي ايران هم خواننده هاي مجاز خوبي مثل مجيد اخشابي و محمد اصفهاني داريم!
اخشابي خواننده ايه كه هم آهنگ هاش عالي هستن و از ساز هاي زيبايي در اونها استفاده شده...هم شعرهاي
خوبي داره كه اكثر اونها رو علي معلم گفتن و همچنين صداي بسيار زيبا و بالا :-(
ولي خواننده اي مثل محسن چاووشي يا محسن يگانه ( متنفرم به شدت)‌ هيچ كدوم از اينها رو ندارن!
شما به شعر هاي اين خواننده ها دقت كنيد! صدا هم كه اصلا ندارن! ميمونه اهنگ كه ميشه گفت بد نيست!

البته جناب ام اس يادتون رفت آرش رو بگين...خواننده ي محبوب من :)
هم صداش خوبه و هم آهنگ هاش فوق العاده ولي چرت و پرت ميخونه!! :?
شادمهر عقيلي هم كه سلطان آهنگ سازيه به نظر من :shock:
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 351 بار
سپاس‌های دریافتی: 1579 بار
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

ولي من با شما ها مخالفم
درست است كه ابي- سياوش قميشي - داريوش - معين - محمد اصفهاني جزو نادر ترين صداهاي موسيقي هستند و بهترين بهترينها هستند
ولي صداي جوانها هم جاي خود را دارد
چاووشي- يگانه و بنيامين به نظر من هم صداي خوبي دارند و هم اهنگ هاي زيبايي
اين شما ها هستيد كه نمي گزاريد كسي شكوفا بشود و باعث سركوب ديگران مي شويد
حالا صداي چاووشي در سبك قميشي است كه اشكالي ندارد مگر كساني نداريم كه صدايشان مثل ابي و - داريوش و ... است
( مثل خشايار اعتمادي و ...)
ديگر قرتي بازي مثل كارهاي ارش جايي ندارد و دورانش گذشته
تا كي قربان صدقه و عاشق خانم ها و .. باشيم و بگوييم كه بهترينند و همه شعرهايمان را به انها ربط دهيم
حالا يك نفر پيدا شده كه از طرف دل جوانها كه از نامردي لطمه ديدن مي خونه كه اشكالي نداره

بهتره طرز فكرمان را درست كنيم و اينكه نخواهيم ديگران را سركوب كنيم :-(
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

اول اين نکته را بگم که اگر دوستان مايل هستند تا در مورد بحث خواننده هاي جديد و قديم و سبک کار صحبت کنند و ادامه دهند بهتر است يک تاپيک جداگانه براي آن باز کنيم تا هم نظم برقرار باشه

خب حالا من هم يک مقدار خودم در اين مورد صحبت کنم

اول از همه بگم که من يکي از طرفداراي بي چون چراي سياوش و داريوش هستم و با اين خواننده بزرگ شدم ولي اين خب اصلا دليل نميشه کار خواننده ديگري گوش ندم و و کارهاشون رو دوست نداشته باشم يا به قولي حالا چند تا خاطره با اونها نداشته باشم
اولين خواننده نسل خواننده هاي زير زمينيرو ميتوان به نوعي محسن چاووشي دانست که تنها با استفاده از برنامه هايي ماننده Wave Aditor و Sond Froge کاري کرد که تمام شهرتي که اول از همه سياوش و بعد ها با تقليد مجتبي کبيري بدست آورده بود را با تنها يک آهنگ به نام نفرت يکشبه مال خودش بکنه آهنگي که اونقدر موفق بود که حتي مجتبي کبيري وقتي هنوز هيچ کس نميدانست خواننده جديدي به نام محسن چاوشي متولد شده است نتوانست که خواندن آن را انکار کند و محسن با آلبوم کفتر چاهي راهي را باز کرد که شادمهر سالها نتوانست ان را انجام بدهد و او اولين خواننده زير زميني معروفي شد که شايد اگر شادمهر هم همين کار را ميکرد الان در ايران ميماند :shock: :shock:

بعد از محسن چاووشي خواننده زير زميني زيادي آمدند و رفتند ولي نفر بعدي را هم بنيانگذاز معروف شدنش باز محسن چاووشي بود و اون حامد حاکان که به قول خودش گيتاريست محسن چاووشي بود او به همراه محسن چاوشي و يگانه چند تا کار مشترک اجرا کردن مانند قتل حرفه اي ( که بعدا اين اولين آلبوم رسمي حامد حاکان شد) و آهنگي مانند تهمت ناروا که چاوشي با يگانه خواندن و اين جا طلوع سومين خواننده زير زميني معروف به نام محسن يگانه بود تنها فرق محسن يگانه و حامد حاکان که وجه مشترکشون معروف شدن به وسيله چاوشي بود ساپورتر آنها بود که حاکان را سايت سرچشمه و يگانه را ميتوان به نوعي سايت اهنگها را نام برد يگانه با خواندن اهنگهايي سال کبيسه و خيال جاي خود را بين طرفداران خود باز کزد و حالا نوبت نفر بعدبو که بياد خواننده اي که قبل از اينکه خواننده رسمي بشه و البوم 85 رو به بازار بده چندين اهنگ زير زميني خوند و قبل از بيرون دادن آلبوم رسمي خود شهرتي خاص پيدا کرده بود بنيامين بهادري خواننده اي که با آلبوم 85 واقعا صدا کرد دراین بين چاوشي آلوم خود کشي ممنوع را براي جواز حاظر ميکرد که به گفته رضا فواديان اين آلبوم قبل از آخرين ريميکس خودش لو رفت و هيچوقت جواز نگرفت خواننده بعدي علي حسيني بود که با آهنگ شکايت سفر پا به عرصه خوانندگان زير زمين گذاشت و تونست در بهبوهه آلبوم سال کبيسه براي خودش جايي باز کنه و همراه او خواننده ديگري نيز متولد شد به نام فرخ که به شدت از سوي سايت تهران کيدز پشتيباني ميشد و عرصه رقابت خيلي فشرده شد و آلبوم ها پشت سر هم به بازار عرضه ميشدن (وارد اينترنت ميشدن)و هر کدارم از اين 5 نفر (بنيامين را جز زير زميني ها حساب نکردم) حالا ديگه بحث سر اين نبود که کدوم خواننده بهتره بحث سر اين بود که کدام سايت موزيک زودتر يک اهنگ از يک خواننده را قرار ميدهد و اين باعث شده که مثلا تا همين امروز حامد حاکان غير از 3 آلبوم خود 20 تک اهنگ داشته باشه محسن چاوشي 4 آلبوم و 6 تک اهنگ محسن يگانه 3 آلبوم و 18 تک آهنگ و علي حسيني 1 البوم و 7 تک آهنگ و فرخ 4 آلبوم و 10 تک اهنگ داشته باشن البته بعد از اين 5 نفر خوانندگان زيادي اومدن اونقدر زياد که به قول يک نفر اينا تا حالا که نمي خوندن چي کار ميکردن اگر بخوام چند تاشون که آلبوم دارند نام ببرم مثلا :
فازي شاه حسينيان آلبوم بي کس و تنها
علي اصحابي 2 آلبوم
عليرضا فرد 2 آلبوم
شاهرخ سالار 1 آلبوم
و چندين کار 2 نفره
و................................ :-)

يک بحثي هست که اين خوانندگان فقط نفرت را مطرح ميکنند :-(
اين موضوع کاملا واقعيت داره و به نظر من کار خوبي ميکنند اون ور دنيا خوانند هاي دلشون خوشه و اهنگ هايي مي خونند که مزمون غمگين ندارد ولي اين ور دنيا تو ايران خوانندگان مخصوصا آنها که جواز ندارند همان چيزي را مي خوانند که واقعيت داخل اجتماع است واقعيت هايي در بعد بسيار کوچک مثلا خيانت و دروغ که هيچ کس شما دوستان نمي تواند منکر آن شود :x

تمام این موضوعات که گفتم را میتوان به نوعی به رپ فاسی هم بسط داد که زیاد من در مورد ش توضیح ندادم ولی در این ور قضیه هم چندین رپر هستند که کار ارائه میدهند که البته به دلیل مخاطب خاصشون طرفدارای خاص خودشون را دارند مثل گروه زد بازی ، پادشاه رپ فارسی : هیچکس(سروش سابق) ، امزیپر ، تهی ، ابلیس ، پرشین مافیا ، رضا پیشرو ، امیر تاتا لو ، زد حال وعلی کینگ که به موازات موسیقی پاپ فارسی ان ها هم سعی کردن کار ارائه بدن و از آب گل آلودی که تنها ماهیش شهرت است یکی شکار کنند :? :? :?

موفق باشید
 تصویر

تصویر

اخراج شده
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط ms »

su34 نوشته شده:

با بيشتر حرفهاي شما موافقم ولي ما توي ايران هم خواننده هاي مجاز خوبي مثل مجيد اخشابي و محمد اصفهاني داريم!
اخشابي خواننده ايه كه هم آهنگ هاش عالي هستن و از ساز هاي زيبايي در اونها استفاده شده...هم شعرهاي
خوبي داره كه اكثر اونها رو علي معلم گفتن و همچنين صداي بسيار زيبا و بالا :-(
ولي خواننده اي مثل محسن چاووشي يا محسن يگانه ( متنفرم به شدت)‌ هيچ كدوم از اينها رو ندارن!
شما به شعر هاي اين خواننده ها دقت كنيد! صدا هم كه اصلا ندارن! ميمونه اهنگ كه ميشه گفت بد نيست!

البته جناب ام اس يادتون رفت آرش رو بگين...خواننده ي محبوب من :)
هم صداش خوبه و هم آهنگ هاش فوق العاده ولي چرت و پرت ميخونه!! :?
شادمهر عقيلي هم كه سلطان آهنگ سازيه به نظر من :shock:

همین محسن چاوشی و یگانه و بنیامین........... خوانندگان فصلی هستن یه آلبوم میدن بعد از 3 4 ماه کلا حذف میشند و از یادها میرن ماشالله برای معروف شدن هم سالی 2 آلبوم و 10 12 آهنگ میدن ! یه چیز جالب . محسن یگانه و فرخ و قاسم افشار ........ شعرهای ابی رو بازخوانی کردن . فرخ آهنگ سادگی مراببخش . محسن یگانه پیچک . یا یکی دیگه میاد بدل داریوش میشه ! و........

البته من با این خوانندگان مخالف نیستم اما کسی که از یکی تقلید می کنه . آهنگ و شعر دزدی داره همین حامد حاکان 8 آهنگ دزدی ترکی خونده .

آرش هم خواننده خوبی اما شعرهای ضعیفی داره آهنگسازی فوق العاده داره کلیپ هاشو صبح تا شب از آلمان و سوئد و ایتالیا و عرب و...... پخش میشه

اما شعرهای ضعیفی داره متاسفانه .
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 108 بار
سپاس‌های دریافتی: 197 بار

پست توسط ali2914 »

معذرت مي خوام اما بهتره سعي نکنيم براي سليقه ديگران تعيين تکليف کنيم.خوبه که هر کس هر چي دلش مي خواد گوش کنه.ممنون.باي
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: God Knowz
سپاس‌های ارسالی: 212 بار
سپاس‌های دریافتی: 225 بار
تماس:

پست توسط Justice »

ali2914, جان

تاریخ اخرین پست رو ببینید :-o
تصویر
ارسال پست