درخواسن مشاوره در رابطه لا خرید ppc ایرانی

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي ويندوز موبايل و ويندوز فون به تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Professional, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 284 بار
سپاس‌های دریافتی: 488 بار

پست توسط saeed_hz »

amir_san نوشته شده:saeed_hz :-o ,لطفا بفرماييد از گوشيت راضي هستي يا نه؟ مشکلي نداره؟ :-(
اگه ممکنه زودتر جواب بده منم میخوام برم بگیرمش

و

saeed_hz,
حالا از این گوشی راضی هستی؟
ممنون میشم توضیح بدی.

عرض کنم خدمت شما،این گوشی از لحاظ سخت افزاری هییچ تفاوتی با k jam نداره.لااقل مال من اینطور بود.سرعتشم مثل نمونه k jam خوبه.
مسئله در لوازم جانبیه.
هندز فری نوع فابریکش نیست.یه مقدار کیفیتش پایینه
کاور(قالپاق) خود گوشی هم فابریک نیست.
در عوضش هندز فریشم بلوتوثه.
یه موردی که واسم پیش امد اینه که همانطور که میدانید اینفرد k jam بردش 5 الی 7 متر است.ولی ماله من بردش خیلی کمه حدوده 10 سانتی متر.البته گفتم به نمایندگی ولی وقت نکردم پیگیرش بشم.
بهتره موقع خریدن نرم افزار remote روش نصب کنید و تستش کنید.که همانجا قضیه واستون معلوم بشه.

در کل با توجه به قیمتش بدک نیست.
ولی بازم میگم روی اینفردش مطمئن بشید.
گارانتیش هم خوبه.باطریش به نظرم زود خالی میکرد با نمایندگی مطرح کردم زود یه باطری نو داد.که واسم عجیب بود

مورد اینفرد رو حل کردید به من هم بگید.
 هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون 
New Member

پست توسط amir_san »

saeed_hz,
:( از جواب به موقع شما خيلي ممنونم و در ضمن مي خواستم بگم که نگران IR هم نباش من با k-jam کار نکردم ولي با تمامي دستگاههاي ديگه که کار کردم نديديم برد زيادي داشته باشن همون حدود 10-20 سانتيمتر بودن همشون.
:D
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1290 بار
تماس:

پست توسط Professional »

saeed_hz, دوست عزیز برد اینفرارد اصلا بیشتر از 10 تا 20 سانتی متر به خاطر ماهیتش و انرژی زیادی که مصرف می کنه امکان نداره و من خودمم که k-jam دارم از اینفرارد فقط برای برنامه کنترل وسایل صوتی استفاده می کنم.

در ضمن شما مطمئنید که مشخصات سخت افزاری این گوشی دقیق مثل k-jam هست؟
لطفا یک عکس از بخش information گوشی و همچنین نشان گر cpu و bus خروجی که چند بیتی هست و مهم تر از همه نوع ویندوز موبایلش بذارید. :-(
ممنون. :D
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
New Member

پست توسط mohammad_metal_O2 »

saeed_hz نوشته شده:سایت شرکت سازنده:
[External Link Removed for Guests]

من هم دقیقا مثل آقا سعید a1200 داشتم و حسابی رفته بودم تو نخ پاکت پی سی
و بزرگنرین مشکل من با a1200 عدم داشتم کیبورد بود
وقتی اینو دیدم و کمی تحقیق کردم دیدم هیچ تفاوتی با O2 XDA MINI S و Imate Kjam و Qteq 9100 و یه مدل از vodo نداره
ولی مهم عیب یا بهتره بگ بزرگترین عیب خود گوشی کیفیت پایینه بدنه هست که باز هم تو این جریان دقیقا مثل برادره نا تنیش K jam می مونه و بعد از یه مدت استفاده آزاراتون میده و یه چیزه دیگه که خیلی حال منو گرفت کیفیت پایین لوازم جانبی بود
ولی برای من که این اولین پاکت پی سی بود تجربه خوبی بود
از مهمترین و جالب ترین نکاتی هم که تو این گوشی دیدم و تو دو مدل قبلی گوشیام چنین چیزی نبود صفحه نمایش این گوشیه که تو نور آفتاب به راحتی دیده میشه
من HTC 3400 رو دیده بودم تو آفتاب واقعا یه فاجعه به تمام معنا هستش
فقط یه مشکلی من با این تانکر ( در مقابل A1200 واقعا غوله ) باطریه فوق الهاده ضعیفشه
کسی مشکله منو داشته ؟
چطوری حلش کرده ؟
به امید اینکه بعدی advantage X7510 باشه
New Member

o2 xda mini

پست توسط hosein3000 »

منم یکی از این گوشی های او تو ساخت ایرانو خریدم الان حدود 3 ماهه که تو دستمه خیلی خوبه اما باتریش خیلی ضعیفه 2 بار هم رفتم نمایندگیش عوضش کردم اما بازم درست نشد کسی راه حلی براش داره ؟؟؟
مرسی
Major
Major
نمایه کاربر

Re: o2 xda mini

پست توسط saeed_hz »

hosein3000 نوشته شده:منم یکی از این گوشی های او تو ساخت ایرانو خریدم الان حدود 3 ماهه که تو دستمه خیلی خوبه اما باتریش خیلی ضعیفه 2 بار هم رفتم نمایندگیش عوضش کردم اما بازم درست نشد کسی راه حلی براش داره ؟؟؟
مرسی

مبارکه
یک توصیه بهتون دارم
اگر دقت کرده باشید داخل کیف چرمی گوشی یه فلز پرچ مانند است.به شکل دایره.اگه دقت کنید میبینید.محلش طوریه که به مرور با گذاشتن و دراوردن گوشی به کاور گوشی خش میندازه.اونو درش بیار قبل از اینکه دیر بشه.
در ضمن این رام رو نصب کنی فکر نکنم پشیمان شی.
TNT 5
اگه نتونستی گیرش بیاری بگو تا لینک بدم.
در مورد باطری هم شما خودتان استادید ولی تا میتونی شدت نور صفحه نمایش و زمان خاموشی صفحه نمایش رو کمش کن.
موفق باشید.
 هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون 
New Member

پست توسط hosein3000 »

سلام
مرسي
ميشه لينکشو برام بذاري؟
من نتونستم پيداش کنم
بعدشم ديگه دير شده خش افتاده :lol:
راستي مي دونين چطور ميشه براش باتري اورچينال پيدا کرد
مرسي
منتظرم
New Member

پست توسط hosein3000 »

نکته ديگه در مورد اين پاکت پي سي ايراني اينکه چند روز پيش من با نمايندگي صحبت مي کردم و مي خواستم ويندوز 6 رو نصب کنم اما نمايندگي گفت که ما گوشي رو لاک کرديم و موقع نصب ويندوز جديد بالا نمي ياد و تنها خودمون بايد نصب کنيم اما قيمت نصبشونم گرون بود حدود 25 هزار تومان
از دوستان تقاضا دارم بفرمايند چنين چيزي ممکن است يا نه
چون مي ترسم ويندوز رو خودم نصب کنم
مرسي
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط havabord »

ميتوني گوشي رو خودت unlock کني و رام جديدو نصب کني ولي قبلش بايد اطلاعات لازم رو داشته باشي که مشکلي واست پيش نياد!
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeed_hz »

hosein3000 نوشته شده:نکته ديگه در مورد اين پاکت پي سي ايراني اينکه چند روز پيش من با نمايندگي صحبت مي کردم و مي خواستم ويندوز 6 رو نصب کنم اما نمايندگي گفت که ما گوشي رو لاک کرديم و موقع نصب ويندوز جديد بالا نمي ياد و تنها خودمون بايد نصب کنيم اما قيمت نصبشونم گرون بود حدود 25 هزار تومان
از دوستان تقاضا دارم بفرمايند چنين چيزي ممکن است يا نه
چون مي ترسم ويندوز رو خودم نصب کنم
مرسي

طرفی که اینا رو گفته اطلاعاتی در این زمینه نداره.گذاشتنش مثلا مسئول فروش تا اینارو بگه.راحت میتونی انلاک کنی.تمام گوشیهای اکبند اینطوریند.
ااصلا چند تا رام هم تو سی دی گذاشتن.و چند تا هم رادیو.
تازه باهاشون حرف بزنی میگن انلاک کردن گارانتی رو باطل میکنه.کسی نیست بگه اگه گارانتی باطل میشه چرا چند تا رام تو سی دی گذاشتین؟
ارسال پست

بازگشت به “Windown Phone App”