سلام به نظر شما کدوم بهتره.؟
افرادی که این گوشیهارو دارن میتونن مارو یاری کنن.
منتظرم.
d900 يا k800 يا n73
مدیر انجمن: شوراي نظارت
من خودم تو خرید اینا موندم.
اولا که سرعت گوشی برام مهمه و n73جوابه منو نمیده.
از لحاظ دوربین هم کیفیت عکسش که من دیدم از d900 وk800 کمتره.ولی صداش واقعا خوبتر از بقیست.
d900 هم از نظر صدا خیلی ضعیفه.
برای من مهمتر از صدای گوشی دوربینشه که بین k800 , d900موندم.
بعد اینا خوشدست بودن و صفحه کلید خوب برای تایپ sms برام مهمه.
اگه میشه بیشتر راهنماییم کنید.
اگه کسی قیمت اینها رو داره لطفا یه امار به ما بده.
دمه همتون گرم
اولا که سرعت گوشی برام مهمه و n73جوابه منو نمیده.
از لحاظ دوربین هم کیفیت عکسش که من دیدم از d900 وk800 کمتره.ولی صداش واقعا خوبتر از بقیست.
d900 هم از نظر صدا خیلی ضعیفه.
برای من مهمتر از صدای گوشی دوربینشه که بین k800 , d900موندم.
بعد اینا خوشدست بودن و صفحه کلید خوب برای تایپ sms برام مهمه.
اگه میشه بیشتر راهنماییم کنید.
اگه کسی قیمت اینها رو داره لطفا یه امار به ما بده.
دمه همتون گرم

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
ssgl جان
چطور سرعت N73 کمه
من با چند N73 کار کردم، اما کم بودن سرعت غير عادي نديدم، اما به طور کلي تمام گوشيهاي هوشمند سرعت کمتر نسبت به گوشيهاي جاوا دارند، اما چندان زياد نيست که قابل چشمپوشي نباشه
چطور سرعت N73 کمه
من با چند N73 کار کردم، اما کم بودن سرعت غير عادي نديدم، اما به طور کلي تمام گوشيهاي هوشمند سرعت کمتر نسبت به گوشيهاي جاوا دارند، اما چندان زياد نيست که قابل چشمپوشي نباشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
-
- محل اقامت: new_arash_1370@yahoo.com
ان 73 از همه بهتره سرعتش هم عاليه با اخرين ورزن !از نظر دوربين هم از بقيه بهتره و بعدش دي 900 هست!
k800 , k810 هم يه هيچ دردي نميخورن!قيافشون هم كه اشغال!از نظر قيمت هم معلومه چون ان 73 بعد از دوسال هنوز 310 نومنه ولي كا800 شده 170 تومن!اينه تفاوته نوكيا و سوني اريكسون!راستي ال سي دي ان73 هم تقريبا 2برابر كا800 هست و همچنين سيمبين هست!
در كل 100 درصد ان73 بهتره بعدش دي900 !
k800 , k810 هم يه هيچ دردي نميخورن!قيافشون هم كه اشغال!از نظر قيمت هم معلومه چون ان 73 بعد از دوسال هنوز 310 نومنه ولي كا800 شده 170 تومن!اينه تفاوته نوكيا و سوني اريكسون!راستي ال سي دي ان73 هم تقريبا 2برابر كا800 هست و همچنين سيمبين هست!
در كل 100 درصد ان73 بهتره بعدش دي900 !