با سلام خدمت همه دوستان
من يه مشکل اساسي تر دارم، من يه نوت بوک خريدم که هيچ سيستم عاملي روش نصب نيست(fujitsu siemens esprimo v5505) و حالا که مي خوام XP نصب کنم هيچ هاردي رو پيدا نمي کنه. هاردش ساتا و 120 هستش. ممنون ميشم کمک کنيد.
سلام آقا مهدي.
ممنون که بت صبر به تمام سوالات جواب ميديد.
1.آيا نيازه که حتما مراحل ذکر شده روي لب تاب خودمون باشه؟
2. موقع رايت سي دي نياز به ساخت بوت به صورت دستي نيست؟ يعني خود ايمج بوت داره و بايد data رايت بشه؟
بازم ممنون.
با سلام و ارز ادب خدمت شما دوست گرامی
من چند روز است یک نوتبوک سونی خریده ام واز ان بکاپ کامل به خاطر ارور دادن نتوانستم بگیرم ولی بعد چند بار بک اپ از ویستا گرفتن بالاخره توانستم یک بکاپ ویستا بگیرم که 2 عدد دی وی دی شد که تازه نمیدانم ایا این یک بکاپ کامل از ویستا شده است یا نه
ولی موضوعی که من رو نگران کرده این است که با این بکاپ گرفتن ها حدود 90 گیگابایت هارد نوتبوک از 290گیگ پر شده است که نمیدانم کجای هارد هم هست
از شما خواهش میکنم که نحوه پاک کردن این 90گیگ فضای اشغال شده را بطوری که به ویستا اسیبی نزنم وجسارتن اموزش یک بک اپ کامل از ویستای ارجینال دستگاه و درایورهای لازم برای وی جی ا کارت و غیره را به من اموش بدهید
پیشاپیش از پاسخ شما دوست گرامی سپاسگزارم ارادتمند ابراهیم
ebipars1,
البته اين فضا حداکثر 20 گيگابايت هست و 90GB غير معمول هست، اما اين فضا در قبل از درايو C قرار داره و پارتيشن مجيک قابل مشاهده، حذف و يا ادغام به C هست، در مورد بکاپ هم برنامههاي زيادي از جمله Norton Ghost وجود داره که از اجزاي مختلف هارد ديسک امکان پشتيبان گيري رو فراهم ميکنه، البته اگر خود سازنده چنين برنامهاي به اين کار اختصاص داده از اون ميتونيد استفاده کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد