سلام دوست عزيز hrh
من کل فيلم خواهران قريب را به صورت MP3 دارم و قطعات خوانده شده در آن نيز را دارم به زودي برايت قرار مي دهم ( انشاالله )
بدرود - ياعلي - سعيد مبشري
درخواست آهنگ فقط در اين تاپيک
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- سپاسهای دریافتی: 22 بار
-

- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
سلام به دوستان و فعالان اين انجمن
مي خواستم بگم کسي آهنگ هاي کاست(مجموعه) """ايران من"""" از کوروش يغمايي داره؟
اگه کسي داره ممنون ميشم بذاريد...
اين مجموعه به مناسبت صعود ايران به جام جهاني بعد از بازي ايران و استراليا ساخته شده...
ممنون ميشم کسي کمکم کنه...
با تشکر
مي خواستم بگم کسي آهنگ هاي کاست(مجموعه) """ايران من"""" از کوروش يغمايي داره؟
اگه کسي داره ممنون ميشم بذاريد...
اين مجموعه به مناسبت صعود ايران به جام جهاني بعد از بازي ايران و استراليا ساخته شده...
ممنون ميشم کسي کمکم کنه...
با تشکر
خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي
سلام دوستان
یک آهنگ عربي -فارسي خیلی قشنگ هست که من چند بار تیکه تیکه توی بعضی از فیلمها مثل روز سوم و یک تاتر بود شنیدم . کسی می تونه برام پیداش کنه ؟ سرچ هم کردم پیدا نکردم . قسمتی از وسطای شعرش اينطوري بود: " بدو پيشم بدو پيشم تو اي نوش و تو اي نيشم " بقیش هم قابل فهم نبود مثلا این "اگر ای یار.... به پهلویی حنیف..." امیدوارم یادتون بیاد چی می خوام .
یک آهنگ عربي -فارسي خیلی قشنگ هست که من چند بار تیکه تیکه توی بعضی از فیلمها مثل روز سوم و یک تاتر بود شنیدم . کسی می تونه برام پیداش کنه ؟ سرچ هم کردم پیدا نکردم . قسمتی از وسطای شعرش اينطوري بود: " بدو پيشم بدو پيشم تو اي نوش و تو اي نيشم " بقیش هم قابل فهم نبود مثلا این "اگر ای یار.... به پهلویی حنیف..." امیدوارم یادتون بیاد چی می خوام .

- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
آقا يکي نيست جواب مارو بده....
خيلي لازمش دارم...
کمک کنيد ديگه........................
خيلي لازمش دارم...
کمک کنيد ديگه........................
خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
hamsohbat نوشته شده:سلام دوستان
توی این چند روزی که من این پست رو زدو اینجا فقط 2 تا پست جدید خورده . من دیدم اینجا 110 صفحه داره گفتم چه تاپیک با حالیه 3 سوت هر چی بخوای پیدا میشه . انگار خبری نیست .