سايت centralclubs رفع ف ي ل ت ر شد
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: رشت
- سپاسهای ارسالی: 99 بار
- سپاسهای دریافتی: 175 بار
- تماس:

-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار

- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
دقيقا
اينجا فارس - زير آسمون خدا
از اين جا هم سايت خوبمون F ي l تر شده!
مهدي جان يه کاري بکن....
اينجا فارس - زير آسمون خدا
از اين جا هم سايت خوبمون F ي l تر شده!
مهدي جان يه کاري بکن....
خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي

- سپاسهای ارسالی: 15 بار
- سپاسهای دریافتی: 5 بار

- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 4214 بار
- سپاسهای دریافتی: 8330 بار
توي شهرکرد هم ف_ * ل*_ ت ر شده .به سلامتي ما هم داريم دچار وضعيت برادرامون توي کره شمالي مي شيم ،آخه ميگن توي اون کشور تعداد کافي نتها از انگشتاي دست کمتره،سايت دانشگاهمون هم بي نصيب نمونده ،واي خدا من چقدر احساس آزادي ميکنم

زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Miliali,
قولهايي گرفته شده و احتمالا در همين هفته انشالله رفع ف_ * ل*_ ت ر خواهد شد، مواردي اشاره شده که بعد از رفع ف_ * ل*_ ت ر در صورت نياز اعلام خواهد شد
قولهايي گرفته شده و احتمالا در همين هفته انشالله رفع ف_ * ل*_ ت ر خواهد شد، مواردي اشاره شده که بعد از رفع ف_ * ل*_ ت ر در صورت نياز اعلام خواهد شد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
جريان چيه ؟؟!!!
من يه مدت نتونستم بيام فروم....
اينجا چه خبره ؟؟؟
من که بدون مشکل سايتو باز ميکنم

من يه مدت نتونستم بيام فروم....
اينجا چه خبره ؟؟؟
من که بدون مشکل سايتو باز ميکنم

«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»

- سپاسهای ارسالی: 6261 بار
- سپاسهای دریافتی: 11083 بار
با سلام.
من يک پست در اينجا زدم (قبل از پست آقا مهدي) اما چرا نيست؟
من با استفاده از Google Chorme Browser بجاي InternetExplorer استفاده کرده بودم. آيا ممکن است بخاطر آن بوده باشد؟
در هر صورت
براي من هم از همان ابتدا ف_ * ل*_ ت ر شد که در ابتدا با استفاده از ف-ي-لتر ش-ک-ن وارد مي شدم اما اکنون با استفاده از آدرس سايت با پسوند NET مشکلي ندارم، فقط دفعه اول موقع ورود ف_ * ل*_ ت ر شد که اونم در دفعات بعد از بين رفت.
اميدوارم هر چه زودتر از اين انجمن پر بار رفع ف_ * ل*_ ت ر بشه تا همه بتوانند از اطلاعات آن استفاده نمايند، زيرا کساني که هميشه کارشون بودن در اينترنت هست که به مشکل نمي خورن بلکه عده اي که جهت استفاده از مطالب مي خواهند مراجعه کنند از اين نعمت بي بهره مي شوند.
اميدوارم مديريت سايت نکاتي را که باعث ايجاد اين مورد شد را اعلام نمايند تا همه دوستان بيشتر از اين رعايت کنند و نياز به حذف پست يا ويرايش آن توسط مديران نباشد و يا کار به ف_ * ل*_ ت ر شدن نکشد.
با تشکر از همگي
من يک پست در اينجا زدم (قبل از پست آقا مهدي) اما چرا نيست؟
من با استفاده از Google Chorme Browser بجاي InternetExplorer استفاده کرده بودم. آيا ممکن است بخاطر آن بوده باشد؟
در هر صورت
براي من هم از همان ابتدا ف_ * ل*_ ت ر شد که در ابتدا با استفاده از ف-ي-لتر ش-ک-ن وارد مي شدم اما اکنون با استفاده از آدرس سايت با پسوند NET مشکلي ندارم، فقط دفعه اول موقع ورود ف_ * ل*_ ت ر شد که اونم در دفعات بعد از بين رفت.
اميدوارم هر چه زودتر از اين انجمن پر بار رفع ف_ * ل*_ ت ر بشه تا همه بتوانند از اطلاعات آن استفاده نمايند، زيرا کساني که هميشه کارشون بودن در اينترنت هست که به مشکل نمي خورن بلکه عده اي که جهت استفاده از مطالب مي خواهند مراجعه کنند از اين نعمت بي بهره مي شوند.
اميدوارم مديريت سايت نکاتي را که باعث ايجاد اين مورد شد را اعلام نمايند تا همه دوستان بيشتر از اين رعايت کنند و نياز به حذف پست يا ويرايش آن توسط مديران نباشد و يا کار به ف_ * ل*_ ت ر شدن نکشد.
با تشکر از همگي
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)
[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================
[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6716 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس: