افتتاح نمایشگاه:
نمایش هوایی:
غرفه های نمایشگاه

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ناران نوشته شده:با عرض سلام و خسته نباشيد بعد ديدن اين عکسها واقعا جاي تامل دارد اين نمايشگاه کجا و نمايشگاه هوايي دبي کجا ؟
با ديدن انواع هواپيماهاي مسافربري و جنگي روز و مدرن اينها يا خودشون را مسخره کردن يا مردمو که البته فکر کنم
خودشونو![]()

SAAMY4 نوشته شده:ناران نوشته شده:با عرض سلام و خسته نباشيد بعد ديدن اين عکسها واقعا جاي تامل دارد اين نمايشگاه کجا و نمايشگاه هوايي دبي کجا ؟
با ديدن انواع هواپيماهاي مسافربري و جنگي روز و مدرن اينها يا خودشون را مسخره کردن يا مردمو که البته فکر کنم
خودشونو![]()
نه دوست من! این کار مسخره کردن کسی نیست، به این کار میگن روحیه جنگندگی! برای این نمایشگاه چه کاری میبایست بکنند که نکردنند؟ ما خودمون رو مسخره نکردیم، کشورهای غرب عرب ها رو مسخره کردند که با اجرای این نمایشگاه های عظیم کلاه های عظیمی هم سرشون میگذارند! درسته که نمایشگاه ما اون زرق و برق نمایشگاه دبی رو نداره ولی مهم اینه که خیلی چیزهاشو خودمون میسازیم. خیلی چیزهاشو هم وطنمون میسازه، خیلی چیزهاشو هم سنهای من و تو که تو کشور ما زندگی می کنند و به زبون ما حرف میزنند.
این مسخره کردن نیست.جنگ با تحریم هست.جنگ با نامیدی هست. جنگ با بی ناموس هایی هست که به دختر های 13 یا 14 ساله عراقی هم رحم نکردند و بعد از تجاوز های دسته جمعی شون به یک نفر اون رو مینداختند جلوی سگ ها. این جنگ هست و این جنگ مسخره بازی نیست.