سايت centralclubs رفع ف ي ل ت ر شد
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 80 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
**((centralclubs رفع ف ی ل ت ر شد،تبریک می گم))**
با سلام.
امروز با کمال ناامیدی با .com سایت رو امتحان کردم و بسیار خوشحال شدم.
الحمدالله مشکل رفع شد.
از همه مدیران متشکرم که با پیگیریهای خودشون همه چیز رو به شرایط عادی برگردوندند.
به همه بچه های سی سی هم تبریک می گم.
به امید روزهای بهتر و بهترتر...

امروز با کمال ناامیدی با .com سایت رو امتحان کردم و بسیار خوشحال شدم.
الحمدالله مشکل رفع شد.
از همه مدیران متشکرم که با پیگیریهای خودشون همه چیز رو به شرایط عادی برگردوندند.
به همه بچه های سی سی هم تبریک می گم.
به امید روزهای بهتر و بهترتر...

(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد
خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

- محل اقامت: رشت
- سپاسهای ارسالی: 99 بار
- سپاسهای دریافتی: 175 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
سلام دوستان و عزيزان حاضر در مرکز انجمنهاي تخصصي
پيرو اعلام قبلي، تا ديروز که پايان يک هفته از اعلام بنده بود، بسياري مناطق و ISP ها سايت باز شده بود و امروز هم همينطور که دوستان هم اعلام کردند، بيش از 95% مناطق سايت باز شده و موارد معدودي که باقيمانده نيز انشاالله طي 2 يا 3 روز آينده باز خواهد شد
از همهي دوستاني که طي اين مدت انجمن رو ياري کردند سپاسگزارم
به هر حال بنده تمام تلاش خودم رو کردم و خوشحالم که نتيجه داد، اميدوارم دوستان عزيز هم با فعاليت در چارچوب قوانين زنگار اين دو هفته رو از چهرهي سايت محو کرده و به اين موضوع هم توجه داشته باشند، همهي ما در اين انجمن با هم دوست هستيم و اگر مواردي منع ميشه يا مواردي حذف ميشه، به خاطر حفظ نظم، احترام و موجوديت انجمن هست تا شاهد چنين موارد تلخي نباشيم
موفق و پيروز باشيد
پيرو اعلام قبلي، تا ديروز که پايان يک هفته از اعلام بنده بود، بسياري مناطق و ISP ها سايت باز شده بود و امروز هم همينطور که دوستان هم اعلام کردند، بيش از 95% مناطق سايت باز شده و موارد معدودي که باقيمانده نيز انشاالله طي 2 يا 3 روز آينده باز خواهد شد
از همهي دوستاني که طي اين مدت انجمن رو ياري کردند سپاسگزارم
به هر حال بنده تمام تلاش خودم رو کردم و خوشحالم که نتيجه داد، اميدوارم دوستان عزيز هم با فعاليت در چارچوب قوانين زنگار اين دو هفته رو از چهرهي سايت محو کرده و به اين موضوع هم توجه داشته باشند، همهي ما در اين انجمن با هم دوست هستيم و اگر مواردي منع ميشه يا مواردي حذف ميشه، به خاطر حفظ نظم، احترام و موجوديت انجمن هست تا شاهد چنين موارد تلخي نباشيم
موفق و پيروز باشيد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
- تماس:

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
ههههههههههههوووووووووووووووررررررررررررراااااااااااااااااااا
منم تونستم با دات کام باز کنم ...
مهدي جان جدا که خسته نباشي ........
اميدوارم دوستان هم اين همه بحث سياسي و نظامي رو بيخيال بشن و ديگه سي سي رو اينجوري نبينيم ...

منم تونستم با دات کام باز کنم ...
مهدي جان جدا که خسته نباشي ........
اميدوارم دوستان هم اين همه بحث سياسي و نظامي رو بيخيال بشن و ديگه سي سي رو اينجوري نبينيم ...

«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1197 بار
- سپاسهای دریافتی: 2065 بار
- تماس:
mehdi321 نوشته شده:اميدوارم دوستان هم اين همه بحث سياسي و نظامي رو بيخيال بشن و ديگه سي سي رو اينجوري نبينيم ...![]()
بنده به عنوان یکی از کاربران بخش هوافضا واقعا از این جور اظهار نظر ها ناراحت میشم. همون طور که ما به سایر بخش ها احترام میگزاریم انتظار داریم دیگران هم به علایق ما احترام بگذارند. در قوانین سایت برای بحث نظامی محدودیتی وجود نداره. پس بحث نظامی خلاف قوانین سایت نیست. حساب کسانی که از قوانین سرپیچی میکنند جداست. خواهش میکنم دوستان این دو موضوع رو با هم قاطی نکنید

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
به همه تبریک میگم در آبادان هم فیل تر رفت پی کارش.
زنده باد مهدی-زنده باد cc
زنده باد بچه های باحال cc که این دو سه هفته سخت رو با همت همدیگه گذروندیم.ولی سی سی سرپا موند.
ولی راضی کردن فیلت ریینگ و کمیته تعیین مصادیق به رفع فیل تر واقعا کار سختیه که مهدی نشون داد واقعا کارشو بلده.
از مهدی -مستر- و سامان-و...همه ممنون.
بچه از این به بعد خطوط قرمز رو رد نکنیم.هرچند که...
با حذف بخش نظامی هم به شدت مخالفم .حذف این بخش یعنی من و امثال من بریم به سلامت.
یا علی-
زنده باد مهدی-زنده باد cc
زنده باد بچه های باحال cc که این دو سه هفته سخت رو با همت همدیگه گذروندیم.ولی سی سی سرپا موند.
ولی راضی کردن فیلت ریینگ و کمیته تعیین مصادیق به رفع فیل تر واقعا کار سختیه که مهدی نشون داد واقعا کارشو بلده.
از مهدی -مستر- و سامان-و...همه ممنون.
بچه از این به بعد خطوط قرمز رو رد نکنیم.هرچند که...
با حذف بخش نظامی هم به شدت مخالفم .حذف این بخش یعنی من و امثال من بریم به سلامت.
یا علی-
بی

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6716 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
navid missle نوشته شده:mehdi321 نوشته شده:اميدوارم دوستان هم اين همه بحث سياسي و نظامي رو بيخيال بشن و ديگه سي سي رو اينجوري نبينيم ...![]()
بنده به عنوان یکی از کاربران بخش هوافضا واقعا از این جور اظهار نظر ها ناراحت میشم. همون طور که ما به سایر بخش ها احترام میگزاریم انتظار داریم دیگران هم به علایق ما احترام بگذارند. در قوانین سایت برای بحث نظامی محدودیتی وجود نداره. پس بحث نظامی خلاف قوانین سایت نیست. حساب کسانی که از قوانین سرپیچی میکنند جداست. خواهش میکنم دوستان این دو موضوع رو با هم قاطی نکنید
اینو قبول کنید که بحث های شما هیچوقت نظامی تنها نبوده و همیشه سیاسی نظامی بوده ...
البته خوب میشه گفت منم بجای اینکه بنویسم سیاسی و نظامی باید می نوشتم سیاسی-نظامی
.... اگه حرف من باعث شده که به کسی توهین بشه یا ناراحت بشه من عذر می خوام ....

«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»