من می خوام در کد ماشین حسابم عملیات جذر و توان را ایجاد کنم . مثال منفی: :'-'case
; c=a-b
; break
اگر کسی مقداری اطلاعات در این باره داره لطفا کمکم کنه.
چگونه در سي پلاس پلاس عمليات جذر و توان ايجاد کنيم؟
مدیران انجمن: abbas.m.k, athlon64x2, شوراي نظارت

- محل اقامت: تهران/پشت خونه حاجر
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- تماس:
چگونه در سي پلاس پلاس عمليات جذر و توان ايجاد کنيم؟
خداوند به فرشتگان عقل داد بدون شهوت , حیوانات را شهوت داد بدون عقل و انسان را شهوت داد با عقل.هر انسانی عقلش به شهوتش غلبه کند بهتر از فرشتگان است .هر انسانی شهوتش بر عقلش غلبه کند بدتر از حیوانات است
[External Link Removed for Guests]

-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار

- محل اقامت: تهران/پشت خونه حاجر
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- تماس:
MOHAMMAD JAFAR عزيز من استادم اين توابع رو نگفته
و اگه چيزي فراتر از يه ماشين حساب ساده ببرم نمره ي اضافه به من تعلق مي گيره
و من هم مي خوام از <include<include.h# استفاده کنم و از' ' case حالا اگر ميتوني به اين شکل منو کمک کنيد ممنون
مي شم.

و من هم مي خوام از <include<include.h# استفاده کنم و از' ' case حالا اگر ميتوني به اين شکل منو کمک کنيد ممنون
مي شم.

خداوند به فرشتگان عقل داد بدون شهوت , حیوانات را شهوت داد بدون عقل و انسان را شهوت داد با عقل.هر انسانی عقلش به شهوتش غلبه کند بهتر از فرشتگان است .هر انسانی شهوتش بر عقلش غلبه کند بدتر از حیوانات است
Re:
raminsat1 نوشته شده:MOHAMMAD JAFAR عزيز من استادم اين توابع رو نگفته
مي شم.![]()
اگه میشه برنامه ی این ماشین حساب رو برای منم بفرستین

- سپاسهای ارسالی: 4791 بار
- سپاسهای دریافتی: 1452 بار
- تماس:
Re: چگونه در سي پلاس پلاس عمليات جذر و توان ايجاد کنيم؟
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
این برنامه چهار عمل اصلی ریاضیات یعنی ضرب، تقسیم، جمع و تفریق و همچنین دو عمل جذر گیری و به توان رسانی را انجام میدهد.
کد برنامه ([External Link Removed for Guests]) مورد نظر به زبان ++C (توجه : الگوریتم استفاده شده برای انجام عملیات جذر گیری، الگوریتم Babylonian Method نام دارد. [External Link Removed for Guests]).
موفق باشید.
این برنامه چهار عمل اصلی ریاضیات یعنی ضرب، تقسیم، جمع و تفریق و همچنین دو عمل جذر گیری و به توان رسانی را انجام میدهد.
کد برنامه ([External Link Removed for Guests]) مورد نظر به زبان ++C (توجه : الگوریتم استفاده شده برای انجام عملیات جذر گیری، الگوریتم Babylonian Method نام دارد. [External Link Removed for Guests]).
موفق باشید.