سلام دوستان
navid missle
ارتقا درجه داشته اند به کاپیتان . به ایشون تبریک میگم. امیدوارم که در این سایت بیش از پیش موفق تر باشند. و همچنین در تمام مراحل زندگی.
پیش به سوی, پیش به سوی, پیش به سوی مفید بودن و دوری از از حاشیه های زائد
ارتقا درجه کاربران
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 80 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار

- سپاسهای ارسالی: 16928 بار
- سپاسهای دریافتی: 4259 بار
Re: ارتقا درجه کاربران
با درود
ضمن تشکروسپاس ازمهدی عزيزم بابت زحمات شبانه روزی و ايجاد تغييرات در انجمن ، به اطلاع کليه دوستان و کاربران گرامی ميرسانم که به پاس زحمات چشمگير و ارزشمند دوست گرانقدرم شهريارعزيز، از امروز ايشان به عنوان سرگروه تيم مديران هوافضا انتخاب شدند. اميدوارم انجمن از وجود با برکت ايشان بيش از پيش بهره ببرد .
شهريار جان تبريک صميمانه مرا پذيرا باش .
ضمن تشکروسپاس ازمهدی عزيزم بابت زحمات شبانه روزی و ايجاد تغييرات در انجمن ، به اطلاع کليه دوستان و کاربران گرامی ميرسانم که به پاس زحمات چشمگير و ارزشمند دوست گرانقدرم شهريارعزيز، از امروز ايشان به عنوان سرگروه تيم مديران هوافضا انتخاب شدند. اميدوارم انجمن از وجود با برکت ايشان بيش از پيش بهره ببرد .

شهريار جان تبريک صميمانه مرا پذيرا باش .

- سپاسهای ارسالی: 425 بار
- سپاسهای دریافتی: 706 بار
N@VID, عزیز
شهریار جان
ارتقاء شما عزیزان رو تبریک میگم
ارتقاء درجه رو به سایر کاربرانی که ارتقاء یافتند هم تبریک عرض میکنم و امیدوارم ضمینه سازی باشد برای فعالیت روز افزون و هرچه مفید تر شما عزیزان
موفق باشید

شهریار جان
ارتقاء شما عزیزان رو تبریک میگم
ارتقاء درجه رو به سایر کاربرانی که ارتقاء یافتند هم تبریک عرض میکنم و امیدوارم ضمینه سازی باشد برای فعالیت روز افزون و هرچه مفید تر شما عزیزان
موفق باشید

"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.
Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

- سپاسهای ارسالی: 446 بار
- سپاسهای دریافتی: 506 بار
- تماس:
بنده هم به همۀ كاربراني كه ارتقاء درجه پيدا كردند تبريك عرض ميكنم.
درست است كه اين درجه ها مجازي هستند اما به نحوي ارزشيابي فعاليت كاربران از طرف مديران محسوب ميشوند و به نظر من درجاتي كه در اين سايت اهدا ميشود از اعتبار نسبتا بالائي در وب برخوردار است چرا كه CentralClubs يك انجمن تخصصي و به نحوي يك دانشگاه مجازي ست و كساني كه درجه ميگيرند همه در حيطه فعاليت خود كاربلد هستند و مفيد.

درست است كه اين درجه ها مجازي هستند اما به نحوي ارزشيابي فعاليت كاربران از طرف مديران محسوب ميشوند و به نظر من درجاتي كه در اين سايت اهدا ميشود از اعتبار نسبتا بالائي در وب برخوردار است چرا كه CentralClubs يك انجمن تخصصي و به نحوي يك دانشگاه مجازي ست و كساني كه درجه ميگيرند همه در حيطه فعاليت خود كاربلد هستند و مفيد.
از خون جوانان وطن لاله دميده
از ماتم سرو قدشان، سرو خميده
در سايۀ گل، بلبل ازين غصه خزيده
گل نيز چو من، در غمشان جامه دريده
از ماتم سرو قدشان، سرو خميده
در سايۀ گل، بلبل ازين غصه خزيده
گل نيز چو من، در غمشان جامه دريده

- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
من هم به سهم خودم ارتقاء شما رو تبریک عرض می کنم...
با تشکر
با تشکر

خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1197 بار
- سپاسهای دریافتی: 2065 بار
- تماس:
شهریار عزیز منصوب شدن شما رو به این پست که انصافا شایسته ی اون بودید به شما تبریک میگم. البته تمامی مدیران هوافضا افرادی مطلع هستند و هر کدام دنیایی از اطلاعات هستند در نتیجه انتخاب یکی از میان انها خیلی سخته ولی انصافا شما اطلاعات جامعی در مورد دانش هوافضا دارید
مبارکت باشه شهریار جان
مبارکت باشه شهریار جان

من هم اميدوارم روزي سنترال کلابز را هميشه در 10 سرچ اول گوگل ببينم...همين حالا هم در بسيار يموارد اينگونه است ولي باز هم بايد تلاش کرد بهتر شود.