ساز مورد علاقه شما چه سازي است؟
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 24 بار
- سپاسهای دریافتی: 46 بار
- تماس:
Aizanam Piano az hameye sazha zibatar va sakht tare, berid ye amar begirid bad biaid sohbat konid inja ,na inke farghe ano koshkoobidaro tashkhis nemidid omadiid inja sohbat, vase hame sazha navazande ye khate not bishtar nemibine ,amma piano 2dast va 2khatte note hamzaman dare ,hich sazi be gondegi piano niist
-
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
Re:
Orchestra نوشته شده:Aizanam Piano az hameye sazha zibatar va sakht tare, berid ye amar begirid bad biaid sohbat konid inja ,na inke farghe ano koshkoobidaro tashkhis nemidid omadiid inja sohbat, vase hame sazha navazande ye khate not bishtar nemibine ,amma piano 2dast va 2khatte note hamzaman dare ,hich sazi be gondegi piano niist
شما ادعا ی ساز و موسیقی دارید در حالی که نمیتونید بیان کنید که 2 خط در پیانو یعنی چه ؟؟ بزرگی یک ساز یه داشتن 2 تا کلید نیست شما اگه پیانو را دوست دارید خوب خیلی خوبه ولی باید به نظر بقیه هم احترام بزارید
در ضمن من خودم به گیتار و ویالون و مندولین و پیانو علاقه دارم و به نظرم هر سازی قشنگی خودش را داره

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
Re: ساز مورد علاقه شما چه سازي است؟
1- پیانو
2- پیانو
3- پیانو
4- ساز دهنی
5- پیانو
2- پیانو
3- پیانو
4- ساز دهنی
5- پیانو
«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»

- سپاسهای ارسالی: 425 بار
- سپاسهای دریافتی: 706 بار
سلام دوستان
ساز های مورد علاقه من :
ویولن
گیتار و گیتار برقی
نی انبان اسکاتلندی
پیانو
ساز های مورد علاقه من :
ویولن
گیتار و گیتار برقی
نی انبان اسکاتلندی
پیانو
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.
Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6716 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
ژ3 ساز مورد علاقه منه با صداش خیلی حال می کنم .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- سپاسهای ارسالی: 425 بار
- سپاسهای دریافتی: 706 بار
, جان
G3 هم ساز بسیار زیباییست و نوای دلنگیزی داره .
ولی فکر نمیکنید M61A2 Gatling ساز خوش نوا تری باشه ؟!!!!!
خوش باشید

G3 هم ساز بسیار زیباییست و نوای دلنگیزی داره .
ولی فکر نمیکنید M61A2 Gatling ساز خوش نوا تری باشه ؟!!!!!
خوش باشید

"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.