lolo_babo1,
با اين شکلي که به صنايع نظامي - علي الخصوص صنايع زميني - توجه ميشه، ابرقدرت شدن ايران در 10 الي 15 سال آينده حداقل در منطقهء خاورميانه دور از ذهن نيست. (کاري به سياست و اينکه آيا حق ما هست اينطور بشويم يا نه، ندارم)
ولي من به سياست و اينکه حق ماست دوباره بر تمام جهان حکمراني کنيم خيلي کار دارم؟!
البته خيلي سخت هست ولي امکان پذير هست.
راستش ايران يک فرصت بسيار طلائي را در قرن بيستم براي تبديل شدن به قدرت جهاني از دست داد و اون هم جنگ جهاني دوم بود. اگر ارتش ايران ياراي مقابله با روس و انگليس را داشت و ايران اشغال نميشد و در داخل کشور همه با هم براي پيشرفت به سختي کار ميکردند و آلمان هم پيروز ميشد احتمالا اکنون ايران چيزي شبيه آمريکاي کنوني ميشد.
شما مطکئنی اگر آلمان پیروز میشد دیگر چجهانی وجود داشت که ایران در اون ابر قدرت بشه؟
براي غلبه بر ظلمت كافي است چراغ روشن كنيم ، چون نمي توان ظلمت را روشن كرد .
سایت مرجع هوانوردی و هوافضای پارسی
[External Link Removed for Guests] *****
وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]
سلام
اين بحث كه( اگر اينجوري ميشد بعدش اونجوري ميشد) نتيجه ندارد! به نظر من بايد به اينكه (الان اينجوري شده...چكار كنيم كه جوري بشه كه به نفع مابشه)بپردازيم! همچنين به نظر من به عنوان يك قدرت مقتدر و غير قابل شوخي در خليج هميشه فارس شناخته شدن كمتر از ابر قدرت بودن نيست...چون شريان حياتي جهان در كنترل عملياتي ماست.... يا علي
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Tomcattter, جان
حرف اول و آخر هيتلر اين بود كه نژادآريايي بهترين نژاد و سرامد همه است و همه بايد زيردست اين نژاد باشند و خوب ايران و ايتاليا هم آريايي بودند و آلمام كاري به ايران نداشت و اگر پشت آلمان را هم ميگرفت كه چه بهتر
امير جان شما هم راست ميگي شايد اگر آلمان پيروز ميشد ديگه چزي به نام کره زمين نبود!
حسن جان شما هم راست ميگي بايد به آينده توجه ولي از گذشته هم درس و تجربه آموخت.
بله خدا ميداند اگر ايران بر نفت منطقه مسلط نبود شايد تاکنون دهها بار مورد هجوم شرق و غرب قرار ميگرفتيم. ولي اگر حمله کنند هر بشکه نفت ميشه 500 دلار و اقتصاد به شدت نفتي جهان ورشکسته ميشود.
ببینید تمام انسانها با هم برابر هستند و چیزی که اونها از هم برتری میده علم و دانش اونهاست
نه نژاد اونها
وبلاگ من
وبلاگ من