در هیچ شرایطی ، نیمه شب مطالعه نکنید
مدیران انجمن: Dr.Akhavan, mahshid-banoo, شوراي نظارت
- محل اقامت: تهران - پونک
- سپاسهای دریافتی: 24 بار
- تماس:
در هیچ شرایطی ، نیمه شب مطالعه نکنید
با این توجیهات که " من به مطالعه شبانه عادت دارم " ، " سکوت منزل شب هنگام بیشتر است " و... خود را متقاعد نکنید که شب مطالعه کنید.چرا که شارژ عصبی و مغناطیسی بدن ، شب هنگام انجام می گیرد و شما با بی خوابی در شب ، خود را از این شارژ عصبی مغز محروم می کنید. بنابراین از این پس خودتان را عادت دهید که روز یا اول شب مطالعه کنید.
ضمن آن که توجه داشته باشید ، در هنگام خواب یا استراحت عمیق شب ، آنچه در طول روز خوانده اید ، پردازش ذهنی می شود و در مغز عمل جایگزینی صورت می گیرد.
شما به هیچ وجه در هنگام خواب ، وقت تلف نمی کنید. بلکه ذهن شما ناخودآگاه به تثبیت آموخته های روز می پردازد.
ضمن آن که توجه داشته باشید ، در هنگام خواب یا استراحت عمیق شب ، آنچه در طول روز خوانده اید ، پردازش ذهنی می شود و در مغز عمل جایگزینی صورت می گیرد.
شما به هیچ وجه در هنگام خواب ، وقت تلف نمی کنید. بلکه ذهن شما ناخودآگاه به تثبیت آموخته های روز می پردازد.
[External Link Removed for Guests]

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:

- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 80 بار
- تماس:
من شبها اصلا نمي تونم درس بخونم حاضرم 4 يا 5 صبح بيدار شم ولي شب رو بخوابم...
مطالعه غير درسي قبل از خواب دارم يا سودرکو ولي در حد خسته شدن چشمام که خوابم بره
مطالعه غير درسي قبل از خواب دارم يا سودرکو ولي در حد خسته شدن چشمام که خوابم بره

[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.
[FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
[FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:

- محل اقامت: کهکشان راه شيري-منظومه شمسي-جنب خورشيد- کره زمين- ايران
- سپاسهای دریافتی: 6 بار
- تماس:
سلام بچه ها
من هم هميشه شبها درس ميخوندم ولي بعد از مدتي که مثلا چند ماه پشت سر هم اين کارو کردم احساسي به من دست داد که نگوووووو!!!
همش احساس ميکردم که توي ذهنم يک خلا خيلي بزرگ همست و خيلي از جاهاي ذهنم به سياه چاله تبديل شده و بهد از اون تا حالا ديگه نميتونم فکرمو زياد متمرکز کنم
البته مدتي هست که دارم زير نظر يک استاد تمرينات يوگا انجام ميدم و خيلي هم مفيد بودند
اينها رو خواستم بگم که شما ها هم مواظب خودتون باشين تا کار به دستتون نده

من هم هميشه شبها درس ميخوندم ولي بعد از مدتي که مثلا چند ماه پشت سر هم اين کارو کردم احساسي به من دست داد که نگوووووو!!!
همش احساس ميکردم که توي ذهنم يک خلا خيلي بزرگ همست و خيلي از جاهاي ذهنم به سياه چاله تبديل شده و بهد از اون تا حالا ديگه نميتونم فکرمو زياد متمرکز کنم
البته مدتي هست که دارم زير نظر يک استاد تمرينات يوگا انجام ميدم و خيلي هم مفيد بودند
اينها رو خواستم بگم که شما ها هم مواظب خودتون باشين تا کار به دستتون نده

1 چیزی رو خیلی وقته می خواستم بهت بگم . میدونم میگی برو بابا ولی من ....
من.... واقعا عاشق ....من واقعا عاشق تو ..... من واقعا عاشق توروبچه با خیارم !!!
من.... واقعا عاشق ....من واقعا عاشق تو ..... من واقعا عاشق توروبچه با خیارم !!!