ارتقا درجه کاربران
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 1385 بار
- سپاسهای دریافتی: 3738 بار
- تماس:
Re: ارتقا درجه کاربران
Miliali گرامی ؛ تبریک ویژه .
[External Link Removed for Guests]
کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
کارت پستال درخواستی اعضای سنترال

- سپاسهای ارسالی: 1043 بار
- سپاسهای دریافتی: 3151 بار
درود
جناب miliali با پوزش به علت دیرکردم،بابت عرض شادباش.زیرا بر همگان بایسته است،دوستان خود را دلگرم نمایند.
بنده هم به نوبه خود بالا رفتن زینه کاربری تان را به گردانندگی[مدیریت]شادباش میگویم.
پاینده باشید.
جناب miliali با پوزش به علت دیرکردم،بابت عرض شادباش.زیرا بر همگان بایسته است،دوستان خود را دلگرم نمایند.
بنده هم به نوبه خود بالا رفتن زینه کاربری تان را به گردانندگی[مدیریت]شادباش میگویم.
پاینده باشید.
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Let your success
Be your noise

- محل اقامت: البرز
- سپاسهای ارسالی: 732 بار
- سپاسهای دریافتی: 494 بار
- تماس:
Miliali جان تبریک 

[FONT=Impact]آدمهای پاک خطا نمی کنند ، سادگی می کنند . و امروز سادگی ، پاکترین خطای دنیاست.

- سپاسهای ارسالی: 29119 بار
- سپاسهای دریافتی: 21533 بار
- تماس:
Miliali،مباركه.
اميدوارم همواره در مفيد بودن رو به جلو حركت كني.

اميدوارم همواره در مفيد بودن رو به جلو حركت كني.

- سپاسهای ارسالی: 16928 بار
- سپاسهای دریافتی: 4259 بار
MASTER نوشته شده:دوستان گرامی درود بر شما
قانون بخش ارتقا درجه به این گونه است که تنها برای تبریک گفتن به شخص مورد نظر از پست نخست تبریک ارتقای شخص مورد نظر سپاسگزاری نمایید
برای جلوگیری از شلوغی تاپیک لطفا از امکان سپاس بهره ببرید

- سپاسهای ارسالی: 6261 بار
- سپاسهای دریافتی: 11083 بار
عزیز دریاسالار میلاد، ارتقاء درجه شما را به Captain II تبریک عرض می نمایم. امیدوارم دوباره شاهد فعالیت های مفید و پربار شما باشیم.
هموراه موفق باشید.
هموراه موفق باشید.
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)
[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================
[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
با سپاس از لطف دوستان و مدیریت سایت که به بنده توجه داشتند...
یاسر جان به هر حال هر انسانی بالا پایین زیاد داره و ما نیز یکی از 7 میلیارد انسان روی کره زمین که به این مسئله دچاریم...
چه پرفعالیت باشم و چه کم فعالیت در همه حالتی سنترال خانه اول من هنگام ورود به دنیای وسیع مجازی است...
خدا را شاکرم که در این مدتی که در جمع یاران هستم از بسیاری علوم گوناگون آگاهی نسبی یافته ام.روزی که اومدم اینجا شاید 10% دانش الان رو نداشتم..از همه یک چیزایی یاد گرفتم...
اگر هم مطلب و یا بحث مفیدی داشتم برای غنای بیشتر سایت قرار دادم که خدا را شکر دوستان سنترالی به همگی توجه داشتند..البته اعتراف میکنم سبک و استایل خاصی که برای انتخاب تیترهای عجیب و غریب گذاشتم شاید در دیده شدن مباحث تاثیر 2 چندان داشته است.
به هر حال هر سنترالی پس از مدتی فعالیت به این نتیجه میرسد که باید گزیده گو باشد و هر پست و تاپیک معرف اعتبار و شخصیت همان کاربر است.
انشاالله در سال 1388 خورشیدی و 7031 آریایی سایت روز به روز به سمت یک دائرة المعارف علوم گوناگون به زبان پارسی برود و هر شخصی که می خواست در باب هر موضوعی تحقیقی بنماید و سرچی در گوگل کند نام سنترال در سرچ اول امده و از مطلب استفاده نماید.
برای همگی در سال جدید آرزوی موفقیت و بهروزی دارم و امیدوارم ایران عزیزمان در آینده بر قله های افتخار و عظمت جهانی بایستد.و انشالله زمینه ظهور حضرت فراهم گردد و ما در طول حیاتمان چشم به دیدار ایشان بگشاییم.
به امید خدا
میلاد...
یاسر جان به هر حال هر انسانی بالا پایین زیاد داره و ما نیز یکی از 7 میلیارد انسان روی کره زمین که به این مسئله دچاریم...
چه پرفعالیت باشم و چه کم فعالیت در همه حالتی سنترال خانه اول من هنگام ورود به دنیای وسیع مجازی است...
خدا را شاکرم که در این مدتی که در جمع یاران هستم از بسیاری علوم گوناگون آگاهی نسبی یافته ام.روزی که اومدم اینجا شاید 10% دانش الان رو نداشتم..از همه یک چیزایی یاد گرفتم...
اگر هم مطلب و یا بحث مفیدی داشتم برای غنای بیشتر سایت قرار دادم که خدا را شکر دوستان سنترالی به همگی توجه داشتند..البته اعتراف میکنم سبک و استایل خاصی که برای انتخاب تیترهای عجیب و غریب گذاشتم شاید در دیده شدن مباحث تاثیر 2 چندان داشته است.
به هر حال هر سنترالی پس از مدتی فعالیت به این نتیجه میرسد که باید گزیده گو باشد و هر پست و تاپیک معرف اعتبار و شخصیت همان کاربر است.
انشاالله در سال 1388 خورشیدی و 7031 آریایی سایت روز به روز به سمت یک دائرة المعارف علوم گوناگون به زبان پارسی برود و هر شخصی که می خواست در باب هر موضوعی تحقیقی بنماید و سرچی در گوگل کند نام سنترال در سرچ اول امده و از مطلب استفاده نماید.
برای همگی در سال جدید آرزوی موفقیت و بهروزی دارم و امیدوارم ایران عزیزمان در آینده بر قله های افتخار و عظمت جهانی بایستد.و انشالله زمینه ظهور حضرت فراهم گردد و ما در طول حیاتمان چشم به دیدار ایشان بگشاییم.
به امید خدا
میلاد...

بی

- سپاسهای ارسالی: 446 بار
- سپاسهای دریافتی: 506 بار
- تماس:
مرداويز دوست بسيار گرامي،
ارتقاء درجۀ شايستۀ شما به درجۀ Captain II و كاربر ارشد را به شما تبريك عرض مينمايم. با اين اميد كه همچنان مقالات و نوشته هاي ارزشمندي در سنترال از شما بخوانيم و همواره در زندگي موفق و سربلند باشيد
ارتقاء درجۀ شايستۀ شما به درجۀ Captain II و كاربر ارشد را به شما تبريك عرض مينمايم. با اين اميد كه همچنان مقالات و نوشته هاي ارزشمندي در سنترال از شما بخوانيم و همواره در زندگي موفق و سربلند باشيد

از خون جوانان وطن لاله دميده
از ماتم سرو قدشان، سرو خميده
در سايۀ گل، بلبل ازين غصه خزيده
گل نيز چو من، در غمشان جامه دريده
از ماتم سرو قدشان، سرو خميده
در سايۀ گل، بلبل ازين غصه خزيده
گل نيز چو من، در غمشان جامه دريده

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Mardaviz
بنده نیز به شما تبریک عرض میکنم. امیدوارم کنجکاوی های بیش از حد من موجت سستی میل شما در اشتراک گذاری دانسته هایتان نشده باشد و همچنان پویا در سنترال حاضر باشید.
هر چند زود تر از این باید این تبریک گفته میشد.
بنده نیز به شما تبریک عرض میکنم. امیدوارم کنجکاوی های بیش از حد من موجت سستی میل شما در اشتراک گذاری دانسته هایتان نشده باشد و همچنان پویا در سنترال حاضر باشید.
هر چند زود تر از این باید این تبریک گفته میشد.

Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 29119 بار
- سپاسهای دریافتی: 21533 بار
- تماس:
تذكر فريبرز عزيز در صفحه ي قبل رو به خاطر دارم ولي با اين وجود،مرداويز جان تبرييييييييك!!