marilyn manson
fall of adam
The Abraham Lincoln town cars
arrive to dispose of
our king and queen
they orchestrated
dramatic new scenes
for Celebritarian needs
When one world ends
something else begins
but without a scream
just a whisper because we
just start it over again
هويت متال
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار

- سپاسهای ارسالی: 71 بار
- سپاسهای دریافتی: 194 بار
Re:
Mohsen1001 نوشته شده:najmeh نوشته شده:mohsen1001
منتظر مطلبت هستم
ممنون از اينکه منتظر مطلبم بوديد اگه دير شد ببخشيد داشتم تدوينش ميکردم البته سرم هم شلوغ بود![]()
در ابتدا بايد عرض کنم که خواهش ميکنم مطالبي رو که ميگذارم کامل بخونيد چون همش مهمه در درک اون مطلب
و اينکه خواهشا بصورت تعصبي و بدون دليل بحث نکيند اينجا کسي قرار نيست کسي رو متقاعد کنه هر کسي مطلبش رو ميزاره
خود دوستان خودشون تحليل کنند و به نتيجه برسند![]()
در اغاز مقدمه اي در مورد اين گروه ها عرض ميکنم و در اينده بطور ريز و تخصصي در مورد انها مطلب ميزارم اگه موافق باشين![]()
فراماسونها احياكننده جادوگري و شيطانپرستي در قاره اروپا در قرن شانزدهم ميلادي ميباشند
در دهه 1960 م شيطانپرستي توسط سرمايهداران يهود مورد حمايت قرار گرفت و چند گروه شيطانپرست در انگلستان و ايالات متحده آمريكا به وجود آمد كه معروفترين آنها تشكيل «كليساي شيطان» در شهر سانفرانسيسكو ميباشد.امروز ديگر صليب هاي وارونه، ستاره پنج پر، 666، صورتهاي نقاشي شده، ماسك هاي حيوانات درنده شاخ دار، برهنه پوشي... تنها نشانه ها و سمبل هاي شيطان پرستي نيست.
عمده ترين نشانه شيطان پرستي را در تجاوز و قتل به ويژه در تجاوز به كودكان و نوجوانان به همراه قتل آنان بايد ديد.شيطان پرست ها موظفند هميشه خشم و نفرت خود را نسبت به مسيح و ساير مقدسات اعلام كنند.
استفاده از موسيقي مهمترين ابزار اين فرقه در جهت تحت تبليغ عقايد خود و نيز تحت تاثير قرار دادن جامعه به خصوص قشر جوان مي باشد.گاه اين گروه ها خود اذعان مي كنندكه شيطان پرست هستند و گاه برخي از آنان اين ادعا را نكرده ولي در راستاي تضعيف بنيان هاي ارزشي و ديني و تبليغ افعال شيطاني مي پردازند.
بعضي از اين گروه ها و انواع موسيقي :
1-موسيقي رپ
تاريخچه:
((RAP، فرهنگي كه خصوصاً به جوانان سياه و اقشار تحتاني در جوامع غرب تعلق دارد، از آمريكا سرچشمه گرفته و شورشگران سراسر جهان را تحت تاثير قرار داده است موسيقي RAP از تكامل اشكال ديگري از موسيقي سياهان در محله هاي فقيرنشين برانكس نيويورك و تا حدودي هارلم شكل گرفته است.
اين محلات، نقطه تمركز گروههائي از سياهان است كه سالها پيش تحت شرايط فلاكت بار اقتصادي مجبور به مهاجرت از ايالات جنوبي به شهرهاي بزرگ نظير نيويورك شدند.
اواخر دهه 1960، وقتي كه آمريكا زير ضربه مبارزات انقلابي در كشورهاي تحت سلطه اش، خصوصاً ويتنام، قرار داشت و انقلاب چين نيز بر شورشگران و انقلابيون در ايالات متحده تاثير نهاده بوددر شهرهاي بزرگ آمريكا تضادهاي طبقاتي ميان سياه با بورژوازي امپرياليستي و پايه هاي اجتماعيش حدت و شدتي فوق العاده يافته بود.
بين محلات فقير نشين سياه با ساير نقاط شهر نيويورك، چيزي شبيه به خط مرزي وجود داشت .
خط مرزي شاهد درگيري ميان دسته هاي متشكل سفيدهاي نژاد پرست و پليس از يكطرف با گروه هاي بزرگ و متشكل جوانان سياه بود .
گروه هاي RAP از دل همين تشكلات شورشي سياه شكل گرفت.
در اينجا قسمتي از نخستين ترانه RAP اعتراضي كه از معروفيتي بين المللي برخوردار گشته و "پيام" نام دارد را ميخوانيم. اين ترانه از آثار "گرند مستر فلش" و گروه "فوريوس فايو" است. اين ترانه حكايت شرايط نابسامان طبقه هاي فقير نشين جامعه است. دستم را بروي اسلحه ام ميفشارم، چرا كه قصد جانم را كرده اند مرا هل ندهيد، ديگر جان به لبم رسيده مي كوشم به سيم آخر نزنم اينجا درست مثل يك جنگل است و بعضي وقتها تعجب ميكنم كه چگونه مي توان جان سالم بدر برد))
((در همان سالهاي نخستين شكل گيري رپ با دخالت قدرتمندان ، هدفهاي سياسي و اجتماعي گروه هاي سياهپوست ، دستخوش نوعي تحريف گرديده و در نتيجه به ابزاري در دست سياستمداران و صيهيونيسم تبديل شدند .
در طول مدتيكه رپ شكل مي گرفت ، عناوين مختلفي از اين نوع موسيقي توسط موزيسين ها بوجود آمد كه با پيوستن خوانندگان معروفي به اين گروه موسيقي رپ طرفداران زيادي را به خود جلب و جذب نمود .
آن رپ نسبت به گروههاي ديگر طرفداران بيشتري دارد و جوانان علاقمند به موسيقي آن گوش ميدهند و براساس مدلهايي كه آنها به آنها القاء ميشود ، لباس مي پوشند و آرايشهاي ظاهري رپ را برميگزينند .
شلوارهايي كه پاچه گشاد آن بر روي زمين كشيده مشود ، مانتوهايي با آستين هاي بلند ، موهاي روغن زده و چسبيده بر سر ، عينك هاي دودي با قالب فلزي ، خط ريش پايين تر از گوش پسران و روسريهاي كوچك و معمولا سفيد رنگ دختران ، ويژگي ظاهري گروه رپ است .))
برخي از گروههاي زير مجموعه رپ عبارتند از :
1- ASE OF BASE :
كه در سبك موسيقي پاپ از سال 1988 در آمريكا و اروپا برنامه اجرا مي كنند كه اعضاي اين گروه چهار خواننده سياهپوست هستند كه عموما محور اشعارشان پيرامون عشق و روابط آزاد غيراخلاقي ميباشد .
2-NEW KIDS OF THE BLACK :كه از سال 1987 برنامه اجرا ميكنند ، آهنگهاي آنها بسيار تند و با مضاميني درباره عشق و زندگي اجرا مي شوند .خوانندگاني بنامهاي كوئين و جيمي به همراه دو سياه پوست ديگر كه همگي هم جنس باز هستند عضو اين گروه مي باشند
ب-موسيقي متال :
موسيقي متال داراي زير مجموعه هاي زيادي است كه برخي از آنان جز مهمترين گروههاي شيطان پرست محسوب مشوند مانند هوي متال و بلك متال و….Black Metal
بلك متال در نروژ از زماني پديد آمد كه نئو وايكينگ هاي نروژ در جستجوي راه و وسيله اي براي نابود كردن مسيحيت در نروژ و بعد در تمام دنيا بودند و در اين راه انسانهاي بسياري را كشتند و كليساهاي زيادي را آتش زدند و بلك متال را تا نهايت نواختند تاشايد خداي تاريك ها باز گردد .موسيقي كه سخن از دنياي تاريك سرد و بيروح را بيان ميكند سبكي مملو از خوشونت مرگ و كشتار
(DEATH METAL)
مرگ ، يگانه حقيقتي است كه راه فراري از آن نيست . ايده مرگ در نزد شيطان پرستان به دو دسته بسيار عمده تقسيم مي شوند . دسته اول كساني كه خودآگاهانه مرگ و ماندن در جهنم را ترجيح مي دهند .
دسته دوم كساني كه منكر مرگ مي شوند و بر اين گمانند كه پرستش شيطان كفايت مي كند تا او آنان را از چنگال مرگ رهائي بخشد و عمري جاودان نصب آنان گرداند .
از اين مكان دسته اول خطرناكترند زيرا آگاهانه به جنگي نامقدس در برابر خداوند روي مي آورند .
جنگي كه مي دانند در آخر به شعله هاي آتش ختم مي شود . آنان گناه را زينت دروني انسان تصور مي كنند .
به مرحله اي مي رسند كه ديگر گناه براي زندگي آنان از آب و نان نيز ضروري تر مي شود تا درجه اي كه ديگر چيزي به جز گناه نمي بينند . گناه ، گناه ، گناه . به هر گناهي دست مي زنند . ربا ، قتل ، دروغ ، تهمت ، دزدي ، شرب خمر ، هتاكي به مقدسات و مومنين ، اعمال منافي عفت.
تعداد زياد ديگر سبك متال وجود دارد كه هر كدام داراي خصوصيات خاص خود هستند اما وجه اشتراك بسياري از آنان عبارت است از رواج خشونت و فحشا.
منابع:
-سايت هنر موسيقي
-سايت ضيافت
-وبلاگ بام ايران
جمع آوري:مهدي حق وردي طاقانكي
==================
نمونه اي از شعرهاشون :
مرگ, خود مرا انتخاب كرده است
او مرا انتخاب كرد تا نمايشي مخوف و نفرت انگيز را در برابرم به تصوير كشد
او مرا در آغوش آرام و ترسناكش گرفته بود
و من وحشت زده به آن مناظر مرگبار مي نگريستم
قلبم از وحشت آنچه مي ديدم
بار ديگر به تپش افتاده بود
جنگ و ستيز همه چيز را سلاخي مي كرد
و جنگجويان بسياري را مي ديدم كه بر عليه هم مي جنگند
آنها به دنبال هيچ چيز نبودند به جز نجات مرگ
گرد و غباري عظيم به هوا خواست
و سپس
اجساد مردگان سراسر آن سرزمين را پوشانده بود
اين مراسم پايان جشن جنگجوياني حريص و وحشي بود
و اين زماني بود كه شياطين و ديو صفتان
بار ديگر بر فرزندان خدا چيره گشتند
آنها بار ديگر آواز مرگ سرداده بودند
"اي مخلوقات پوچ و بي هدف, اي بردگان نور
من پيروز خواهم گشت, زيرا شرارت را در خويش زنده نگاه داشتم
نبرد خونين من به پايان رسيده است
و جنگجويان باستاني پيرزوي را در چنگال خويش گرفتند
ما فاتح بزرگترين نبرد دنيا هستيم"
مرگ, پست ترين كس, بر دشمنان خويش مي نگريست
و بار ديگر صدايي صاعقه وار برخاست
هفت فرشته كه شيپورهايي در دست داشتند به يكباره ناپديد گشتند
زمين به لرزه در افتاده بود و خداوند آن را ترك مي گفت, نابود شده
اينگونه بود روياي من!
Ancient
The Battle of The Ancient Warriors
ادامه دارد...
mohsen1001 بايد بگم كه با اطلاعات در مورد موسيقي سرور يعني متال حرف بزن.اول فراماسون در اصل براي نگهداري از منافع بريتانيا به وجود آمد يعني امري سياسي بود اما بعده هادر بيشتر زمينه ها از جمله شيطان پرستي.معماري.موسيقي وارد شد.به هوي متال توهين نكن وقتي نميدوني مجبور نيستي حرف بزني؟

هوي متال موسيقي ست ابتدا مردمي اجتماعي و سپس به دنبال يافتن مسايلي كه انسان توانايي پاسخ به آن را ندارد ميپردازد مانند آفرينش انسان كه درuntil it sleeps كه براي باند متاليكا است كه به مسايل آدم و حوا به صورت عميق و ژرف ميپردازد.

به شما پيشنهاد ميكنم كه كتابهاي (نشر مس)را كه دربارۀ سبكهاي متال و پيدايش و نوع و مشخصۀسبك صحبت ميكند را بخوانيد.ساختمانش در اكباتان فاز 2 است.
در مورد سبكهايي كه امروزه به عنوان شيطان پرستي از آن ياد ميكنندمانند دث و بلك بايد عرض كنم كه پيدايش اين سبك در كشورهاي اسكانديناوي بوده است مانند نروژ و سويد و... واصولن اين سبك براي مقابله با مسيح به پا خاست نه با اسلام نه با خدا نه با يهود.تنها با مسيح و صليب برعكس نيز از نشانه هاي اين ادعاست كه پس از مدتي اين سبك گسترش پيدا كرد و به شيطان پرستي كه البته اشتباه است تبديل شد.شيطان پرستي را بايد از ضد مسيح جدا كرد.نشانۀ ضد مسيح صليب بر عكس و نشانۀ شيطان پرستي ستارۀ 5 پر كه نمادي از سر بز است.نماد شيطان در زمين بز دو شاخ است.در كنسرتهاي متال اگه ديده باشيد مردم دستان خود را به حالت دو شاخ بز به بالا ميبرند.
در مورد ساختار موزيك دث بايد بگم كه هيچ اصلي رعايت نميشه يعني همان رسيدن به اصل پوچي.من كه درام ميزنم تنها در مورد درام صحبت ميكنم البته اينم بگم كه گيتار دث هيچ ملودي خاصي را در طول موزيك رعايت نميكنه و ممكنه در طول موزيك ده ها بار ملودي را دگرگون سازد.در مورد درامز دث بايد بگم كه درامز دث بر پايۀ خرد است يعني به گونه اي گامهاي درامز را به هم ميزند كه اگر گوش شما عاذت به اين نوع موسيقي نداشته باشد روي شما تاثير بد ميگذارد. در درامز دث درامر يا زنندۀ درام سعي ميكند با نهايت سرعت دست و پا(snare & kick) به عمق موسيقي كمك كند و شما در واقع در دث ميتوانيد تنها مقداري ضربهاي درام را تشخيص دهيد و در تشخيص نوع ملودي گيتار دچار گنگي و اشتباه مي شويد.
در مورد بلك بايد بگم كه بسيار بهتر از دث است و ميتوان نوعي تلفيق سبك هوي و دث دانست.داراي مضمونهاي قابل انديشه است كه از پيشروهاي اين سبك هم اكنون مرلين منسون(marylin manson) است.همه مي انديشند كه منسون شيطان پرست است كه در واقع او اين گونه نيست در واقع بيانگر باورهاي خودش است او مي گويد هر كس در درون خود خدا دارد كه اين سخن او تا اندازه اي با آموزشهاي اسلام نزديكي دارد.خداوند مي فرمايد:پس از اين كه انسان را آفريديم ((از روح خود بدان دميديم))
است كه ايران ويران

Re: هويت متال
njmh نوشته شده:چرا اكثر مردم فكر ميكنن موسيقي متال يعني شيطان پرستي
بابا به خدا اينا خدا پرستن
موسيقي متال كه همش بلك متال نيست كه
يه خرده هم فكر كنين به اشعار توجه كنين همه رو به يه چشم نگاه نكنيد
موسيقي متال يعني اعتراض.يعني حمايت از مظلوم.يعني فرياد
و اين فرياد باعث وحشت خيلي ها از جمله آمريكاييها شده
آمريكايي كه آهنگ "يگانه" گروه متاليكا كه راز و نياز عاشقانه با
خداست رو تحريم ميكنه.
آيا غير از اين هست كه گروه system of a down با آهنگToxicity استكبار جهاني رو محكوم ميكنه؟
غير از اينه كهLINKIN PARK جامعه بي هويت غرب رو در آهنگهاش مورد بازخواست قرار ميده؟
به عمق آهنگهاي PINK FLOYD پي برديد؟
آيا آهنگ گروهs.o.a.d بر ضد اسرائيل نيست با آهنگ Boomبر ضد جنگ عراق نبود؟
آيا نام سپوترا به دليل ترانه حمايت از فلسطين از سايتهاي وابسته به اسرائيل پاك نشد؟
تنها چيزي كه گفتنش باقي ميمونه اينه كه:
زندگي از آن ماست.آن را به شيوه خودمان ادامه دهيم
با درود به njmh هم ميهن گرامي
ميخاستم در مورد مطالبي كه نوشتي به كساني كه شايد مثل من بي اطلاع باشن كمك كنم:
منظور از آهنگ يگانۀ متاليكا نميدونم چيه اما حدس ميزنم موزيك one باشه از آلبوم (و داد براي همه) كه جايزۀ (گرمي) را گرفت البته اين موزيك به جنگ امريكا ويتنام پرداخته و سختيهاي يك رزمندۀ مجروح امريكايي كه در به درد و دل با كساني ميپردازه.پرداخته است
موزيك soad كه در مورد جنگ است با نام War است.البته گروه مگادث نيز مضمون يك موزيكش در مورد جنگ ايران و عراق است.
نام موزيك سپولترا كه نام برديد (territory) است يعني ميهن.مرزو بوم.در آلبوم Chaos A.D
و در مورد متن آخرتون:(زندگي از آن ماست.آن را به شيوه خودمان ادامه دهيم) فكر كنم براي موزيك nothing else matters كه براي متاليكا است . باشه
life is ours, we live it our way
است كه ايران ويران
-
njmh نوشته شده:چرا اكثر مردم فكر ميكنن موسيقي متال يعني شيطان پرستي
بابا به خدا اينا خدا پرستن
موسيقي متال كه همش بلك متال نيست كه
يه خرده هم فكر كنين به اشعار توجه كنين همه رو به يه چشم نگاه نكنيد
موسيقي متال يعني اعتراض.يعني حمايت از مظلوم.يعني فرياد
و اين فرياد باعث وحشت خيلي ها از جمله آمريكاييها شده
آمريكايي كه آهنگ "يگانه" گروه متاليكا كه راز و نياز عاشقانه با
خداست رو تحريم ميكنه.
آيا غير از اين هست كه گروه system of a down با آهنگToxicity استكبار جهاني رو محكوم ميكنه؟
غير از اينه كهLINKIN PARK جامعه بي هويت غرب رو در آهنگهاش مورد بازخواست قرار ميده؟
به عمق آهنگهاي PINK FLOYD پي برديد؟
آيا آهنگ گروهs.o.a.d بر ضد اسرائيل نيست با آهنگ Boomبر ضد جنگ عراق نبود؟
آيا نام سپوترا به دليل ترانه حمايت از فلسطين از سايتهاي وابسته به اسرائيل پاك نشد؟
تنها چيزي كه گفتنش باقي ميمونه اينه كه:
زندگي از آن ماست.آن را به شيوه خودمان ادامه دهيم
زیرا همیشه مردم مسائل منفی را بیش از مسائل مثبت درک میکنند.
علت دیگر هم ناآگاهی مردم است. وقتی مردم میشنند برنامه شوک را نگاه میکنند و باور میکنند نمیشود انتظار دیگری از آنها داشت.
اما چرا خود شما فکر میکنید Linkin Park یک گروه متال است الله و علم.
به تازگی سبک Rap Metal را در ژانرهای اصلی موسیقی پذیرفته اند و پیش از آن هم سبک Nu Metal را پذیرفته بودند. اما این گروه در هیچ یک از ژانرهایی که شما فرمودید حضور ندارد و سبک رسمی این باند Punk Rock است که بنده آن را نمیپذیرم.
بنده احساس میکنم سبک این گروه Funk Rock است.
مشکل خیلی از مردم ما این است که خودشان خدمتگذار اسرائیل هستند و این مسئله را نمیدانند.
بد نیست به آهنگ های Megadeth و Black Sabbath در باب این نظریه مراجعه کنیم.
جالب است بدانید گروه "بلک ثبت" به معنی شنبه سیاه فلسفه ای ضد یهود دارد و در سال 1970 به صورت رسمی موسیقی هوی متال را پایه گذاری کرده است.
تفصیر شنبه سیاه این است:
یهودی ها وقتی خطرناک میشوند که بی کار باشند و شنبه روز تعطیل آنهاست. آنها در این روز مینشسنند و برای تخریب جامعه ای غیر از جامعه خود برنامه ریزی میکنند و در تاریخ هر نقطه سیاهی را که بیابی رد پای یهودی در آن قضیه آشکار است.
-
راستی یادم رفت بگم از میان 1400 باند رسمی موسیقی متال فقط 80 باند آنها شیطان پرست هستند و از این میان همه آنها در سبک بلک متال فعالیت نمیکنند.
بلک متال بخش اعظم این گروهها را در خود جای داده است و به ترتیب سبک "Gothic metal" . "Death Metal و سپس Goth metal رتبه دار هستند.
التبه در سبک های دیگر هم استثناهایی وجود دارد مثلا در دوم دث متال هم گروههایی مانند katatonia یا در Nu Metal گروهی چون Slipknowt شیطان پرست هستند و یا در ثرش متال گروهی چون Slayer.
بلک متال بخش اعظم این گروهها را در خود جای داده است و به ترتیب سبک "Gothic metal" . "Death Metal و سپس Goth metal رتبه دار هستند.
التبه در سبک های دیگر هم استثناهایی وجود دارد مثلا در دوم دث متال هم گروههایی مانند katatonia یا در Nu Metal گروهی چون Slipknowt شیطان پرست هستند و یا در ثرش متال گروهی چون Slayer.

با درود
دوست عزيز با برخي حرفهاتان موافقم اما اصلن نميشه باند katatonia را در ژانر دث جاي داد به جاي آن سبكي نو و تقريبن انحصاري در اختيار دارد و بيشتر مايه هاي heavy rock در آن مشاهده ميشود.در مورد slipknot بايد جداگانه صحبت كرد زيرا اين گروه را نميتوان شيطان پرست ناميد هر چند كه مايه هايي از شيطان پرستي در آن مشاهده ميشود اما سبك شناخته شدۀ اين باند trash metal ميباشد نه چيز ديگر كه با سبك thrash metal تفاوت دارد.در مورد slayer هم بگم بله اين باند تمايلات شيطاني را در ليريكسهاي خود دنبال مي كند اما من به دليل عدم علاقم به اين باند چيزي نميدانم.just MetallicA
است كه ايران ويران
- محل اقامت: ابر هفتم
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 17 بار
دوست عزیز ... آریو...
توی یکی از مطالبت خوندم که کوئین و جیمی و دو سیاه پوست دیگه که همگی هم جنس باز بودن... اگر منظورت از کویئن ، گروه کوئین انگلیسی با خوانندگی فردی مرکوری هستش باید بگم که من با این عقیده ی شما مخالفم و منتظر اثبات این حرفتون هستم اما در غیر اینصورت... خوشحال میشم بیشتر در مورد متال و اصل گروه های شیظان پرستی صحبت کنید... من هنوز فرصت نکردم که این تاپیک رو کاملا مطالعه کنم ، اما در اولین فرصت مطالعه میکنم و توی مباحثتتون شرکت میکنم.
اما تا اونجایی که خوندم فوق العاده بود... تشکر میکنم...
توی یکی از مطالبت خوندم که کوئین و جیمی و دو سیاه پوست دیگه که همگی هم جنس باز بودن... اگر منظورت از کویئن ، گروه کوئین انگلیسی با خوانندگی فردی مرکوری هستش باید بگم که من با این عقیده ی شما مخالفم و منتظر اثبات این حرفتون هستم اما در غیر اینصورت... خوشحال میشم بیشتر در مورد متال و اصل گروه های شیظان پرستی صحبت کنید... من هنوز فرصت نکردم که این تاپیک رو کاملا مطالعه کنم ، اما در اولین فرصت مطالعه میکنم و توی مباحثتتون شرکت میکنم.
اما تا اونجایی که خوندم فوق العاده بود... تشکر میکنم...
1.زندگی صحنه ی یک نبرد است اگر شجاعانه نجنگی خواهی مرد.
2.مهم نیست روزت چگونه میگذرد ، اما مهم است در طی روزی که میگذرد یک قدم به سمت اهدافت برداری.
3. برای چیزهایی که تا به حال نداشتی ، کسی باش که تا به حال نبودی یا کارهایی را انجام بده که تا به حال انجام نداده ای.
(سه قانون طلایی از کلاغ سپید)
2.مهم نیست روزت چگونه میگذرد ، اما مهم است در طی روزی که میگذرد یک قدم به سمت اهدافت برداری.
3. برای چیزهایی که تا به حال نداشتی ، کسی باش که تا به حال نبودی یا کارهایی را انجام بده که تا به حال انجام نداده ای.
(سه قانون طلایی از کلاغ سپید)