مشکل بیش فعالی وروحی جسمی فرزندم
مدیران انجمن: Dr.Akhavan, mahshid-banoo, شوراي نظارت
مشکل بیش فعالی وروحی جسمی فرزندم
من 42 ساله هستم. کارمند ارشد واز سطح اقتصادی متوسط برخوردارم.پسر 9 ساله ای دارم که بیش فعال است.دکتر به پسرم از2 سال پیش ریتالین روزی 2بار تجویز کرده است واخیرا نیز قرص کلونیدین هر شب نصف قرص تجویز نموده است .پسرم سوم دبستان درس می خواندوبا زحمات طاقت فرسای همسرم به هر صورت وضعیت تحصیلی اش خوب است.غیر از مشکل پایدار بیش فعالی که با ان میسازیم پسرم مشکلات دیگری دارد که ما رابسیار نگران میکند از جمله اینکه نافرمان و پرخاشگروکم حوصله است وغیر از بازی به چیز دیگری علاقه مند نیست.متاسفانه شب ادراری تقریبا دایمی دارد.از نظر رشد جسمی نیز وضعیت مناسبی ندارد.کم اشتها نیز است.خیلی پیگیر هستیم که مشکلاتش را حل بکنیم .به نظرمان میاید که او غیر از بیش فعالی مشکلات دیگری هم شاید داشته باشد.پزشک معالجش فوق تخصص رورنپزشکی کودکان است .صبر/ مدارا /تحمل وهرانچه که به نظرمان لازم باشد انجام میدهیم اما متاسفانه کمتر اثرات بهبود میبینیم.فکر میکنیم نیازمند مشاوره با یک روانکاو یایک روانشناس متبحر هستیم.حتی به نظرمان میاید او مشکلی فیزیولوژیکی{جسمی}شاید داشته باشد که مانند دیاپازون همدیگر را تشدید میکنند یعنی مشکل بیش فعالی اش یاروحی ناشناخته اش ناراحتی احتمالی جسمی اش را تشدید میکند و برعکس.لطفا در خصوص مشکلمان ما رایاری نمایید.و روانکاو یا روانپزشک متبحری که بتواند مشکل را تشخیص دهد و به ما کمک کند را معرفی نمایید .ضمنا ما ساکن تبریز هستیم. با تشکرات قلبی

-
- محل اقامت: network
- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 486 بار
Re: مشکل بیش فعالی وروحی جسمی فرزندم
دوست عزیز ببخشید که تخصصی در این زمینه ندارم که کمکی کنم شاید پست دادنم هم درست نبود- با وجود برخی مشکلات در زندگی شخصی باید بگم وقتی مشکلات بعضی هارو می بینم خدا رو شکر می کنم. امیدوارم مشکل پسر شما هم حل بشه- نمی دونم لابد امتحان الهی است . شاید مصلحت در این استخدا به شما صبر بدهد (شرمنده شاید پست دادنم درست نبود و بی ربط اما خواستم چیزی گفته باشم)
تا جایی که من می دونم هزینه های درمان هم واقعا بالاست و حتما خیلی سخت است. این گل برای شما و آقا پسر شما

-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 57 بار
دوست عزیز من هم پسری تقریبا شبیه آنچه که شما نوشتید دارم . دوسال است ریتالین مصرف میکند ولی فرق چندانی نداشت. حتی گاهی به تشخیص پزشکان هم شک میکنم که گفته بودند بیش فعال است.چون داروها تاثیر چندانی نداشت.فکر میکنم بخاطر حساس بودن بیش از حد بچه ام بوده که باید پدر ومادر خیلی مواظب باشند تا محیط آرامی برای فرزندشان درست کنند . احتمالا شب ادراری مربوط به عدم آرامش روحی بچه است

- سپاسهای ارسالی: 731 بار
- سپاسهای دریافتی: 145 بار
اسحقی نوشته شده:من 42 ساله هستم. کارمند ارشد واز سطح اقتصادی متوسط برخوردارم.پسر 9 ساله ای دارم که بیش فعال است.دکتر به پسرم از2 سال پیش ریتالین روزی 2بار تجویز کرده است واخیرا نیز قرص کلونیدین هر شب نصف قرص تجویز نموده است .پسرم سوم دبستان درس می خواندوبا زحمات طاقت فرسای همسرم به هر صورت وضعیت تحصیلی اش خوب است.غیر از مشکل پایدار بیش فعالی که با ان میسازیم پسرم مشکلات دیگری دارد که ما رابسیار نگران میکند از جمله اینکه نافرمان و پرخاشگروکم حوصله است وغیر از بازی به چیز دیگری علاقه مند نیست.متاسفانه شب ادراری تقریبا دایمی دارد.از نظر رشد جسمی نیز وضعیت مناسبی ندارد.کم اشتها نیز است.خیلی پیگیر هستیم که مشکلاتش را حل بکنیم .به نظرمان میاید که او غیر از بیش فعالی مشکلات دیگری هم شاید داشته باشد.پزشک معالجش فوق تخصص رورنپزشکی کودکان است .صبر/ مدارا /تحمل وهرانچه که به نظرمان لازم باشد انجام میدهیم اما متاسفانه کمتر اثرات بهبود میبینیم.فکر میکنیم نیازمند مشاوره با یک روانکاو یایک روانشناس متبحر هستیم.حتی به نظرمان میاید او مشکلی فیزیولوژیکی{جسمی}شاید داشته باشد که مانند دیاپازون همدیگر را تشدید میکنند یعنی مشکل بیش فعالی اش یاروحی ناشناخته اش ناراحتی احتمالی جسمی اش را تشدید میکند و برعکس.لطفا در خصوص مشکلمان ما رایاری نمایید.و روانکاو یا روانپزشک متبحری که بتواند مشکل را تشخیص دهد و به ما کمک کند را معرفی نمایید .ضمنا ما ساکن تبریز هستیم. با تشکرات قلبی
[COLOR=#974806]به نام خدا
با سلام
دوست عزیز فکر میکنم بچه شما ماست زیاد می خوره ، یکی از علل بیش فعالی بچه ها خوردن ماست زیاده ، من خودم تخصصی در این زمینه ندارم اما یه سایت هست که میتونه به درک شما در مورد بیماری ها بخصوص مشکل بچه تون به شما کمک کنه البته اگه خدایی ناکرده شخصی باشید که یک بعدی فکر میکنه و سلامتی رو فقط توی نسخه دکترای فوق تخصص می بینه این سایت کمکی به شما نمیکنه چون مبنای درمان معرفی شده توی سایت بر اساس خوراکی ها و آیات قرآن که در مورد خوراکی هاست بنا شده و استاد خدادادی مروج او هستند و من بجز خودم آدمهایی رو میشناسم که برای بیماریشون از علم و راهنمایی ایشون پیروی کردند و بیماریشون برطرف شده حتی بیماری های سخت و لا علاج. من شخصا از وقتی که طبق یافته های ایشون در مورد غذا ها عمل میکنم خیلی کمتر از گذشته بیمار میشم و وقتی بیمار میشم که دستور العمل غذایی ایشون رو رعایت نمیکنم . من به شما اطمینان میدم اگه به روش درمان و راهنمایی ایشون عمل کنید ظرف مدت 15 روز همه مشکلات بچه شما حل میشه و نیازی هم به روانکاو و دیازپام نخواهید داشت .استاد خدادادی ویزیت نمیکنن و پول هم نمیگیرن اما از طریق تلفنی که توی سایت ایشون هست میتونید باهاشون تماس بگیریددرضمن استاد خدادادی با وجود اینکه متخصص موتور جتهای جنگنده در نیروی هوایی ارتشه یک دیپلم افتخار در طب بخاطر کشف علت بیماری آدومتریوز و روش درمان اون دریافت کردن . لینک سایت رو براتون میزارم اگر دوست داشتین در موردش بعدا بیشتر مینویسم . درضمن فایلهای تصویری و صوتی سخنرانی استاد رو که در دانشگاه علوم پزشکی و جاهای دیگه ایراد کردند رو هم دارم اما به علت حجم بالا فکر نمیکنم بتونم اونارو براتون بزارم . اگه دوستان خواستند و شد یه کاریش میکنم .
اخوان : لینک حذف شد

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:
لطفا دوستانی را که تخصصی در زمینه این ندارند - نظر ندهند که بجز گیج شدن فرد سوال کننده و منحرف شدن تایپیک نتیجه ای بیشتر ندارد.
, عزیز بیش فعالی کاملا درمان میشود . فقط باید یا دارو را عوض کرد و یا اینکه بررسی کرد که کودک برای رفع چه مشکلاتی - این کار ها را انجام می دهد . البته میتواند این پاسخ کودک به صورت غیر منطقی در برابر مشکلات پدر و مادر و ... باشد. نام بردن پزشک و یا روانشناس هم در اینجا مجاز نمی باشد.
, عزیز - دارو ها میتوانند روی شخصی اثر زیاد داشته باشند و یا اینکه اثر نکنند - برای همین باید دوز درمانی دارو توسط پزشک تنظیم شود.
, عزیز
تبلیغ چنین فردی مجاز نمی باشد.
ایشان هم بنیانگذار طب قرانی نیستند - ( البته به گفته خودشان هستند) - بنیانگذار طب قرانی ائمه و پزشکانی چون بو علی سینا هستند که هم تسط کامل به قران داشتند و هم تسلط کامل به پزشکی و طب
اقای خدادادی نه تحصیلاتی در زمینه طب دارند و نه تحصیلات حوزوی و نه دکترای قران دارند. ( البته ایشان را دکتر خدادادی هم نامیده اند - حالا مدرک دکترا کجا بوده نمی دانم)
البته ایشان ادعای درمان کامل ایدز و ... دارند و دلیل مضر بودن چای را هم عدم مصرف چای توسط گاو بیان کرده بودند ( در سایت اولیه ایشان مقاله اش موجود بوده - در ارشیو این فوروم هم است).
البته من منکر قران و غذاهای گیاهی و دارو گیاهی نیستم - ولی هر کسی نباید ادعای طبابت و درمان کننده را داشته باشد ( مثل اب درمانی و ... که افرادی گاهی می ایند و در این فوروم تبلیغ می کنند و بدون جوا دادن میروند ). الان ایران با 1000 سال پیش خیلی فرق کرده .
, عزیز بیش فعالی کاملا درمان میشود . فقط باید یا دارو را عوض کرد و یا اینکه بررسی کرد که کودک برای رفع چه مشکلاتی - این کار ها را انجام می دهد . البته میتواند این پاسخ کودک به صورت غیر منطقی در برابر مشکلات پدر و مادر و ... باشد. نام بردن پزشک و یا روانشناس هم در اینجا مجاز نمی باشد.
, عزیز - دارو ها میتوانند روی شخصی اثر زیاد داشته باشند و یا اینکه اثر نکنند - برای همین باید دوز درمانی دارو توسط پزشک تنظیم شود.
, عزیز
ایشان هم بنیانگذار طب قرانی نیستند - ( البته به گفته خودشان هستند) - بنیانگذار طب قرانی ائمه و پزشکانی چون بو علی سینا هستند که هم تسط کامل به قران داشتند و هم تسلط کامل به پزشکی و طب
اقای خدادادی نه تحصیلاتی در زمینه طب دارند و نه تحصیلات حوزوی و نه دکترای قران دارند. ( البته ایشان را دکتر خدادادی هم نامیده اند - حالا مدرک دکترا کجا بوده نمی دانم)
البته ایشان ادعای درمان کامل ایدز و ... دارند و دلیل مضر بودن چای را هم عدم مصرف چای توسط گاو بیان کرده بودند ( در سایت اولیه ایشان مقاله اش موجود بوده - در ارشیو این فوروم هم است).
البته من منکر قران و غذاهای گیاهی و دارو گیاهی نیستم - ولی هر کسی نباید ادعای طبابت و درمان کننده را داشته باشد ( مثل اب درمانی و ... که افرادی گاهی می ایند و در این فوروم تبلیغ می کنند و بدون جوا دادن میروند ). الان ایران با 1000 سال پیش خیلی فرق کرده .

- سپاسهای ارسالی: 731 بار
- سپاسهای دریافتی: 145 بار
Dr.Akhavan نوشته شده:لطفا دوستانی را که تخصصی در زمینه این ندارند - نظر ندهند که بجز گیج شدن فرد سوال کننده و منحرف شدن تایپیک نتیجه ای بیشتر ندارد.
HOGUO, عزیز
به نام خدا
باسلام
دکتر جان اول میخواستم بدونم چرا تبلیغ چنین فردی مجاز نیست در حالی که در طب دیپلم افتخار دارن و وزارت علوم و آموزش پزشکی به ایشون اجازه ایراد سخنرانی در دانشگاهای علوم پزشکی رو میدن و با بیمارستان های فوق تخصص مثل الزهرای اصفهان برای کار تحقیقات همکاری دارن اما در مورد مدرک دکترا اینکه مردم به ایشون چی میگن مهم نیست خود استاد چنین ادعایی نکردن و اگر ملاک شما برای پزشک بودن مدرک دکتراست بزرگواری بفرمایید به بنده بگید که ابو علی سینا مدرکشو از کدوم دانشگاه گرفته آیا ایشون هم علم پزشکی رو با تحقیق و آزمایش و مطالعه یاد نگرفتن. دور از جون شما اگه زمان ابوعلی سینا هم دکترای فارق التحصیل دانشگاه ها بودن مطمئنا اجازه نمیدادن صداش به گوش کسی برسه . یعنی اگه کسی 20 سال در علوم پزشکی تحقیق و تفحص و مطالعه کنه چون دروس اختصاصی و عمومی رو پاس نکرده پس چیزی حالیش نیست . البته سرزدن به سایتی که فواید و مضرات غذا ها رو بیان کرده فکر نمی کنم ایرادی داشته باشه که شما طوری برخورد میکنید که انگار لینک یه سایت م س ت ه ج ن رو گذاشتم و درضمن از شما میخوام به عقل و تفکر دوستان احترام بزارید و تشخیص درمورد درستی یا نادرستی سخنان رو به عهده خود دوستان بزارین حتی اگه به نظر شما درست نباشه . درضمن تبلیغ رو کسانی میکنن که بابت کارشون پولی به جیب میزنن این بنده خدا که مزدی از کسی نمیگیره. البته امید وارم از بنده نرنجید چون این چیزیه که من اصلا اونو دوست ندارم . و برای شما احترام قائلم .

- تماس:
,
قطعا مقایسه هیچ پزشکی و هیچ کسی با بو علی سینا کار درستی نیست و الان ما در سال 2009 زندگی میکنیم و نه زمانیکه بوعلی سینا زنده بود. اگر بو علی سینا زنده بود کسی بالاتر از پروفسور سمیعی و ... بود.
ایشان اگر در زمان بو علی سینا می زیسته اند شاید می توانستند طبابت کنند و لی اکنون که تحقیقات سلولی مولکولی در زمینه پزشکی داره میشه و تازه شبیه سازی رایانه ای هم در مورد اثرات دارو ها می شود - کار تحقیق و تفحص در زمینه پزشکی با 1000 سال پیش خیلی فرق کرده و کمتر تجربه و نظر شخصی در تحقیقات دخالت است. اکنون مقاله ای در زمینه پزشکی معتبر است که دارای evidance base قوی و معتبر باشد و اگر کسی در هر کجای دنیا تحقیقی مشابه انجام دهد به همین نتیجه برسد ( مثل قوانین فیزیک که در تمام دنیا ثابت است) و باید کاملا علمی باشد.
یعنی در کل اکنون شاید هر کسی از جمله شما شاید بتوانید تحقیق در زمینه پزشکی انجام بدید ولی معتبر سازی ان شرایطی و استانداری میخواهد که هر کسی ندارد چون با جون انسانها در تمام دنیا در ارتباط است. برای همین است از وقتی دارویی کشف میشود تا زمانیکه تائید و وارد بازار شود حداقل 5 تا 15 سالی طول می کشد. تازه مثلا امریکا تائید میکند ولی اروپا و چین تائید نمیکنند چون میگویند در مورد انسانهای ما این صادق نیست و با مدرک و دلیل هم می گویند - الان در دنیا 20 تا 30 سال تحقیق مهم نیست - مهم کیفیت و درست بودن علمی و ژنتیکی ان است که به اسانی به دست نمی اید.
البته اکنون مشخص شده است که بعضی از کشفیات بو علی سینا اشتباه است ولی هزاران مقاله ثابت شده علمی هم دارند.
یکی از کشفیات غلط بوعلی سینا این بود که می گفت اسپرم از نخاع یک فرد ترشح میشود ولی اکنون میدانیم که اینطور نیست
فواید غذا ها اشکالی ندارد و در همین فوروم هم در بخش گیاهان دارویی - فواید غذا ها را داریم .
البته اینجا ایران است و هر کسی ادعای طبابت دارد- چه انرژی درمانی ( منکر انرژی نیستم ولی بعضی افراد ... ) - اب درمانی و .... و کسی هم جلوی افراد کلاهبردار را نمی گیرد - البته اگر این فراد ار جمله همین اقای خدادای در قبال مشورت با مردم پول درخواست کنند ( اکنون همه این افراد رایگان هستند ) می توانند به جرم کلاهبرداری دستگیر شوند.
قطعا مقایسه هیچ پزشکی و هیچ کسی با بو علی سینا کار درستی نیست و الان ما در سال 2009 زندگی میکنیم و نه زمانیکه بوعلی سینا زنده بود. اگر بو علی سینا زنده بود کسی بالاتر از پروفسور سمیعی و ... بود.
ایشان اگر در زمان بو علی سینا می زیسته اند شاید می توانستند طبابت کنند و لی اکنون که تحقیقات سلولی مولکولی در زمینه پزشکی داره میشه و تازه شبیه سازی رایانه ای هم در مورد اثرات دارو ها می شود - کار تحقیق و تفحص در زمینه پزشکی با 1000 سال پیش خیلی فرق کرده و کمتر تجربه و نظر شخصی در تحقیقات دخالت است. اکنون مقاله ای در زمینه پزشکی معتبر است که دارای evidance base قوی و معتبر باشد و اگر کسی در هر کجای دنیا تحقیقی مشابه انجام دهد به همین نتیجه برسد ( مثل قوانین فیزیک که در تمام دنیا ثابت است) و باید کاملا علمی باشد.
یعنی در کل اکنون شاید هر کسی از جمله شما شاید بتوانید تحقیق در زمینه پزشکی انجام بدید ولی معتبر سازی ان شرایطی و استانداری میخواهد که هر کسی ندارد چون با جون انسانها در تمام دنیا در ارتباط است. برای همین است از وقتی دارویی کشف میشود تا زمانیکه تائید و وارد بازار شود حداقل 5 تا 15 سالی طول می کشد. تازه مثلا امریکا تائید میکند ولی اروپا و چین تائید نمیکنند چون میگویند در مورد انسانهای ما این صادق نیست و با مدرک و دلیل هم می گویند - الان در دنیا 20 تا 30 سال تحقیق مهم نیست - مهم کیفیت و درست بودن علمی و ژنتیکی ان است که به اسانی به دست نمی اید.
البته اکنون مشخص شده است که بعضی از کشفیات بو علی سینا اشتباه است ولی هزاران مقاله ثابت شده علمی هم دارند.
یکی از کشفیات غلط بوعلی سینا این بود که می گفت اسپرم از نخاع یک فرد ترشح میشود ولی اکنون میدانیم که اینطور نیست
فواید غذا ها اشکالی ندارد و در همین فوروم هم در بخش گیاهان دارویی - فواید غذا ها را داریم .
البته اینجا ایران است و هر کسی ادعای طبابت دارد- چه انرژی درمانی ( منکر انرژی نیستم ولی بعضی افراد ... ) - اب درمانی و .... و کسی هم جلوی افراد کلاهبردار را نمی گیرد - البته اگر این فراد ار جمله همین اقای خدادای در قبال مشورت با مردم پول درخواست کنند ( اکنون همه این افراد رایگان هستند ) می توانند به جرم کلاهبرداری دستگیر شوند.

-
- سپاسهای ارسالی: 32 بار
- سپاسهای دریافتی: 41 بار
Dr.Akhavan
من از پزشكي سر رشته اي ندارم ولي اجازه دارم كه بگويم عسل حل شده در آب به همراه آب ليموي تازه يك نوشيدني بسيار پرخاصيت است ؟
فكر نكنم كسي باشد كه بگويد من چنين اجازه اي ندارم .
آقاي خدادادي فردي هستند در رابطه با خوراكي ها با الهام گرفتن از قرآن و يك سري آزمايشات به تجارب اينچنيني رسيده اند . برخي از تجارب ايشان مانند اينكه گفته اند شير را فقط تا 2 سالگي بايد خورد و يا مثال شما در خصوص چاي براي من هم غير قابل قبول هست ولي تجارب زياد و بسيار با ارزشي دارند ، نوشيدنيهاي معرفي شده ايشان كه جايگزين چاي ميباشد بسيار سود مند بوده و حد اقل باعث ميگردد كه ايجاد تنوع غذايي گردد .
به تصور من نبايد اين گونه تجارب را سركوب كرد در عوض تشكيل تيمي از پزشكان و چنين افرادعلاقه مندي ميتواند نتايج گران بهايي را به همراه داشته باشد .
يك نكته را هم فراموش نكنيم علم پزشكي امروز هم بعضا در مواردي به نتايجي ميرسد كه نتايج گذشته اش را رد ميكند آيا اين موضوع دليلي بر زير سوال بردن علم پزشكي است ؟
من از پزشكي سر رشته اي ندارم ولي اجازه دارم كه بگويم عسل حل شده در آب به همراه آب ليموي تازه يك نوشيدني بسيار پرخاصيت است ؟
فكر نكنم كسي باشد كه بگويد من چنين اجازه اي ندارم .
آقاي خدادادي فردي هستند در رابطه با خوراكي ها با الهام گرفتن از قرآن و يك سري آزمايشات به تجارب اينچنيني رسيده اند . برخي از تجارب ايشان مانند اينكه گفته اند شير را فقط تا 2 سالگي بايد خورد و يا مثال شما در خصوص چاي براي من هم غير قابل قبول هست ولي تجارب زياد و بسيار با ارزشي دارند ، نوشيدنيهاي معرفي شده ايشان كه جايگزين چاي ميباشد بسيار سود مند بوده و حد اقل باعث ميگردد كه ايجاد تنوع غذايي گردد .
به تصور من نبايد اين گونه تجارب را سركوب كرد در عوض تشكيل تيمي از پزشكان و چنين افرادعلاقه مندي ميتواند نتايج گران بهايي را به همراه داشته باشد .
يك نكته را هم فراموش نكنيم علم پزشكي امروز هم بعضا در مواردي به نتايجي ميرسد كه نتايج گذشته اش را رد ميكند آيا اين موضوع دليلي بر زير سوال بردن علم پزشكي است ؟

-
اسحقی عزيز در مورد وضعيت خاص فرزندتان ( نمينويسم مشكل چون به نظر من مشكل نيست ) كمي صبر اعتماد به متخصصين گره گشا خواهد بود . كساني كه بيش فعال هستند در صورتيكه فعاليت آنها به سمت و سوي مناسب و منطبق با علايق آنها هدايت گردد به نتايج فوق العاده اي خواهند رسيد .

- تماس:
,
طب سنتی ایران و گیاه درمانی در ایران سابقه هزار ساله داره و در فواید گیاهان جای هیچ شکی نیست.
تحقیقات بسیاری هم اکنون و هم در قدیم توسط پزشکان مطرحی چون بو علی سینا و جوزجانی و ... انجام شده است که قابل قبول است و تائید شده تمام دنیا است.
خود شما هم میتوانی با مراجعه به کتابهای بوعلی سینا و جوزجانی و ... و قران همین کار اقای خدادای را انجام دهی - ولی دلیل نمیشه که خود را پزشک بنامی و طبابت کنی و تازه پزشکان حال را نفی کنی
سبک طبابت الان با 1000 سال پیش خیلی فرق کرده و کسی که بخواهد پزشکان حالا را زیر سوال ببرد و بگوید تحقیقات من بهترینه در اصل خودش را زیر سوال برده
طب سنتی ایران و گیاه درمانی در ایران سابقه هزار ساله داره و در فواید گیاهان جای هیچ شکی نیست.
تحقیقات بسیاری هم اکنون و هم در قدیم توسط پزشکان مطرحی چون بو علی سینا و جوزجانی و ... انجام شده است که قابل قبول است و تائید شده تمام دنیا است.
خود شما هم میتوانی با مراجعه به کتابهای بوعلی سینا و جوزجانی و ... و قران همین کار اقای خدادای را انجام دهی - ولی دلیل نمیشه که خود را پزشک بنامی و طبابت کنی و تازه پزشکان حال را نفی کنی
سبک طبابت الان با 1000 سال پیش خیلی فرق کرده و کسی که بخواهد پزشکان حالا را زیر سوال ببرد و بگوید تحقیقات من بهترینه در اصل خودش را زیر سوال برده

-
Dr.Akhavan
عزيز البته كار تحقيقي صبر و حوصله ميخواهد كه خيلي ها ندارند . فرمايش شما هم صحيح است نميبايست كسي كه اين گونه تحقيقات را انجام ميدهد خود را پزشك معرفي كند ولي تصور نميكنم در اختيار گذاشتن تجارب هم كار بدي باشد
عزيز البته كار تحقيقي صبر و حوصله ميخواهد كه خيلي ها ندارند . فرمايش شما هم صحيح است نميبايست كسي كه اين گونه تحقيقات را انجام ميدهد خود را پزشك معرفي كند ولي تصور نميكنم در اختيار گذاشتن تجارب هم كار بدي باشد

- تماس:
, در اختیار تجربه کار اشتباهی نیست ولی در صورتی در زمینه پزشکی درست است که علمی و مطابق با علم روز باشد -
البته در ایران مثلا شما فقط اگر بگویی دلم درد میکنه - همه فامیل و دوستان تجربیات خود را می گویند و انواع نوشیدنیهای گیاهی هم برای شما می آورند و تجویز می کنند و البته ممکن است که شما خوب شوی - ولی ممکن است که دل درد شما بدتر شود و چون گذر زمان را طی کردی - ممکن است زمانی به پزشک مراجعه کنی که دیر شده باشد.
گذاشتن تجربه در اختیار دیگران در زمینه پزشکی زمانی مفید است که شما تشخیص صحیح داده باشی مثلا تجربه دیگران در مورد ضربه به ساق پا و تورم و درد ان ( که میتواند استخوان شکسته باشد و یا نباشد ) ولی اگر تشخیص درست نباشد مغایر با سلامتی بیمار است.
در تمام علمها از جمله پزشکی - تجربه به تنهایی لازم و کافی نیست.
علم + تجربه لازم و کافی هم دیگر هستند و برای بهترین بازدهی هردو در کنار هم لازم هستند و هرکدام به تنهایی نمی توانند کمبود دیگری را جبران کنند.
چه بسا دانشجویان پزشکی که فقط درس میخوانند و کمتر خود را با بیمار درگیر میسازند = کمبود تجربه در اینده
و بر عکس کسانی که خود را با بیمار و بیماری در گیر می سازند ولی از علم روز اطلاعی ندارند = کمبود علم
هر دوی اینها برای سلامتی جامعه مفید نخواهند بود
البته در ایران مثلا شما فقط اگر بگویی دلم درد میکنه - همه فامیل و دوستان تجربیات خود را می گویند و انواع نوشیدنیهای گیاهی هم برای شما می آورند و تجویز می کنند و البته ممکن است که شما خوب شوی - ولی ممکن است که دل درد شما بدتر شود و چون گذر زمان را طی کردی - ممکن است زمانی به پزشک مراجعه کنی که دیر شده باشد.
گذاشتن تجربه در اختیار دیگران در زمینه پزشکی زمانی مفید است که شما تشخیص صحیح داده باشی مثلا تجربه دیگران در مورد ضربه به ساق پا و تورم و درد ان ( که میتواند استخوان شکسته باشد و یا نباشد ) ولی اگر تشخیص درست نباشد مغایر با سلامتی بیمار است.
در تمام علمها از جمله پزشکی - تجربه به تنهایی لازم و کافی نیست.
علم + تجربه لازم و کافی هم دیگر هستند و برای بهترین بازدهی هردو در کنار هم لازم هستند و هرکدام به تنهایی نمی توانند کمبود دیگری را جبران کنند.
چه بسا دانشجویان پزشکی که فقط درس میخوانند و کمتر خود را با بیمار درگیر میسازند = کمبود تجربه در اینده
و بر عکس کسانی که خود را با بیمار و بیماری در گیر می سازند ولی از علم روز اطلاعی ندارند = کمبود علم
هر دوی اینها برای سلامتی جامعه مفید نخواهند بود