راهنمایی برای آیمت جم
مدیران انجمن: Professional, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: راهنمایی برای آیمت جم
,
براي چه گوشياي؟
براي چه گوشياي؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
تاپيک شما در بخش نادرستي قرار داشت، منتقل شد
فکر ميکنم در همين بخش جستجو کنيد جواب خودتون رو خواهيد يافت
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 275 بار
- سپاسهای دریافتی: 1290 بار
- تماس:
سلام این رو تست کنید: 
فایل اول حاوی فارسی ساز :
[External Link Removed for Guests]
فایل دوم حاوی کیبورد میباشد:
پسورد:
Please Login or Register to see this code
نحوه نصب فارسی ساز :
3. پس از نصب پیغام Restart را میدهد Ok کنید .
4.پس از Reset به هیچ چیزی دست نزنید . وارد Start و سپس Setting و بعد ازآن بر روی Systems کلیک کنید و وارد Regional Settings شده ( در این مرحلهو مراحل بعد اصلا وارد Multilingual Support نمیشویم ) و سپس RegionalSettings را از
English United Kingdom به English United States تغییرمیدهیم و Ok میکنیم . پیغامی ظاهر میشود مبنی بر اینکه جهت اعمال تغییراتباید سافت ریست کنید و شما نیز Ok میکنید و سافت ریست را انجام می دهید .( اگر تنظیم شما در حالت دیفالت بر روی English United States آن را بهEnglish United Kingdom تغییر دهید .
نحوه نصب کیبورد .
پس از نصب برنامه و ریست باید کیبورد را از لینک زیر گرفته و نصب نمایید .
پساز نصب کیبورد پیغامی ظاهر میشود که پس از فشردن کلید OK وارد صفحه ایمیشوید که باید Secondary Language یا همان زبان دوم را انتخاب نمایید دراین حالت شما باید گزینه Persian را انتخاب نمایید .پس از آن کلید Next رازده و تمام . اگر پس از نصب با پیغام Reset مواجه شدید Ok را بزنید . برایرجیستر آن بر روی کیبورد کلیک کرده و سپس بر روی فلش رو به بالا نیز کلیککرده و وارد Option میشوید و در گزینه About بر روی دکمه Register کلیککنید و رمزی را که توسط ک ر ک موجود در برنامه دریافت کرده اید را واردکنید و Ok را بزنید . ( و در آخر نیز یک سافت ریست نیز انجام دهید )

فایل اول حاوی فارسی ساز :
فایل دوم حاوی کیبورد میباشد:
پسورد:
Please Login or Register to see this code
نحوه نصب فارسی ساز :
3. پس از نصب پیغام Restart را میدهد Ok کنید .
4.پس از Reset به هیچ چیزی دست نزنید . وارد Start و سپس Setting و بعد ازآن بر روی Systems کلیک کنید و وارد Regional Settings شده ( در این مرحلهو مراحل بعد اصلا وارد Multilingual Support نمیشویم ) و سپس RegionalSettings را از
English United Kingdom به English United States تغییرمیدهیم و Ok میکنیم . پیغامی ظاهر میشود مبنی بر اینکه جهت اعمال تغییراتباید سافت ریست کنید و شما نیز Ok میکنید و سافت ریست را انجام می دهید .( اگر تنظیم شما در حالت دیفالت بر روی English United States آن را بهEnglish United Kingdom تغییر دهید .
نحوه نصب کیبورد .
پس از نصب برنامه و ریست باید کیبورد را از لینک زیر گرفته و نصب نمایید .
پساز نصب کیبورد پیغامی ظاهر میشود که پس از فشردن کلید OK وارد صفحه ایمیشوید که باید Secondary Language یا همان زبان دوم را انتخاب نمایید دراین حالت شما باید گزینه Persian را انتخاب نمایید .پس از آن کلید Next رازده و تمام . اگر پس از نصب با پیغام Reset مواجه شدید Ok را بزنید . برایرجیستر آن بر روی کیبورد کلیک کرده و سپس بر روی فلش رو به بالا نیز کلیککرده و وارد Option میشوید و در گزینه About بر روی دکمه Register کلیککنید و رمزی را که توسط ک ر ک موجود در برنامه دریافت کرده اید را واردکنید و Ok را بزنید . ( و در آخر نیز یک سافت ریست نیز انجام دهید )
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]
Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel

- تماس:
mani22 نوشته شده:ممنون از راهنماییت ولی کیبورد رو چه طوری دانلود کنم (free)؟
بله بعد از زدن free باید کد تایید رو وارد کنید و منتظر شوید تا عبارت download بیاد.
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 23 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
perofessional عزیز واقعا دستت درد نکنه چون من هر کیبوردی نصب میکردم sms رو قاطی میزد.میشه یه لطف دیگه بکنی برای full screan کردن photo contact گوشیم (imate-JAM) راهنماییم کنی؟(خیلی کارت درسته).
VAMPIRE ديروز به تاريخ پيوست.فردا معماست و امروز هديه

- تماس:
خواهش می کنم .این برنامه رو تست کنید:
palm-pda-f31/photo-contacts-pro-v5-10-t51077.html
palm-pda-f31/photo-contacts-pro-v5-10-t51077.html

بازم ممنون این تاپیک رو تو سایت خود شما هم بهم آدرسشو دادن اما اولا انگلیسی بود دوما فکر کنم تنظیمات رو خود گوشی بود راستشو بخواید زیاد سر در نیاوردم viwe photo contact من (JAM) یه شکل دیگه ست زحمتی نیست بیشتر راهنمایی کنید.

یادم رفت که بگم این برنامه وقتی تماس با گوشی من گرفته میشه عکس رو فول اسکرین نشون میده دیگه؟

- تماس:
خب همه برنامه ها انگلیسی هستند.
بله فول اسکرین نشون میده.
بله فول اسکرین نشون میده.