سرویس های Google

به كاربران برتر امكان ايجاد موضوع در اين بخش و مديريت آن موضوع داده مي‌شود

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۵, ۲:۴۷ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

لوگوهای گوگل را چه کسی و چگونه طراحی می کند؟

پست توسط ganjineh »

لوگوهای گوگل را چه کسی و چگونه طراحی می کند؟

دنیس وانگ ( Dennis Hwang ) نام اصلی اش وانگ جونگ موک ( Hwang Jung-moak) جوانک 27 ساله از کره جنوبی، متولد شهر ناکس ویل در ایالت تنسی امریکا، زمانیکه تقریبا 5 سالش بود از امریکا به زادگاهش شهر واچیون Gwacheon در کره جنوبی برگشت و شش سال دبستان را در مدرسه دولتی Gwacheon و دو سال بعدش را در دبیرستان Munwon در همان شهر گذراند. خودش می گوید که شیطونی های دوران دبستان و دبیرستانش در کره جنوبی به او در خلق ایده های لوگوهایی که برای گوگل می سازد کمک می کنند.

در سال 1992 پدرش برای انجام یک دوره تحقیقی به امریکا رفت و دنیس و خانواده هم با او وارد امریکا شدند. در شش ماه اول، دنیس حتی یک کلمه انگلیسی هم بلد نبود و نمی توانست با همکلاسیها و معلمین ارتباط برقرار کند. او کم کم انگلیسی یاد گرفت. پدر مادرش به کره بازگشتند اما دنیس و برادرش برای ادامه تحصیل در امریکا ماندند.

گوگل در اوایل، طراحی لوگوهایش را به آرتیستها کنترات می داد. در سال 2000، لری پیج و سرگی برین (بنیانگذاران گوگل) برای دستکاری و بهبود لوگوی چهارم جولای (روز استقلال امریکا)، از دنیس که رشته تحصیلی اش هنر و طراحی بود و بعنوان یک دانشجو گاه گاهی در گوگل هم بعنوان دستیار وب مستر و نگهداری سیستم کار می کرد خواستند تا بعنوان دستیار آرتیست، روی آن لوگو کمی کار کند. برین و پیج می خواستند که لوگوها یک اسانس و تم خودمانی تری داشته باشند و از آن حالت خشک و رسمی فاصله بگیرند. کار دنیس مورد توجه گوگل قرار گرفت و اولین لوگویی که مستقلا طراحی کرد برای بزرگداشت روز باستیل( فرانسه ) بود.

حروف "O" و "L" را ساده ترین، و اولین "G" در گوگل را سخت ترین حروف برای استفاده در طراحی هایش می داند و تابحال از حرف "E" ، بخاطر اینکه در آخر Google است کمترین استفاده را کرده. مثلا همیشه از "L" بعنوان چوب پرچم یا مشعل یا آدم برفی استفاده می کند. از "O" هم بیشتر بعنوان کدو تنبل روز شکرگزاری، کره زمین، مدال صلح نوبل و پرچم کره جنوبی استفاده کرده.

بخش هنری گوگل فقط یک کارمند دارد و آن هم دنیس است که در کنار شغل اصلی اش بعنوان وب مستر، لوگوها را هم طراحی می کند. لوگوهای دنیس را میلیونها بازدید کننده منتقد دنبال می کنند و هربار که لوگویی می کشد هزاران انتقاد و عیب و ایراد یا تشویق دریافت می کند. وبلاگهای زیادی منتظرند ببینند او چه لوگوی جدیدی کشیده تا آن را ارزیابی کنند.

لوگوهای گوگل را مدیران گوگل هر چند ماه یکبار به مناسبتهای مختلف سفارش می دهند و نهایتا این سرگی برین است که با خیره شدن به لوگو و مالیدن دستش به چانه اش سبک سنگین و ارزیابی می کند و تایید یا رد می کند.

البته دنیس برای طراحی لوگوهایی که جنبه خبری دارند (مثل سفر به سیاره مریخ) فقط چند ساعت وقت دارد و برای دیگر لوگوها چند روز یا ماه ... لوگوهای مخصوص هر فرهنگ یا کشور را اکثرا فقط در سرچ باکس (دومین) ویژه همان کشور نمایش می دهند و کاربران سایر کشور/فرهنگها نمی توانند آن را ببینند. مثلا لوگوی نوروز را تقریبا فقط فارسی زبانها می بینند.

ویژگی اصلی لوگوها همانا خودمانی بودن و القای این احساس به بیننده است که صرفا ، نه با یک کامپیوتر و ماشین ، بلکه با آدمهایی از جنس خودشان طرفند.

منبع : [External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۵, ۲:۴۷ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

پست توسط ganjineh »

فضای بیشتر برای کاربران جی‌میل

وبلاگ رسمی جی‌میل خبر داده است که فضای بیشتری به کاربران این سرویس میل داده خواهد شد.

اگر به صفحه ورود جی‌میل دقت کرده باشید حتما یک شمارشگر را دیده‌اید که نشان می‌دهد فضای جی‌میل شما هر لحظه در حال افزایش است ، البته روند این افزایش فضا بسیار کند است.

از دیروز شتاب افزایش فضای جی‌میل افزایش یافته است و بر اساس محاسبات این وبلاگ می‌توان انتظار داشت:

- تا 10 روز دیگر جی‌میل 4.2 گیگابایت فضا داشته باشد.

- فضای جی‌میل تا 4 ژانویه سال بعد میلادی به 6 گیگابایت برسد.

و در سال 2038 به 42 گیگابایت برسد.

بنابراین اصلا جای نگرانی نیست!

فعلا فضای جی‌میل من 3033 مگابایت است.

وبلاگ رسمی جی میل:
[External Link Removed for Guests] ... r-all.html

با تشکر از :
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۵, ۲:۴۷ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

پست توسط ganjineh »

گوگل ، بهترین محل کار در سال 2007 شناخته شد

امسال هم «فورچون» یک لیست 100 تایی از شرکت‌هایی که در محل کار اسباب آسایش و رفاه کارکنانشان را به وجود می‌آورند ، دیده می‌شود ، در این لیست نام‌های آشنایی دیده می‌شود:
در این لیست ، گوگل مقام اول را به خود اختصاص داده است و موقعیت شرکت‌های یاهو و مایکروسافت با اختلافی قابل توجه ، رده 44 و 50 است.

در عین حال فورچون برای توجیه اینکه چرا گوگل شایسته مقام اول بوده است ، عکس‌های متعددی منتشر کرده و توضیحات زیادی داده است که مروری بر آنها ، می‌تواند جالب باشد:

گوگل علاوه بر شعبه اصلی‌اش در «مانتین ویو» ، شعبه‌هایی در شهرهای دیگر مانند بانگالو ، نیویورک ، ایروین و کالیف دارد. یک عکس هوایی از فضای باز گوگل:

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر


سلمانی گوگل:

تصویر

تصویر

با تشکر از:
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۵, ۲:۴۷ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

پست توسط ganjineh »

در جی میل به راحتی یاهومیل شما می توانید بفهمید ایمیل رسیده با چه مشخصاتی است.

روی ایمیل رسیده کلیک کنید چنین صفحه ای را می بینید

تصویر

. حالا روی قسمت اشاره شده کلیک کنید. یک پنجره افتادنی باز خواهد شد(به شکل زیر).

تصویر

شما گزینه Show original را انتخاب کنید که یک پنجره جداگانه باز خواهد شد که تمام مشخصات فرستنده ایمیل در ان می توانید پیدا کنید. اگر مشکل پیدا کردن IP در صفحه باز شده را دارید کلید F3(find) را بزنید و تایپ کنید IP و ببینید کدام یکی از فرستنده ایمیل است.

شما آی پی مورد نظر را برداشته و در بعضی از سایت هایی که مکان آی پی را بصورت مجانی نشان می دهد( از جمله این سایت IP Location) گذاشته و موقعییت فرستنده ایمیل را می توانید ببینید

[External Link Removed for Guests]

منبع : اینترنت
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۵, ۲:۴۷ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

لوگوی عید نوروز گوگل

پست توسط ganjineh »

اهميت غول جست‌وجو به نوروز

تصویر

اين اقدامات مشابه طي 3 سال گذشته، گوگل را مجبور كرده است كه لوگوي نوروز باستاني را در سايت خود قرار دهد، اما هنوز لوگوي نوروزي وارد صفحه اصلي سايت نشده و هنوز به 350 ميليون بازديدكننده گوگل اين جشن باستاني معرفي نشده است و هنوز كاربران ايراني براي اين روز لحظه‌شماري مي‌كنند .

گوگل به اندازه‌اي وارد زندگي مجازي شده است كه توانسته با مفهوم جست‌وجو كردن وارد ديكشنري شود. حضور در اين غول دنياي وب كه روزانه بيش از 350 ميليون بازديدكننده دارد باعث شده، اين تصور به وجود آيد كه آنچه در زندگي واقعي وجود دارد بايد در اين فضا باشد و اگر در اين فضا حضور نداشته باشيد، حضورتان در فضاي واقعي هم به خطر مي‌افتد. چند سالي است كه گوگل به عنوان سلطان و فرمانرواي فضاي وب، به مناسبت‌هاي گوناگون لوگوي خود را تغيير مي‌دهد و با اين كار موجي را براي شناخت اين مناسبت به راه مي‌اندازد. شايد بسياري از كاربران در فضاي وب، شخصيت‌ها يا مناسبت‌هايي كه به خاطر آنها گوگل لوگوي خود را تغيير داده، را براي اولين بار در گوگل ديده باشند و با اين كار آن مناسبت و يا آن شخصيت در جامعه بيشتر شناخته شوند.

به نوعي مي‌توان گفت لوگوهاي مناسبتي گوگل ديگر تبديل به بخشي از شخصيت اين شركت شده‌اند و بسياري از كاربران اينترنتي مشتاقانه نحوه تغيير اين لوگو‌ها را تعقيب مي‌كنند و خيلي وقت‌ها بر سر بودن يا نبودن لوگوي مناسبتي براي يك روز خاص اختلاف نظر پيش مي‌آيد. در كشور خودمان نيز قرار گرفتن لوگوي نوروز در گوگل تقريبا دغدغه بسياري از كاربران شده است و سعي مي‌كنند هويت فراموش شده ايراني را در يك لوگوي چند سانتي گوگل پيدا كنند. به خاطر مي‌آورم وقتي كاربران ايراني گوگل را با حجم نامه‌هاي خود تحت فشار قرار دادند و خواستار تغيير لوگوي گوگل به مناسبت نوروز شدند، وقتي بود كه نوروز ايراني را يونسكو ايراني ندانست و پرونده نوروز در حال كشاكش بود و شايد اين عمل ايراني‌ها يعني زنده نگه‌داشتن نوروز ايراني در اذهان جهانيان.

اما داستان اين لوگوها چيست؟
بخش هنري گوگل فقط يك كارمند دارد و آن هم «دنيس وانگ» است. لوگوهاي دنيس را ميليون‌ها بازديدكننده منتقد، دنبال مي‌كنند و هر بار كه لوگويي مي‌كشد هزاران انتقاد و عيب و ايراد يا تشويق دريافت مي‌كند. بسياري منتظرند ببينند او چه لوگوي جديدي كشيده تا آن را ارزيابي كنند. نام اصلي وي وانگ جونگ موك (Hwang Jung-moak) است، جواني از كره‌جنوبي اما متولد ايالت تنسي آمريكا كه دوران تحصيلات خود را در كره جنوبي گذرانده است. در سال 2000، لري پيچ و سرگي برين (بنيانگذاران گوگل) براي دستكاري و بهبود لوگوي چهارم جولاي (روز استقلال آمريكا) از دنيس كه رشته تحصيلي‌اش هنر و طراحي بود و به عنوان يك دانشجو، گاه‌گاهي هم به عنوان دستيار وب‌مستر و نگهداري سيستم، كار مي‌كرد خواستند تا به عنوان دستيار، روي آن لوگو كمي كار كند.

برين و پيج مي‌خواستند كه لوگوها تم خودماني‌تري داشته باشند و از آن حالت خشك و رسمي فاصله بگيرند. كار دنيس مورد توجه گوگل قرار گرفت و اولين لوگويي كه مستقلاً طراحي كرد براي بزرگداشت روز باستيل (فرانسه) بود. لوگوهاي گوگل را مديران گوگل هر چند ماه يك بار به مناسبت‌هاي مختلف سفارش مي‌دهند و نهايتاً اين سرگي برين است كه با خيره شدن به لوگو و ماليدن دستش به چانه‌اش سبك سنگين و ارزيابي مي‌كند و تأييد يا رد مي‌كند. البته دنيس براي طراحي لوگوهايي كه جنبه خبري دارند (مثل سفر به سياره مريخ) فقط چند ساعت وقت دارد و براي ديگر لوگوها چند روز يا ماه ... لوگوهاي مخصوص هر فرهنگ يا كشور را اكثراً فقط در سرچ باكس ويژه همان كشور نمايش مي‌دهند و كاربران ساير كشورها يا فرهنگ‌ها نمي‌توانند آن را ببينند.

اما داستان لوگوي نوروزي گوگل ...
چند سالي است چنين ايميل‌هايي نزديك نوروز توسط اكثر كاربران ايراني دريافت مي‌شود:
«همه با هم، با ارسال ايميل، گوگل را وادار به قرار دادن لوگوي عيد نوروز ايرانيان كنيم.»
«فقط با يک کليک نوروز را به خانه «گوگل» ببريد»
اغلب کاربران ايراني و کارشناسان مسائل اينترنت معتقدند، تلاش کاربران ايراني براي نوروزي کردن لوگوي گوگل تاثير مثبتي در ارتقاء‌شان و منزلت فرهنگ ايراني دارد و جلوه مدرني از غرور ملي ايرانيان است. و به همين علت با ارسال نامه به مديران گوگل بر قرار دادن لوگوي ايراني در گوگل اصرار مي‌كنند. برخي از پايگاه‌هاي اينترنتي ايراني با ملي خواندن اين اقدام، از كاربران اينترنتي خواسته‌اند آدرس ايميل خود را در فرم از پيش آماده شده نوشته و آن را براي گوگل ارسال نمايند.
اين هم يك نمونه از نامه‌هايي است كه كاربران ايراني براي گوگل ارسال كرده‌اند:

با سلام خدمت تيم محترم گوگل
بسيار خوشحال خواهيم شد كه گوگل يك لوگوي مخصوص عيد باستاني ايرانيان (نوروز) در صفحه اصلي خود، در تاريخ 20 و 21 مارس قرار دهد. نوروز اولين روز سال شمسي و مهم‌ترين عيد براي بسياري از ملت‌ها، مانند ايرانيان، فارس‌ها، افغان‌ها، ترك‌ها، كرد‌ها، تركمن‌ها‌، تاجيك‌ها و ملت‌هاي ديگر است و مطمئن هستيم كه همه آنها از اين اقدام تحت تاثير قرار گرفته و از گوگل تشكر خواهند كرد.
با تشكر

البته مديران گوگل هم در 3 سال اخير بنا به درخواست هزاران نفر از کاربران ايراني اينترنت در سراسر دنيا، لوگوي بخش فارسي سايت گوگل را به نماد سفره هفت‌سين مزين مي‌كنند. اين اقدامات مشابه طي 3 سال گذشته، گوگل را مجبور كرده است كه لوگوي نوروز باستاني را در سايت خود قرار دهد، اما هنوز لوگوي نوروزي وارد صفحه اصلي سايت نشده و هنوز به 350 ميليون بازديدكننده گوگل اين جشن باستاني معرفي نشده است و هنوز كاربران ايراني براي اين روز لحظه‌شماري مي‌كنند ولي باز هم توجه اين غول فضاي وب به نوروز جاي فخر و بالندگي است و اميدواريم در آينده اين مهم به وقوع بپيوندد، شايد نوروز همين امسال....

چهارشنبه‌سوري در گوگل
بسياري از كابران ايراني امسال مي‌خواهند از گوگل بخواهند که در کنار لوگوي نوروز لوگوي جشن چهار‌شنبه‌سوري را هم که در 19 مارس است به سايت خود اضافه کند. البته پيشنهاد مي‌گردد اين عمل در مناسبت‌هاي ملي و مذهبي ديگر هم انجام شود و فرهنگ ايراني بيشتر شناسانده شود.
--------
لینک مطلب :
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۵, ۲:۴۷ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

Re: سرویس های Google

پست توسط ganjineh »

ویدیویی جالب از دیتاسنتر گوگل!

گوگل ویدیویی از دیتاسنترهایش منتشر کرده است، در این ویدیو ما یک مزرعه کامپیوتر یا یک سوپر کامپیوتر بسیار عظیم مشاهده می کنیم؛ وقتی شما در گوگل نظیر سرچ کردن درخواستی می‌دهید، این درخواست در این دیتاسنترها پردازش می شود، گوگل می گوید این دیتاسنتر عظیم دارای ۴۵۰۰۰ سرور در ۴۵ بخش مختلف هست که درون محفظه های بزرگی تعبیه شده است. شما می توانید این محفظه ها و سرورها را در [External Link Removed for Guests]مشاهده کنید.
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۵, ۲:۴۷ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

Re: سرویس های Google

پست توسط ganjineh »

[External Link Removed for Guests]: گوگل سیستم عامل عرضه می کند

شرکتاینترنتی گوگل دیروز از انتشار نخستین سیستم عامل این شرکت خبر داد که بهگفته تحلیلگران بازار رایانه با هدف رقابت با سیستم عامل ویندوز شرکتمایکروسافت صورت می گیرد.به گزارش واحد مرکزی خبر، گوگل در وب سایت خوداعلام کرد؛ این سیستم عامل که نامش گوگل کروم اعلام شده است بر اساس نرمافزار مرورگر اینترنت این شرکت نوشته شده است و قرار است از نیمه دوم سال۲۰۱۰ میلادی به بازار عرضه شود.سیستم عامل گوگل کروم یک سیستم عامل اوپنسورس «منبع باز» خواهد بود و در وهله نخست برای استفاده بر رایانه هایقابل حمل نوشته شده است.گوگل اعلام کرد: سیستم عامل کروم تلاش برای تعریفدوباره این مسئله است که سیستم عامل رایانه چگونه باید باشد.گفته می شوداقدام گوگل در عرضه سیستم عامل جدید، در رقابت با انحصار سیستم عامل شرکتمایکروسافت یعنی ویندوز صورت می گیرد.گوگل اعلام کرده است که سرعت، سادگیو امنیت، ویژگی های اصلی سیستم عامل گوگل کروم است و این سیستم عامل بهگونه ای طراحی شده است که سریع و سبک باشد، به سرعت بالا بیاید و در عرضچند ثانیه کاربران را به اینترنت متصل کند.
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۵, ۲:۴۷ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

Re: سرویس های Google

پست توسط ganjineh »

دانلود آهنگهای مختلف به شکل رايگان از گوگل

بسیاری از کاربران وقت زیادی را در موتورهای جستجو و وب سایت های مختلفصرف میکنند تا آهنگ های مورد علاقه خودشان را به شکل رایگان از طریقاینترنت دانلود کنند. با استفاده از این میتوانید آهنگ های مورد علاقهخودتان را با فرمتهای مختلف از موتور جستجوی گوگل و بدون دردسر دانلودکنید.

بدین منظور :

وارد موتور جستجوی گوگل بشوید. ([External Link Removed for Guests])

اکنون دستور زیر را در قسمت جستجو وارد کنید:

intitle:index. of? Format IrPDF

اکنون میبایست پارامترهای جستجو را جایگزین کنید:

در دستور فوق به جای واژه " IrPDF " میبایست نام خواننده مورد نظر را تنها به زبان انگلیسی وارد کنید.
به جای واژه " Format " نیز بایستی فرمت مورد نظر آهنگ را تعیین کنید.

برای درک بیشتر یک مثال میزنیم:

درصورتی که به دنبال یک آهنگ از خواننده ای به نام OMID باشیم میبایست بهجای IrPDF عبارت OMID را وارد کرده و به دنبال آهنگ با فرمت MP3 باشیم بهجای Format عبارت MP3 را تایپ میکنیم .

پس میشود:

intitle:index. of? Mp3 Omid

حالا Enter میزنیم تا جستجو انجام شود.

اکنوندر صفحه جستجو میتوانید نتایج را داشته باشید ، با ورود به هر نتیجه جستجولیست آهنگ ها موجود است. کافی است روی نام آهنگ کلیک کنید و منتظر دانلودآهنگ بمانید.

چندین مثال دیگر:

intitle:index. of? Mp3 Chavoshi
intitle:index. of? WMA Eminem
intitle:index. of? WMA Shadmehr
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۵, ۲:۴۷ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

Re: سرویس های Google

پست توسط ganjineh »

ترفندهای Google Chrome



بدین منظور:
ابتدا Google Chrome را اجرا نمایید.
سپس عبارات زیر را در نوار آدرس مرورگر وارد نمایید و Enter بزنید تا هر صفحه مخفی برایتان باز شود.

about:internets
یکی از قدیمی ترین اسکرین سیورهای ویندوز ، در دل کروم!
دقت کنید این اسکرین سیور به شرطی اجرا میشود که فایل sspipes.scr در پوشه WindowsSystem32 موجود باشد.

about:memory
فضای اشغال شده رم توسط مرورگرهای در حال اجرا.
اگربه فرض شما مرورگر فایرفاکس را هم همزمان اجرا کرده باشید میزان فضایاستفاده شده از رم توسط این برنامه را نیز مشاهده خواهید کرد.
احتمالأ مسئولان گوگل جهت به رخ کشیدن میزان فضای کم استفاده شده کروم این صفحه را قرار داده اند.
همچنین میزان رم اشغالی توسط تب های مرورگر نیز موجود است.

about:stats
هيـــــــــــس! این صفحه محرمانه است!
عبارت فوق در بالای این صفحه مخفی به چشم میخورد.
کلیه فرآیندهای داخلی کروم با ریز اطلاعات هر یک در این صفحه قابل مشاهده است.

about:network
این صفحه جهت عملیات به اصطلاح I/O Tracking به کار میرود.
در مرورگر فایرفاکس این کار به وسیله افزونه ای به نام Live HTTP Headers امکان پذیر است که کروم آن را در خود جای داده است.
جهت استفاده از آن بر روی دکمه Start I/O tracking کلیک کنید.
سپس در یک تب جدید ، یک سایت رو باز کنید و مجدد به همین تب برگردید تا شاهد نتیجه کار باشید.
لیست کلیه عکس ها ، اسکریپتها و آبجکت های لود شده در آن صفحه را به شکل زنده مشاهده خواهید کرد! واقعأ قابلیت جالبی است.

about:histograms
لیست کلیه فرآیندهای داخلی اجرا شده در مرورگر به شکل نمودارهای هیستوگرام یا متراژی.

about:dns
لیست 10 DNS که بیشترین مشاهده را توسط کروم داشته اند در این صفحه مخفی قابل مشاهده است.
جهتغیر فعال کردن آن به Options و تب Under the Hood رفته و تیک گزینه UseDNS pre-fetching to improve page load performance را بردارید.

about:cache
لیست کلیه صفحات و فایل های کش شده توسط مرورگر در این صفحه قابل مشاهده است.
در کروم امکان محدود سازی کش وجود ندارد ، در نتیجه هر از چند گاهی کش مرورگر را خالی کنید.

view-cache:stats
آمار مربوط به فایل های کش شده توسط مرورگر.

about:plugins
کلیه پلاگین های نصب شده بر روی کروم در این صفحه لیست شده اند.
پلاگین های نظیر Shockwave Flash ، Real Player و ... .

about:crash
پیغام مربوط به زمانی که کروم در هنگام باز کردن یک صفحه Crash میکند ، با ظاهری جالب قابل روئیت است.

about:hang
ایندستور پیش از این که خود یک صفحه باشد یک خراب کننده صفحه است! اگر بههنگام مرور یک صفحه وب این عبارت را وارد کنید ، صفحه مورد نظر عملأ یخمیبندد و هیچ کاری نمیتوان در آن کرد.

about:version
ورژن دقیق مرورگر کروم با وارد کردن عبارت فوق قابل مشاهده است.



گنجينه دانش
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “بخش ويژه”