کمک : Time Zone

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي ويندوز موبايل و ويندوز فون به تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Professional, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

کمک : Time Zone

پست توسط aftari »

سلام
من چطور می تونم ،Time Zone را طوری تنظیم کنم که همیشه روی tehran باشه و تغییر نکنه؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: کمک : Time Zone

پست توسط Mahdi1944 »

,
اگر بفرماييد در حال حاضر چه مشکلي داريد بهتر ميشه راهنماييتون کرد، البته فکر ميکنم مشکل اينه که بعد از خاموش روشن کردن گوشي و يا خارج کردن باتري تاريخ به هم ميريزه که به باتري دروني گوشي مربوطه و به صورت نرم افزاري نميشه کاري کرد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1290 بار
تماس:

Re: کمک : Time Zone

پست توسط Professional »

شما باید به بخش setting/systm/clock & alarm برید و در تب پایین time رو تنظیم کنید و روی GMT +3.30 Tehran بذارید.
تازمانی که باطری گوشی رو در نیارید ساعت عوض نخواهد شد در غیر این صورت باید دوباره تنظیمش کنید.
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
ارسال پست

بازگشت به “Windown Phone App”