به نام یگانه خالق هستی بخش...
دیگه نوبتی هم که باشه نوبت آخرین اعضایی هستش که عضو شدن... چون من جزء جدیدترین اعضا هستم بهتر میدونم خودم رو معرفی کنم... البته من مثل این دوستان خودم رو معرفی نمیکنم.
اسمم زیاد مهم نیست چون همشون مثل همن در اصل این شخصیته منه که به اسامی ای که روی خودم میزارم هویت میده نه اسم... نام های من امیر ، امید ، ریبد ، گرسیوز ، کلاغ سپید و ابر... که اینجا با نام ریبد معروف هستم. یا امیدوارم بشم... آره اینطوری بهتره ، امیدوارم با نام ریبد معروف بشم. سنم هم زیاد مهم نیست ، چون خودم میدونم همیشه روی سن هفت و هفده میمونم. روی سن هفت برای زوق کودکی و روی سن هفده برای اینکه هیچ وقت به هجده نمیرسم که وارد جامعه بشم...( یه خورده باید دقت بشه تا متوجه بشید منظورم چیه...

)
من کارای زیادی کردم ، البته بیشترین صنفی که توش کار کردم کامپیوتر بوده . اما شغل حاظریم الان تراشکاری هستش که بی اندازه بهش علاقه دارم ، اون هم بخاطر محاسبات ریاضی و هندسی اش هست. اما توی برق و موبایل هم دستی داشتم. مدتی هم حسابداری کردم. ولی علاقه ی اصلی من به هیچ کدوم از این شغل ها نیست. چون همیشه سعی میکنم توی هر کدوم بهترین بشم در غیر اینصورت ترجیح میدم اصلا واردش نشم.
دوست عزیزم آریو: دمت گرم متال..........عشقهههههههههههههههههههههههههههههههه... البته قبل از متال من راک اند رول رو ترجیح میدم. گروه های بزرگی مثل بلک سبث ، کویین ، کمل ، گانزن رزز، متالیکا ، د درز ، و همچنین بزرگانی مثل کریس رئا ، و برایان آدامز و غیره که اگر بخوام بگم زیاد میشه سبک موسیقیشون رو خیلی دوست دارم. اما به موسیقی کلاسیک هم خیلی علاقه دارم و توی موسیقی های ایرانی هم بیشتر از همه به استاد شهرام ناظری علاقه دارم.
راستش استعداد ندارم. اما به نوشتن علاقه ی زیادی دارم. بخاطر همین اکثر مواقع خلوتم رو با نوشتن و کتاب خوندن پر میکنم که واقعا لذت بخشه.
یه پسر خوشگل و خوشگل پسند ( به جان خودم این یه تیکه همینطوری اومد...)
در کل همینم... امیدوارم تحملم کنید...
1.زندگی صحنه ی یک نبرد است اگر شجاعانه نجنگی خواهی مرد.
2.مهم نیست روزت چگونه میگذرد ، اما مهم است در طی روزی که میگذرد یک قدم به سمت اهدافت برداری.
3. برای چیزهایی که تا به حال نداشتی ، کسی باش که تا به حال نبودی یا کارهایی را انجام بده که تا به حال انجام نداده ای.
(سه قانون طلایی از کلاغ سپید)