سلام
خواهش مي كنم كمكم كنيد:
1.من شنيدم مي گن كرم يا صابون هاي لايه بردار باعث مي شه لايه هاي پير برداشته و جاش پوستي كه مي تونه بهتر تنفس كنه به آدم مي ده .البته من اصلا جوش نمي زنم ولي صورتم يكرنگ و شفاف نيست و كمي بر اثر آفتاب تيره شده.من 18 سال دارم.بنظرتون استفاده بكنم ؟ و اگه مارك خوبي مي شناسيد بهم معرفي كنيد؟
2.موهاي من خيلي كم پشته .يعني خودش پر پشت نبوده البته ريزش مو دارم ولي كم و بيشتر تو فصل گرما . مي شه پر پشت كرد يا نه؟ چه جوري؟
ممنون
سؤال
مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 70 بار
Re: سؤال
سلام دوست من
اگه پوستتون در اثر آفتاب تیره شده، بهتره از کرم های ضدآفتاب مناسب استفاده کنید تا به مرور زمان رنگ طبیعی خودش رو پیدا کنه.
برای موهاتون بهتره به پزشک مراجعه کنید. در فصل گرما ریزش مو طبیعیه. از مکمل های تغذیه ای مثل Zinc Plus برای بهبود ساختار مو و پوستتون می تونید استفاده کنید.

اگه پوستتون در اثر آفتاب تیره شده، بهتره از کرم های ضدآفتاب مناسب استفاده کنید تا به مرور زمان رنگ طبیعی خودش رو پیدا کنه.
برای موهاتون بهتره به پزشک مراجعه کنید. در فصل گرما ریزش مو طبیعیه. از مکمل های تغذیه ای مثل Zinc Plus برای بهبود ساختار مو و پوستتون می تونید استفاده کنید.

وقتی هنوز خورشید نبود، زمین و آسمون نبود وقتی اثر از خلقت و نشونی از کهکشون نبود، نفس نبود، صدا نبود، هوا نبود
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت

- سپاسهای ارسالی: 2919 بار
- سپاسهای دریافتی: 2347 بار
سلام الهه عزیز
میتونی از ضد آفتاب ایکس فولیاک استفاده کنی واقعا عالی عمل میکنه البته با ید از هیچ نوع کرم سفید کننده ای استفاده نکنی اولش سخته ولی به مرور زمان خودت میبینی که معجزه میکنه . این ضد آفتاب برای پوست های حساس بسیار مفیده امتحان کن .وبرای ریزش موهاتون همون طور که دوستمون galadriel توصیه کردند میتونین از Zinc Plus استفاده بکنین تاثیرش خوبه.
میتونی از ضد آفتاب ایکس فولیاک استفاده کنی واقعا عالی عمل میکنه البته با ید از هیچ نوع کرم سفید کننده ای استفاده نکنی اولش سخته ولی به مرور زمان خودت میبینی که معجزه میکنه . این ضد آفتاب برای پوست های حساس بسیار مفیده امتحان کن .وبرای ریزش موهاتون همون طور که دوستمون galadriel توصیه کردند میتونین از Zinc Plus استفاده بکنین تاثیرش خوبه.
[COLOR=#92d050]
زندگی ، جیرهء مختصریست ؛ مثل یک فنجان چای
؛ [COLOR=#000000]و کنارش عشق است ، مثل یک حبهء قند. زندگی را با عشق ، نوش جان باید کرد . سهراب سپهری
زندگی ، جیرهء مختصریست ؛ مثل یک فنجان چای
؛ [COLOR=#000000]و کنارش عشق است ، مثل یک حبهء قند. زندگی را با عشق ، نوش جان باید کرد . سهراب سپهری
- محل اقامت: شيراز
- سپاسهای ارسالی: 337 بار
- سپاسهای دریافتی: 1377 بار
دوست خوبم برای شفاف کردن می تونید از ماسک طبیعی استفاده کنین مثلا ماست یا خیار رنده شده و ماسک لیمو خیلی تاثیر داره البته شنیدم واسه لک پوست صورت می تونین از پیاز استفاده کنین به صورت رنده شده روی جای لک بزارید
واسه موهاتون همون طور که دوستان قرصو معرفی کردن zinc خیلی خوبه ولی می تونین از زرده تخم مرغ هم استفاده کنین
سفیده رو ازش جدا کنین و بعد زرده رو بزنید بعد با انگشت به ریشه موهاتون بزنید بی تاثیر نیست واسه ریختنش
واسه موهاتون همون طور که دوستان قرصو معرفی کردن zinc خیلی خوبه ولی می تونین از زرده تخم مرغ هم استفاده کنین
سفیده رو ازش جدا کنین و بعد زرده رو بزنید بعد با انگشت به ریشه موهاتون بزنید بی تاثیر نیست واسه ریختنش
با کسی که میتونی زندگی کنی زندگی نکن
با کسی زندگی کن که بدون اون نمیتونی زندگی کنی
با کسی زندگی کن که بدون اون نمیتونی زندگی کنی