من فكر مي كنم كه نميشه به اين سادگي ها قضاوت كرد
من تا چند روز پيش خيلي از چيزها رو مي خوردم (چاي و ماست و ...) و فكر مي كردم كه دارم يه چيز با خاصيت مي خورم و اصلا كي مي گه اينها ضرر داره ؟!!!؟!!!
ولي با شنيدن يك سي دي زندگيم از اين رو به اون رو شده
8)
بله دوستان ...البته اين گونه برداشت نشه كه شايد من آدم گوشي هستم و تا يه چيز رو شنيدم سريع به اون عمل كردم ..نه اصلا اينطور نيست
اتفاقا بنده خيلي هم دير چيزي رو باور مي كنم ....
اين سي دي كه با نام غذاي جسم ارائه شده (سال 82) توسط استاد خداداي در دانشگاه اصفهان تهيه شده و بهتون قول مي دم مطالب اين سي دي رو اگر براي اولين بار بشنويد 100% مطالب جديدي هست كه تاحالا نشنيديد!!!!!
تخصص اصلي ايشان موتورهاي جت هواپيما است ... ولي الان حدود 11-12 ساله كه مشغول تحقيق در زمينه بدن انسان هستند و 2 تا ديپلم افتخاري نيز كسب
كردن...در حال حاضر من بدنبال كتابهاي منتشر شده از اين فرد هستم و...
جالب اينجاست كه تمام صحبتهاي ايشان با دليل و منطق هست و جاي هيچ شك و شبهه اي باقي نميذارن
حتي حاضرن سر حرفهاي خودشون هزار دليل بيارن كه درسته و تنها يك دليل(منطقي ) از طرف مقابل رو براي رد صحبتهاشون قبول دارن !!!!!!
من ديگه هيچي نمي گم و قضاوت رو مي ذارم به عهده خود دوستان
اين سي دي MP3 هست و حدود 14-15 ساعت صحبت هاي ايشان كه در تمام زمينه ها صحبت كردند من كه به شدت مجذوب شدم ولي هنوز هم نمي توانم 100% قبول كنم اما دارم امتحان مي كنم ببينم چي مي شه ....
در ضمن اين رو هم بگم كه ايشون چاي و ماست رو بشدت رد كردن ....(البته ماست اصيل محلي كه خوراك دام آن فقط از چرا كردن در صحرا بوده مانعي ندارد)و....

البته اگه در طول روز هوا سرد باشه و چاي سبز واسم بيارن مي خورم