ارتقا درجه کاربران
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار

- محل اقامت: DE - CZE
- سپاسهای ارسالی: 39753 بار
- سپاسهای دریافتی: 34091 بار
- تماس:
Re: ارتقا درجه کاربران
درود بر یکایک دوستان و کاربران گرامی 
و با تشکر ویزه از Mil@d عزیز
جا دارد ارتقاء درجه و کسب اولین درجه ویژه Major II را هم خدمت کاربر عزیز و قدیمی, جناب saeed_hz گرامی تبریک و تهنیت عرض نماییم.
با آرزوی موفقیت و شادی روز افزون برای شما دوست عزیز.

و با تشکر ویزه از Mil@d عزیز

جا دارد ارتقاء درجه و کسب اولین درجه ویژه Major II را هم خدمت کاربر عزیز و قدیمی, جناب saeed_hz گرامی تبریک و تهنیت عرض نماییم.
با آرزوی موفقیت و شادی روز افزون برای شما دوست عزیز.

When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 14938 بار
- سپاسهای دریافتی: 14994 بار
سلام بر همه 
کاربر گرامی دختر خسته از طرف دوستان ارتقاع درجه شما رو به [COLOR=#7030a0] [COLOR=#002060] تبریک میگم.
[COLOR=#002060] [COLOR=#7030a0]
[COLOR=#7030a0]
[COLOR=#7030a0] خسته و [COLOR=#7030a0] باشین
[COLOR=#7030a0]
[COLOR=#7030a0]
[COLOR=#7030a0]
[COLOR=#7030a0]

کاربر گرامی دختر خسته از طرف دوستان ارتقاع درجه شما رو به [COLOR=#7030a0] [COLOR=#002060] تبریک میگم.
[COLOR=#002060] [COLOR=#7030a0]
[COLOR=#7030a0]
[COLOR=#7030a0] خسته و [COLOR=#7030a0] باشین
[COLOR=#7030a0]
[COLOR=#7030a0]
[COLOR=#7030a0]
[COLOR=#7030a0]

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6735 بار
- سپاسهای دریافتی: 12115 بار
- تماس:
دختر خسته ! خسته نباشی واقعا !!!
و همچنین سایر دوستانی که درجه گرفته و کسانی که نگرفته اند !
و همچنین سایر دوستانی که درجه گرفته و کسانی که نگرفته اند !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1394 بار
- سپاسهای دریافتی: 2882 بار
- تماس:
بــــــا سلام خدمت تمام دوستـــان
ممنون از لطف شما ،ایشان،انها و تمامی دوستان عزیز در داخل و خارج از cc
جا داره در همین جا از پشت این کیبرد(حالت گریه در صدا)از تمامی دوستانی که من را در این راه یاری کردند تشکر کنم ...

ممنون از لطف شما ،ایشان،انها و تمامی دوستان عزیز در داخل و خارج از cc
جا داره در همین جا از پشت این کیبرد(حالت گریه در صدا)از تمامی دوستانی که من را در این راه یاری کردند تشکر کنم ...

ای چشم من گریان نباش
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
در گردش گیتی ،رسد روزی ،به پایان هر غمی
دست نگار
ما داغ دل را گذارد مرهمی.
http://www.centralclubs.com/topic-t78644.html
طلبه جوان دیگری در دفاع از ناموس مردم، چاقو خورد
اینگونه اشک افشان مباش
حیران و سرگردان نباش
در گردش گیتی ،رسد روزی ،به پایان هر غمی
دست نگار
ما داغ دل را گذارد مرهمی.http://www.centralclubs.com/topic-t78644.html
طلبه جوان دیگری در دفاع از ناموس مردم، چاقو خورد

- تماس:
درود بر دوستان و کاربران گرامی
ارتقاء درجه به مقام Captain II و ورود به جمع کاربران ارشد را خدمت دوست عزیز و زحمتکش, جناب arashtabaie عزیز تبریک عرض نموده و امیدواریم در تمامی مراحل زندگی موفق و پیروز باشند.
ارتقاء درجه به مقام Captain II و ورود به جمع کاربران ارشد را خدمت دوست عزیز و زحمتکش, جناب arashtabaie عزیز تبریک عرض نموده و امیدواریم در تمامی مراحل زندگی موفق و پیروز باشند.

When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
درود بر دوستان

هفته ارشـــــــد هاست
دوست گرامی مان جناب [COLOR=#3366cc]robotic , به جمع کاربران ارشد پیوسته اند. ایشون در بخش رباتیک سنترال فعالیت می کنند و به در جه کاپیتان II نائل شده اند.
موفق و پیروز باشید.

هفته ارشـــــــد هاست

دوست گرامی مان جناب [COLOR=#3366cc]robotic , به جمع کاربران ارشد پیوسته اند. ایشون در بخش رباتیک سنترال فعالیت می کنند و به در جه کاپیتان II نائل شده اند.

موفق و پیروز باشید.

پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

- سپاسهای ارسالی: 284 بار
- سپاسهای دریافتی: 488 بار
تبریکات خالصانه بنده رو هم پذیرا باشید
به امید موفقیت هر چه روز افزونتر تمام کاربران در همه برهه های زندگی.
یا حق
به امید موفقیت هر چه روز افزونتر تمام کاربران در همه برهه های زندگی.
یا حق
هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون

- سپاسهای ارسالی: 588 بار
- سپاسهای دریافتی: 2859 بار
یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتم در میان لاله و گل آشیانی داشتم
گرد آن شمع طرب می سوختم پروانه وار پای آن سرو روان اشک روانی داشتم

قبل از هر چیز تبریک میگم به تمام کسانی که تازه قدم به دنیای سنترال گذاشتن. امیدوارم که خداوند توفیق ادامه این مسیر با ارزش رو به اونا بده و بتونن در این انجمن فعالیت مثبت و سازنده ای رو داشته باشند.
در این مدت اتفاقات زیادی افتاده که لازمه تعدادی از اونا رو تبریک بگم و تعدادی رو محکوم کنم و چند تایی رو هم تسلیت عرض کنم.
از همین جا مدیریت کاپیتان پیلوت عزیز که لطف ویژه ای رو به بنده داشتن تبریک میگم. و همینطور همه دوستانی که ارتقا گرفتن به خصوص ارشدا (میگم ارشد یاد کنکور ماه بعدم میفتم تنم میلرزه
) .
و لازمه انتقاد کنم از دستکاری شدن عکس rica) RAHVAR سابق) همچین رنگش پریده !! و انتقاد کنم از عکس جدید میلاد (اون قبلیه چیز دیگه ای بود) .
و خلاصه یادش بخیر......
گرد آن شمع طرب می سوختم پروانه وار پای آن سرو روان اشک روانی داشتم

قبل از هر چیز تبریک میگم به تمام کسانی که تازه قدم به دنیای سنترال گذاشتن. امیدوارم که خداوند توفیق ادامه این مسیر با ارزش رو به اونا بده و بتونن در این انجمن فعالیت مثبت و سازنده ای رو داشته باشند.
در این مدت اتفاقات زیادی افتاده که لازمه تعدادی از اونا رو تبریک بگم و تعدادی رو محکوم کنم و چند تایی رو هم تسلیت عرض کنم.
از همین جا مدیریت کاپیتان پیلوت عزیز که لطف ویژه ای رو به بنده داشتن تبریک میگم. و همینطور همه دوستانی که ارتقا گرفتن به خصوص ارشدا (میگم ارشد یاد کنکور ماه بعدم میفتم تنم میلرزه
) .و لازمه انتقاد کنم از دستکاری شدن عکس rica) RAHVAR سابق) همچین رنگش پریده !! و انتقاد کنم از عکس جدید میلاد (اون قبلیه چیز دیگه ای بود) .
و خلاصه یادش بخیر......
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]

- تماس:
درود بر دوستان و کاربران گرامی
با تشکر ویژه از دوست عزیزم, misam5526 گرامی که پس از یک غیبت نسبتا" طولانی مجددا" در جمع عزیزان حاضر شدند و بنده حقیر را مورد لطف خویش قرار دادند.
همچنین در ادامه ارتقا درجه های اخیر, مفتخریم تا بار دیگر اخذ اولین درجه ویژه Major II را خدمت دوست عزیز و پیگیر, جناب iran12345 گرامی تبریک عرض نماییم.
با آرزوی موفقیت و پیروزی روز افزون برای شما دوست عزیز.
با تشکر ویژه از دوست عزیزم, misam5526 گرامی که پس از یک غیبت نسبتا" طولانی مجددا" در جمع عزیزان حاضر شدند و بنده حقیر را مورد لطف خویش قرار دادند.
همچنین در ادامه ارتقا درجه های اخیر, مفتخریم تا بار دیگر اخذ اولین درجه ویژه Major II را خدمت دوست عزیز و پیگیر, جناب iran12345 گرامی تبریک عرض نماییم.
با آرزوی موفقیت و پیروزی روز افزون برای شما دوست عزیز.

و نوعی اظهار وجود مخفی در پرتو تبریک به شیوخ جدید CC است و هیچگونه ارزش قانونی دیگری ندارد!