تست خودشناسي فرويد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت و روان به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: Dr.Akhavan, mahshid-banoo, شوراي نظارت

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 192 بار
سپاس‌های دریافتی: 361 بار
تماس:

تست خودشناسي فرويد

پست توسط HARD »

یک تست روانشناسی است که توسط زیگموند فروید* طراحی شده.

فرض کنید که در خانه هستید و پنج اتفاق زیر همزمان پیش میاد.

1- تلفن زنگ میزنه

2- بچه تان گریه میکنه

3-یکی داره در خونه رو می زنه و صداتون میکنه

4- لباس ها را بیرون روی طناب پین کرده اید و بارون میگیره

5- شیر آب رو در آشپز خانه باز گذاشتید و آب داره سر ریز میشه

خب حالا با این وضعیت شما به ترتیب کدوم کارها رو انجام میدید؟ یعنی از شماره ی 1 تا 5 رو با چه اولویتی انجام میدید؟

اولویت های خودتونو تعیین کنید و برای تحلیلش پایین صفحه رو ببینید. 
 . 
 . 
 . 
 . 
 . 
 . 
 . 
 . 
 . 
 . 
 . 
 . 
 . 
 . 
  یک از 5 مورد بالا نشون دهنده یکی از جنبه های زندگی شماست.

1- زنگ تلفن، نشونه شغل و کار شماست.

2- گریه بچه، نشون دهنده خانواده است.

3- زنگ در خونه، نشون دهنده دوستان شماست.

4- لباس ها، نشون دهنده پول هستن.

5- سر رفتن آب، نشون دهنده میل جنسی (Sex) هستش.

ترتیب انتخاب های شما نشون دهنده اولویت های ذهن شما در زندگیه.

شما کدومید؟تصویر 

*توضیحات:فروید یکی از بارزترین شخصیت های علمی قرن بیستم است.

او در 6 ماه مه 1856 به دنیا آمد و در در 23 سپتامبر 1939 از دنیا رفت.

او اطریشی بود و از بنیانگذاران دانشکده روانپزشکی.

بیشترین شهرت فروید مربوط به کارهای او در زمینه روان شناسی تمایلات جنسی، رویاها و ضمیر ناخودآگاه است.

او به عنوان پدر علم روان تحلیل گری شناخته می شود.

Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: تست خودشناسي فرويد

پست توسط Present »

5- شیر آب رو در آشپز خانه باز گذاشتید و آب داره سر ریز میشه----->5- سر رفتن آب، نشون دهنده میل جنسی (Sex) هستش.

مطمئن هستید که خود فروید این گفته؟؟؟
البته بعید هم نیست
کسی که با یک نظیره که صرفا فقط عقاید خودش بود چندین نسل رو به فحشا میکشونه ازش بعید هم نیست همچنین تصوری از گزینه 5 داشته باشه
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

morteza_1234m نوشته شده:5-
کسی که با یک نظیره که صرفا فقط عقاید خودش بود چندین نسل رو به فحشا میکشونه ازش بعید هم نیست همچنین تصوری از گزینه 5 داشته باشه

شما از فروید و نظریه اش چی میدونید که اینچنین در مسند قضاوت نشسته و عامل به فحشا رفتن چندین نسل رو ایشون میدونید؟

البته شما هم تقصیری ندارید. متاسفانه افکار و نظریه های فروید در بین عوام اشتباه جا افتاده و تبدیل به یک تابو شده.

کاربران باید حواسشون رو جمع کنن و تست هایی نگذارند که هر فردی نمیتونه تحلیل اون رو درک کنه.

مطرح کردن بعضی مسائل نیازمنده دانستن یه سری مفاهیم هست.تصویر
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 284 بار
سپاس‌های دریافتی: 488 بار

پست توسط saeed_hz »

یکم علمیتر در مورد این تست توضیح میدید.
 هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون 
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

saeed_hz نوشته شده:یکم علمیتر در مورد این تست توضیح میدید.

درود خدمت دوستان گرامی

جناب saeed_hz

در روان شناسی هر تست و آزمونی دارای اعتبار و روایی و همچنین پیشینه ای است که به نوعی شناسنامه آن است
که در صورت پیشامد سوال یا مسئله ای به آن مراجعه می شود.

اما واقعیت آن است که به سبب آنکه منبع این پست ذکر نشده است
علمی یا غیر علمی بودن را نمی توان فهمید

از دوست گرامی HARD تقاضا می کنم منبع را ذکر کنند که تا جای امکان جلوی این سوء تعبیر ها گرفته شود
تا به قولی به سبب عدم شناخت کافی ( اول از فروید و سپس آزمون حاضر) دست به قضاوت زده نشود.تصویر

Captain
Captain

پست توسط Present »

ببخشید نیازی نیست که قاضی بیاریم تا بدونیم که نظریه اش در مورد مسائل جنسی بزرگترین اشتباه قرن بوده
فروید یک نظریه میده که هرچی مشکل روانی هست مربوط به مسائل جنسی هست و به خاطر این هست که شخص مورد نظر از نظر جنسی خوب ارضا نشده
همین نظریه باعث میشه که هر چی تمدن غرب داخل اخلاق رو به جلو رفته بوده مردم اون زمان با استفاده از این نظریه عرض نیم قرن به باد میره و کار به جایی میکشه که الان نصف مردم غرب یا شاید هم بیشتر مردمش معلوم نیستد که از کجا و از چه قوم و نژاد و .... هستند
مقصر این وسط کی بود -->فروید
چرا؟
چون یک مسئله ای که هنوز به صورت کامل و شفاف و علمی اثبات نشده رو با قاطعیت درست اعلام میکنه

البته شاید در مورد این آزمون خود شناسی من اشتباه کرده باشم ولی بازم من یک سئوال کردم که گزینه 5 به چه علت میتونه اون معنی رو بده
مگر یک چیز توافقی باشه که اصلا با عقل جور در نمیاد اگر شما علتش رو میدونید من پرسیدم که کسی جوابم رو بده نه که به من بتازه

امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 192 بار
سپاس‌های دریافتی: 361 بار
تماس:

پست توسط HARD »

سلام راستش چند وقت پیش وقتی این متنو خوندم به نظرم خیلی درست اومد(حداقل برای من :shock: )گفتم شمام یه امتحانی بکنید...

و دیگه اینکه راجع به فروید و نظریاتش چیز زیادی نمیدونم(زیگموند فروید از یکسو وارث روانشناسیی قرن نوزدهم بود و از سوی دیگر براین باور بود که ذات انسان به شرارت میل دارد. به روایت زیگموند فروید تمدن به بهای سرکوب غرایزی ساخته شده است که در گوشه­ای از وجود انسان چهره پنهان کرده­اند. زیگموند فروید سه کارگزار در ساختار روانیی انسان تشخیص داد. کارگزار نخست نهاد خوانده می­شود. نهاد هم مخزن ویژه­گی­های موروثی است و هم مخزن ویژه­گیهای غریزی ای که در نخستین روبه‌رویی با جهان بیرونی سرکوب می­شوند. نهاد مخزن ممنوعه‌ها است؛ مخزن تابوها. نهاد بخشی از روان است که باید کنترل شود؛ نهاد مخزن کشش­های گناه­آلود کودکی است؛ مخزن نیازهای جنسی. کارگزار دوم من خوانده می شود. من از یک سو امکان تقابل بی خطر و یا سازش با جهان بیرونی را هموار می­کند و از سوی دیگر تلاش می کند بر سرکشی های نهاد مسلط شود. من پاره ای از خواست­های نهاد را اجابت می کند و پاره ای را سرکوب؛ اما در همه حال چنان عمل می­کند که رضایت فرامن فراهم شود. من میان دو کارگزاری میانجی­گری می­کند که در بسیاری از اوقات در مقابل یک دیگر ایستاد ه اند؛ میانِ نهاد و فرامن. کارگزار سوم فرامن خوانده می شود. فرامن پاس دار ارزش های خانواده­گی، ­قومی و اجتماعی است؛ پاس دار ارزش هایی که مقدس انگاشته می شوند...همین قدر!)
بنابراین به قول دوستمون morteza_1234m نمیتونم قاضی بشم(هر کس خودشو بهتر از هر کس دیگه میشناسه و میتونه خودش واسه خودش قاضی بشه :grin: )
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

دوست عزیز, morteza_1234m گرامی تصویر
درود تصویر

بنده حقیر قصد منحرف نمودن تاپیک را ندارم اما جسارتا" موردی را برای چندمین بار در این بین مشاهده نمودم که بسیار نا عادلانه و به دور از واقعیت میباشد و برای روشن سازی این موضوع شاید اندک توضیحاتی لازم باشد.

morteza_1234m نوشته شده: کار به جایی میکشه که الان نصف مردم غرب یا شاید هم بیشتر مردمش معلوم نیستد که از کجا و از چه قوم و نژاد و .... هستند

دوست عزیز شما چگونه به این نتیجه رسیدید ؟ بنده به عقاید و برداشت های شما و یکایک عزیزان بی نهایت احترام میگذارم و این را هم وظیفه خود میدانم, اما دوست عزیز بنده با توجه به تجربه شخصی که آن هم حاصل از سفر به اقصی نقاط کشورهای غربی و شرقی میباشد, باید خدمت شما عرض نمایم که تا به امروز چنین چیزی را ندیده ام !!
و چه بسا موارد ادعا شده را در مناطق شرق و جنوب شرق آسیا بسیار بالاتر از اروپا دیده ام !

البته بنده حامی فرهنگ آزادانه غرب نبوده و نیستم اما این دلیل بر نگاه متعصبانه نسبت آنان نمیباشد.
دوست عزیز شاید مردمان سایر ادیان و کشورهای غیر مسلمان سردمدار خداشناسی نباشند, اما به هیچ عنوان انسان های توخالی و پوچی نیستند و حتی اگر کمی در بین آنها جستجو نمایید با افرادی آشنا خواهید شد که خداوند را بسیار بهتر و بالاتر از ما شناخته اند. اما نه در ظاهر بلکه در عمل ! تصویر تصویر

موفق باشید تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain

پست توسط Present »

البته سعی میکنم زیاد وارد حاشیه نشم ولی نمیتونم بگم که داخل غرب همچنین مشکلی رو که گفتم وجود نداره چون هیچ کس در نگاه اول به شما نخواهد گفت که ماست من ترش است
اینو هم میتونید از امارهای خود غربی ها که بعضی از دوستان خیلی ارادت دارند بهشون در بیارید(البته جسارت نشه ها من منظورم با برو بچ این سایت نیست)
البته من نمونه همین امارها رو یادم نیست تو این سایت بود یا سایت نگار یا جای([External Link Removed for Guests]) دیگه رودیدم که امارهای جالبی داده بود الن هر چی گشتم پیداش نکردم ولی سعی می کنم که در چند روز اینده پیداش کنم و براتون بذارم که بدون مدرک حرف نزده باشم
همون طوری که قبلا حرف نزدم
در مورد نظریه فروید هم سعی می کنم که پیداش کنم چون داخل یکی از کتابهام بوده و الان دم دست نیست
خلاصه منم گفتم قصد رنجوندن کسی رو نداشتم و فقط سعی کردم به جواب رابطه اون شماره 5 برسم که بهم حمله ور شدید
البته فکر کنم نباید منتظر جواب منطقی باشم
و یک چیز دیگه شما به من میگید که با تعصب حرف می زنم خوب فکر نمی کنید که بچه های سایت هم روی فروید دارند تعصب به خرج می دن

Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: واوان
سپاس‌های ارسالی: 3246 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار
تماس:

پست توسط Ruozbeh »

با سلام جدای از بحثهایی که دوستان در حال مباحثه راجع به بحث فروید هستند.!!!! :D
بنده اولویت ها رو بگم. :grin:
ابتدا:1-5-3-2-4

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 276 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار

پست توسط night triper »

از این که باعث شدید با این تست آشنا بشم ممنون
تصویر
[FONT=Times New Roman]منتظران مهدی بدانند حسین را منتظرانش کشتند!! 
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

morteza_1234m نوشته شده:اگر شما علتش رو میدونید من پرسیدم که کسی جوابم رو بده نه که به من بتازه

دوست گرامی
خیلی عالیه اگر جداً اینگونه باشه ( سوالی برای رفع ابهام ) و ما دقیقآ به همین علت هاست که در این سایت فعالیت می کنیم
همانطور که دوست دیگری نیز در همین تاپیک سوالی پرسیدن و پاسخ داده شد
اما خیلی مهم است که چطور سوال پرسیده شود ( که هویتی زیر سوال برده نشود )

morteza_1234m نوشته شده:ویک چیز دیگه شما به من میگید که با تعصب حرف می زنم خوب فکر نمی کنید کهبچه های سایت هم روی فروید دارند تعصب به خرج می دن

شما اسمش رو میگذارید تعصب
اما از نظر من حفظ هویت روانشناسی است
اگر دارم این علم رو می آموزم و یافته هایش رو رواج می دم
پس وظیفه ام است زمانی که هویتش زیر سوال رفت دفاع کنم و دفاع خواهم کرد

به زودی در همین تاپیک مفهوم کار فروید و هدفش ارسال خواهد شد.
فقط فعلاًً در همین حد می گویم که دلایل این سوء تعبیر ها نتیجه سوء برداشت های متوالی از نظریه فروید است ( وگرنه فروید در عصر خود از دیگر روان شناس هم رده خود بسیار اخلاقی تر نیز بوده است)
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “روانشناسي و روان پزشكي”