Mil@d نوشته شده:سلام![]()
سی و هشتمین سالگرد ولادت باسعادت Reza6662 و گرامیداشت روز تاریخی 22 اسفند 1350 مبارک![]()
رضا یکی از باسواد ترین کاربران سنترال در امور سیاسی-اجتماعی-فرهنگی و هوافضا که همراه با قلم فوق العاده اش سهم زیادی در غنای آرشیو دائره المعارف سنترال داشته است![]()
یکم حافظه ام دچار رسوب زمانی و محاصره در بین مسائل روزمره شدهولی تقریبا یکی ازچند دلیل اصلی عضویت و فعالیت من در سنترال مطالب تالیفی رضا بود که خودش وقت میذاشت و ترجمه می کرد و جای تقدیر داره... البته از آشنایی جدی تر من و رضا چند ماهی بیشتر نمی گذره!
هنور که هنوزه خیلی از دوستانی که جدیدا از طریق سرچ گوگل به ما می پیوندند حلقه پیوندشون آرشیو مطالب رضا و سایر دوستان قدیمی مولف است.![]()
رضا جان تولدت مبارک رفیق آرزوی خوشبختی و روزهای بهتر برای تو و ایران عزیز...![]()
آقا امروز جمعه است و شیرینی فروشی محل ما تعطیله!کیک گیرمون نیومد!ازدواج یادت نرهیالا زود باش! قول دادی ها!
سلام
میلاد جان شرمنده کردی. خود من یادم نبود.
راستی من باید یه وانت کرایه کنم. این همه هندونه رو که زیر بغلم گذاشتی چیکارشون کنم؟
یکم حافظه ام دچار رسوب زمانی و محاصره در بین مسائل روزمره شدهولی تقریبا یکی ازچند دلیل اصلی عضویت و فعالیت من در سنترال مطالب تالیفی رضا بود که خودش وقت میذاشت و ترجمه می کرد و جای تقدیر داره... البته از آشنایی جدی تر من و رضا چند ماهی بیشتر نمی گذره!
هنور که هنوزه خیلی از دوستانی که جدیدا از طریق سرچ گوگل به ما می پیوندند حلقه پیوندشون آرشیو مطالب رضا و سایر دوستان قدیمی مولف است.
میلاد جان راستش الآن متاسفم از اینکه احتمالن تقریبن تمامی تصاویر پستهای این فروم به دلیل فیل شدن Postimage، قابل دیدن نیستند. دنیای انفورماتیک چهارنعل به جلو می رود. چهار نعل هم نه شاید به سرعت یک هواپیمای مافوق صوت جت؛ و ما اینجا با چند هزار سال سابقه تمدن، گرفتار چنین امور پیش پا افتاده شده ایم.
آقا امروز جمعه است و شیرینی فروشی محل ما تعطیله!کیک گیرمون نیومد!ازدواج یادت نرهیالا زود باش! قول دادی ها!
همانطور که در صندلی داغ گفتم، 50 درصد مشکلات این امر خیر حل شده اند! در مورد شیرینی تولد یا عروسی یا عید هم دوستانی که خواستار شیرینی از طرف من هستند، بنده به آنها این Screen Saver زیبا رو هدیه می کنم. با دستکاری در Setup آن می تونید صدا رو قطع کنید، زمان نمایش عکسها را کم و زیاد کنید و ...
[External Link Removed for Guests]
از حسن آقا هم که خودشو پیر پسر می دونه ممنونم.
حداقل اینکه یه همسن همدرد دارم.
راستی خیلیها رو مثل شما اون اوایل کار دعوت کردم. برخی مثل آرمان و چازان و سعید1234 و محمد1985 که اندکی با من آشنایی داشتن اومدن و اینجا اندکی رونق گرفت. در اون سال 84 اینجا یک رقیب جدی داشت که همون فروم وزین Aero بود. اما در این یکی دو ساله، Aero خیلی به سمت Civil یا موضوعات غیرنظامی هوایی پیش رفته و اندکی از کاربران علاقمند به هوانورردی نظامی رو به سمت سنترال کشونده. به هر حال از دوستانی که به این پست تولد توجه کردند، بسیار سپاسگزارم.


ولی تقریبا یکی ازچند دلیل اصلی عضویت و فعالیت من در سنترال مطالب تالیفی رضا بود که خودش وقت میذاشت و ترجمه می کرد و جای تقدیر داره... البته از آشنایی جدی تر من و رضا چند ماهی بیشتر نمی گذره!
یالا زود باش! قول دادی ها! 



.
.



پس حواست باشه بزرگتری گفتن کوچکتری گفتن
!راستی کی قدت هم سن من میشه؟ میخوای من 1 سال خودمو نگه دارم بزرگ نشم!!
کلا جشن تولد خانم ها هم هیچوقت نمیرم(البته راهم نمیدن 

! اگر قدري هم در خانه تكاني سال نو به خانواده كمك كنيد، نه تنها ضرر نمي كنيد، بلكه ثواب هم داره !باور كنيد !
.
خیلی معصومانه رفتم برا خودم یه گوشه نشستم و شاهد کله ملق بازی پسرا اون وسط شدم
(عجب غربتی بود
) ولی خوب در عوض اخر مهمونی چون جزو خودی ها محسوب میشدم موندم کلی با اسباب بازی های جدیدش بازی کردیم
آها راستی یادم رفت