*تولدت مبارک*

اخبار و قوانين انجمن را در اين بخش مطالعه فرماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

Re: *تولدت مبارک*

پست توسط Reza6662 »

Mil@d نوشته شده:سلامتصویر

سی و هشتمین سالگرد ولادت باسعادت Reza6662 و گرامیداشت روز تاریخی 22 اسفند 1350 مبارک تصویر
رضا یکی از باسواد ترین کاربران سنترال در امور سیاسی-اجتماعی-فرهنگی و هوافضا که همراه با قلم فوق العاده اش سهم زیادی در غنای آرشیو دائره المعارف سنترال داشته استتصویر

یکم حافظه ام دچار رسوب زمانی و محاصره در بین مسائل روزمره شده تصویر ولی تقریبا یکی ازچند دلیل اصلی عضویت و فعالیت من در سنترال مطالب تالیفی رضا بود که خودش وقت میذاشت و ترجمه می کرد و جای تقدیر داره... البته از آشنایی جدی تر من و رضا چند ماهی بیشتر نمی گذره!
هنور که هنوزه خیلی از دوستانی که جدیدا از طریق سرچ گوگل به ما می پیوندند حلقه پیوندشون آرشیو مطالب رضا و سایر دوستان قدیمی مولف است.تصویر

رضا جان تولدت مبارک رفیق آرزوی خوشبختی و روزهای بهتر برای تو و ایران عزیز...تصویر

آقا امروز جمعه است و شیرینی فروشی محل ما تعطیله!کیک گیرمون نیومد!ازدواج یادت نرهتصویر یالا زود باش! قول دادی ها!

تصویر

سلام تصویر
میلاد جان شرمنده کردی. خود من یادم نبود. تصویر
راستی من باید یه وانت کرایه کنم. این همه هندونه رو که زیر بغلم گذاشتی چیکارشون کنم؟ تصویر

یکم حافظه ام دچار رسوب زمانی و محاصره در بین مسائل روزمره شده تصویر ولی تقریبا یکی ازچند دلیل اصلی عضویت و فعالیت من در سنترال مطالب تالیفی رضا بود که خودش وقت میذاشت و ترجمه می کرد و جای تقدیر داره... البته از آشنایی جدی تر من و رضا چند ماهی بیشتر نمی گذره!
هنور که هنوزه خیلی از دوستانی که جدیدا از طریق سرچ گوگل به ما می پیوندند حلقه پیوندشون آرشیو مطالب رضا و سایر دوستان قدیمی مولف است.تصویر

میلاد جان راستش الآن متاسفم از اینکه احتمالن تقریبن تمامی تصاویر پستهای این فروم به دلیل فیل شدن Postimage، قابل دیدن نیستند. دنیای انفورماتیک چهارنعل به جلو می رود. چهار نعل هم نه شاید به سرعت یک هواپیمای مافوق صوت جت؛ و ما اینجا با چند هزار سال سابقه تمدن، گرفتار چنین امور پیش پا افتاده شده ایم.

آقا امروز جمعه است و شیرینی فروشی محل ما تعطیله!کیک گیرمون نیومد!ازدواج یادت نرهتصویر یالا زود باش! قول دادی ها!

همانطور که در صندلی داغ گفتم، 50 درصد مشکلات این امر خیر حل شده اند! در مورد شیرینی تولد یا عروسی یا عید هم دوستانی که خواستار شیرینی از طرف من هستند، بنده به آنها این Screen Saver زیبا رو هدیه می کنم. با دستکاری در Setup آن می تونید صدا رو قطع کنید، زمان نمایش عکسها را کم و زیاد کنید و ...

[External Link Removed for Guests] 

از حسن آقا هم که خودشو پیر پسر می دونه ممنونم. تصویر حداقل اینکه یه همسن همدرد دارم. تصویر راستی خیلیها رو مثل شما اون اوایل کار دعوت کردم. برخی مثل آرمان و چازان و سعید1234 و محمد1985 که اندکی با من آشنایی داشتن اومدن و اینجا اندکی رونق گرفت. در اون سال 84 اینجا یک رقیب جدی داشت که همون فروم وزین Aero بود. اما در این یکی دو ساله، Aero خیلی به سمت Civil یا موضوعات غیرنظامی هوایی پیش رفته و اندکی از کاربران علاقمند به هوانورردی نظامی رو به سمت سنترال کشونده.

به هر حال از دوستانی که به این پست تولد توجه کردند، بسیار سپاسگزارم. تصویر
Captain II
Captain II
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 1808 بار
سپاس‌های دریافتی: 4147 بار
تماس:

پست توسط azeRilA »

با سلام.

آقا رضای عزیز,
تولدتان مبارک.امیدوارم همیشه در زندگی موفق و پیروز باشید استاد عزیزم. تصویر

تصویر  

[SIZE=85]به سه چیز تکیه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور می تازد،با دروغ می بازد و با عشق می      (دکتر علی شریعتی)   

DJ Dani نوشته شده:

[SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام ,

امری که به راحتی امکان پذیر نیست

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

سلام و دورد به همگی
تصویر

فکر میکنم امروز سالگرد تولد 21 سالگی دوست خوبمون، جناب renger باشهتصویر.
تولدشونو تبریک میگم و سالی خوش رو براشون ارزومندمتصویر.

تصویرتصویرتصویر
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

آقای رنجر تازگی هم از اون یکی زندگی دوباره برگشته ! تولدت مبارک :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

ای بابا :o
شرمنده کردین که...
ممنونم. لطفتون کم نشه انشالله. من هم سال خوشی رو برای همه سنترالی ها ارزو مس کنم. با امید سالی پربار و با برکت برای همه.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

مثلث روانشناسی به کیفیت روانی سنترال می اندیشد! دین دین !سنتراآآآآآاال انتخابی مطمئن! لین لی لین لی لین لی لی!

شرکت روانشناسی سنترال صنعت مولتی سیستم تقدیم میکند!

فاطمه نغمه ای-مهشید بانویی-ستاره نورایی در فیلم صنعت روانی ها! 

صنعت روانی ها برنامه امشب سینماهای تهران و شهرستانها!

زمان گرفتن امضا از 3 ضلع مثلث به سال 1450 هجری قمری موکول گردید! لطفا صف نگیرید که نذری برنج خوروش نیست! همون حلیم بدون گوشت پارساله! نمی خوای هم نخواه!پنجشنبه شب بیا خیرات یک کله خرما ببر! پولش هم بذار کنار ظرفش! مفتی نخریدمش! خرما کیلو 5555 تومانه! تصویر
.
اولا بگم این سه نفر سنترال را با این پایان نامه شان روی سرشان گذاشتند! فقط مونده بریم شیراز قبر خواجه حافظ رو بکنیم به اون خدا بیامرز هم بگیم در جریان باشه یک موقع تو جهان برزخ با مشکل عدم اطلاع ازبحران بین الملللی پایان نامه این 3 ضلعی مواجه نشه!!یکی از سوالات منکر نکیر ممکنه همین پایان نامه این سه نفرباشه ها!! اصولا پایان نامه چیزی تو مایه های منفجر کردن بمب در هیروشیما و یا پر کردن گودال 11 هزار متری ماریانا و یا دیگه چون شمایی تسطیح اورست است!
بابا همه ملت پایان نامه دارن میدن ها!اینقدر ها هم معرکه نمی گیرن!!مگه داری برای هاروارد پذیرش میفرستی! دانشگاه آزاده ها! (احتمال توجیهات و توضیحات گل گلی همراه با نون اضاف طرف را در رابطه با این جمله من 10 درجه بر مقیاس ریشتر برآورد می شود!)

مهشید خانم الکی الکی رفتی تو 22 سال و یک روز! ولی هنوز سنت از من کمتره! تصویر پس حواست باشه بزرگتری گفتن کوچکتری گفتن تصویر!راستی کی قدت هم سن من میشه؟ میخوای من 1 سال خودمو نگه دارم بزرگ نشم!!تصویر

جریان یارو مسافره رو شنیدی گیر داده بود من میخوام جلوی هواپیما بشینم تا زودتر برسم تهران!! تازه ول کن هم نبود!بعدش هم رفت تو کابین خلبان که خیلی زودتر تر برسه!تازه DVD جدید هم برد گفت مسافرا تا تهران حوصله شون سر نره سلامتی آقای راننده اجماعا محمدیاش صلوات! آخر کار هم با چتر نجات پرید بیرون تا پول تاکسی نده و مستقیم بیفته رو سقف خونشون!
من نخواستم بگم ها تصویر کلا جشن تولد خانم ها هم هیچوقت نمیرم(البته راهم نمیدن تصویر)

منتظر بودم سایر اضلاع پیشقدم بشن گویا خیلی غرق ترجمه و پایان نامه و میان نامه و اغاز نامه و از این جور برنامه ها هستند! راستی شما ضلع چندمی؟ برای شما 10 -20-30-40 eror میده! سنگ کاغذ قیچی میکنیم!!!
.
 مهشید   خانم تولدت میکس شده جنابعالی با نوروز باستانی به شکل به توان 2 مبارک باشه! 

سریع فوت کن گشنمونه! 2 روزه هیچی نخوردیم! همشو 3 تایی نخورید!

تصویر
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: Victoria, Australia
سپاس‌های ارسالی: 6778 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط noora »

تيك تيك ...... ، كم كم داريم به لحظه سال تحويل نزديك مي شيمتصویر

22 سال قبل دقيقا در همين روز كه همه در تب و تاب فرا رسيدن عيد و چيدن سفره هفت سين هستند ، دختري با چشم و ابرويي مشكي تصویرتو شهركرد ،زماني كه بم باران بود، حدودا ساعت 2 شب به دنيا اومد و به مثاله شكوفه هاي بهاريتصویر كه با شكفتن خود ،خبر رسيدن بهار را مي دهند ، همه ي تشويش و نگراني خانواده را كه به خاطر جو حاكم بر آن زمان بود ، از بين برد !. تصویرتصویر

به دليل اينكه نمي شد كه همگي در روز تولد مهشيد جان جمع بشيم واينكه چند نفر از دوستان عازم سفر بودن و .....! ، شنبه هفته گذشته به اتفاق 10 نفر از دوستان ،تولد مهشيد جان را جشن گرفتيمتصویرتصویر ! جاي همگي خالي !تصویر

كيك تولد مهشيد جان !  

تصویر 

اينم شعر آناستازيا كه خيلي دوست [COLOR=#7030a0]داري  !تصویرتصویر 

تصویر 

Dancing bearsتصویر
Painted wings
Things i almost remember
And a song someone sings
Once upon a December
Someone holds me safe and warm
Horses dance through a silver storm
Figures dancing gracefully
Across my memory
Far away
Long ago
Glowing dim as an ember
Things my heart used to know
Once upon a December
Someone holds me safe and warm
Horses prance through a silver storm
Figures dancing gracefully
Far away long ago
Glowing dim as an ember
Things my heart used to know
Things it yearns to remember
And a song someone sings
تصویرOnce upon a December

اولا بگم این سه نفر سنترال را با این پایان نامه شان روی سرشان گذاشتند! فقط مونده بریم شیراز قبر خواجه حافظ رو بکنیم به اون خدا بیامرز هم بگیم در جریان باشه یک موقع تو جهان برزخ با مشکل عدم اطلاع ازبحران بین الملللی پایان نامه این 3 ضلعی مواجه نشه!!یکی از سوالات منکر نکیر ممکنه همین پایان نامه این سه نفرباشه ها!! اصولا پایان نامه چیزی تو مایه های منفجر کردن بمب در هیروشیما و یا پر کردن گودال 11 هزار متری ماریانا و یا دیگه چون شمایی تسطیح اورست است!
بابا همه ملت پایان نامه دارن میدن ها!اینقدر ها هم معرکه نمی گیرن!!مگه داری برای هاروارد پذیرش میفرستی! دانشگاه آزاده ها! (احتمال توجیهات و توضیحات گل گلی همراه با نون اضاف طرف را در رابطه با این جمله من 10 درجه بر مقیاس ریشتر برآورد می شود!)

تصویرو اما در مورد پايان نامه بايد بگم كه اتفاقا بسيار در اين مورد با حافظ شيرازي صحبت شدهتصویر و بالاخره نظر ايشان هم مهمه ديگه تصویر! ايشون قول دادند كه يه لينك با فارابي و ابن سينا برقرار كنن جهت روشن كردن يه سري مسائل در علم النفس براي كارهاي ما!تصویر و ناگفته نماند كه در اين راستا ،پروين اعتصامي و سهراب و اخوان ثالث هم حسابي ما ها رو شرمنده كردن !تصویر

نكته ديگر اينكه ،قرار بر اين بود كه هر كسي بگه كه تعطيلات عيد را چي كار مي كنه!، خوب چيكار كنيم برنامه ما سه تا دقيقا عين همه! پس اعتراض ممنوع!تصویر

و در مورد دانشگاه آزاد هم، تا حدودي بهتون حق مي دم ! چند وقت پيش يكي بهم گفت ، يه جا هست كه خودشون برات با موضوعي كه مي خواي پايان نامه مي نويسن و ....، من حسابي جا خوردم ! اما صادقانه بگم كه با توجه به استادي كه ما داريم، كارمون كم تر از پذيرش دانشگاه هاروارد نيست ، شايد اگه اساتيد ديگه بودن فقط يه نگاه به پايان نامه مي كردنند و مي انداختند يه گوشه ! ، كاري كه متاسفانه خيلي از اساتيد چه دولتي و چه آزادش انجام مي دن! ولي استاد ما ،حرف از چاب مقاله و ، فرستادن نتايج براي صاحب نظريه و ..... مي زنه ! ، مي بينيد تفاوت ديدگاه و عمق نگاه آدم ها رو ؟، همين تفاوت هاست كه يكي مي شه يه كارمند ساده شركت با حقوق بخور و نمير و ديگري مي شه .....( البته قصد جسارت و بي احترامي به كسي ندارم و صرفا نظرم رو گفتم )!

و مطلب ديگر اينكه قرار بود ، امروز تولد مهشيد جان را در سي سي تبريك بگيم تصویر! ولي ماشاالله مگه شما اجازه مي دي ! هزار ماشاالله به اين همه سرعت تصویر! اگر قدري هم در خانه تكاني سال نو به خانواده كمك كنيد، نه تنها ضرر نمي كنيد، بلكه ثواب هم داره !باور كنيد !تصویرالبته درسته كه امروز ، روزه آخره و ... ، ولي شواهد نشان مي دهد كه كلا طي اين دو هفته ، قيد ثواب و .... زده شده است .تصویرتصویر

و در آخر

تصویرمهشيد جان ، تولدت مبارك ، انشاالله كه 1000 ساله بشي عزيزمتصویر  

و هميشه و در همه حال شاد و موفق و سر بلند باشيتصویر

دوستان و دوستداران هميشگي تو :ستاره و فاطمه  
هرچه مردم نا آگاه تر بمانند زمان درک این نکته که ثروت خودشان به خودشان هدیه شده طولانی تر خواهد بود
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

سلام و درود به شما دوستای عزیز و مهربون

ممنون از اینهمه لطف وتوجه.
واقعا متشکرم ازتون. هم از دوستایی که اینجا تبریک گفتن و هم اونایی که با پیام و تشکرشون منو شرمنده کردنتصویر.

جدا برام شب خاطرانگیزی شد. کلی ذوق زده شدم و باعث شد اشک شوق در چشمام حلقه بزنه.
امیدوارم همگی آغازگر یک سال زیبا و خاطرانگیز باشیم.

........
ممنون جناب میلاد از تبریکتونتصویر.
البته همچین الکی الکی هم نبودا...
کلی خودم و خانواده بخاطرش زحمت کشیدیمتصویر.

حالا من نمیدونم چرا اینقدر اصرار دارین که اثبات کنید از من بزرگترین؟!! البته از نظر سن شناسنامه ای که شکی نیست ولی خوب از لحاظ های دیگه....تصویرتصویر.

راستی با اطلاع از نرفتنتون به جشن تولد دختروونه، حسابی ما رو از نگرونی دراوردید. خدا خیرت بده جوون ثواب کردیتصویر.

ولی من یادمه بچه که بودم دعوت شدم به تولد پسر همسایمون که باهم همبازی بودیم. چشمتون روز بد نبینه همین که وارد شدم دیدم دور تا دور پسر نشسته و من تنها دختر مجلسمتصویر خیلی معصومانه رفتم برا خودم یه گوشه نشستم و شاهد کله ملق بازی پسرا اون وسط شدمتصویر (عجب غربتی بودتصویر) ولی خوب در عوض اخر مهمونی چون جزو خودی ها محسوب میشدم موندم کلی با اسباب بازی های جدیدش بازی کردیمتصویرتصویر.

واای دوستای عزیزمتصویر چیکار کردید بابا...

ممنون از اینهمه توصیفات زیبا و دلنشین.تصویر
حسابی با دیدن این شعر و عکس ذوق زدم کردینتصویر.
روز تولدم هم که با کیک و... حسابی سوپرایزم کردید. من اگه شما رو نداشتم چیکار میکردم؟تصویر

باز هم از لطـــــــــــف همگی سپاسگذارم و ارزوی سالی خوش رو براتون دارمتصویرتصویر.

تصویرتصویرتصویر
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

عرض سلام خدمت دوستان گرامی

البته می دونم تبریک دیگه enough
تصویر
اما منم صرفاً خواستم فقط به 75 زبان دنیا خدمت مهشید بانو عرض تبریک داشته باشم... همین تصویر

اخه به نظرم مفید و آموزنده و جالب اومد
تصویر
و اما جالبتر برایم اینجاست که سایت منبع یک سایت لاتین است

بعد امده تبریک به زبان فارسی رو یک بار با واژه Farsi بکار برده است ( همچین تریپ خودمانی ) و یک بار با واژه Persian
تصویر تصویر

Language How to say "Happy Birthday!"

Afrikaans Veels geluk met jou verjaarsdag!
Albanian Urime ditelindjen!
Arabic Eid milaad saeed!
Armenian Taredartzet shnorhavor!
Austrian Ois guade winsch i dia zum Gbuadsdog!
Basque (N. Spain) Zorionak!
Bengali Shuvo Jonmodin!
Brazil Parabéns a você
Bulgarian Chestit Rojden Den!
Cambodian Som owie nek mein aryouk yrinyu!
Catalan Bon aniversari!
Cantonese Sun Yat Fai Lok!
Croatian Sretan Rodendan!
Czech Vsechno nejlepsi k Tvym narozeninam!!
Danis h Tillykke med fodselsdagen!
Dutch Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
English Happy Birthday!
Estonian Palju onne sunnipaevaks!
Farsi Tavalodet Mobarak!
Finnish Hyvaa syntymapaivaa!
French (Canada) Bonne Fete!
French Joyeux Anniversaire!
Gaelic (Irish) Lá breithe mhaith agat!
Gaelic (Scottish) Co` latha breith sona dhuibh!
Galician (Spain) Ledicia no teu cumpreanos!
Georgian Gilotcav dabadebis dges!
German Alles Gute zum Geburtstag!
Greek Eytyxismena Genethlia! or Chronia Pola!
Greenlandic Inuuinni pilluarit!
Hawaiian Hau`oli la hanau!
Hebrew Yom Huledet Same'ach!
Hindi (India) Janam Din ki badhai!
Hungarian Boldog szuletesnapot! or Isten eltessen!
Icelandic Til hamingju med afmaelisdaginn!
Indonesian Selamat Ulang Tahun!
Italian Buon Compleanno!
Japanese Otanjou-bi Omedetou Gozaimasu!
Korean Saeng il chuk ha ham ni da!
Kurdish Rojbun a te piroz be!
Latin Fortuna dies natalis!
Latvian Daudz laimes dzimsanas diena!
Luxembourgeois Vill Gleck fir daei Geburtsdaag!
Mandarin qu ni sheng er kuai le
Macedonian Sreken roden den!
Malaysian Selamat Hari Jadi!
Maltese Nifrahlek ghal gheluq sninek!
Mongolian Torson odriin mend hurgee!
Navajo bil hoozho bi'dizhchi-neeji' 'aneilkaah!
Nepali Janma dhin ko Subha kamana!
Norwegian Gratulerer med dagen!
Pashtun (Afghanistan) Padayish rawaz day unbaraksha!
Persian Tavalodet Mobarak!
Polish Wszystkiego Najlepszego!
Portuguese (Brazil) Parabens pelo seu aniversario!
Portuguese Feliz Aniversario! or Parabens!
Punjabi (India) Janam din diyan wadhayian!
Romanian La Multi Ani!
Russian S dniom razhdjenia!
Samoan Manuia lou aso fanau!
Serbian Srecan Rodjendan!
Slovak Vsetko najlepsie k narodeninam!
Slovene Vse najboljse za rojstni dan!
Spanish Feliz Cumpleaños!
Sri Lankan Suba Upan dinayak vewa!
Sundanese Wilujeng Tepang Taun!
Surinam Mi fresteri ju!
Swahili Hongera! or Heri ya Siku kuu!
Swedish Grattis på födelsedagen
Taiwanese San leaz quiet lo!
Thai Suk San Wan Keut!
Tibetan Droonkher Tashi Delek!
Turkish Dogum gunun kutlu olsun!
Ukrainian Mnohiya lita!
Vietnamese Chuc Mung Sinh Nhat!
Welsh Penblwydd Hapus i Chi!
Yiddish A Freilekhn Gebortstog!
Zulu Ilanga elimndandi kuwe!

به هر حال برای بار 76 تولدت مبارک تصویر
متوجه شدی یا نه .... تصویر تصویر

تصویر 
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

استغفر الله!! خدایا توبه!
نمیذارن آروم بشینیم یک گوشه ها!! ::ss
در خانه تكاني سال نو به خانواده كمك كنيد

اتاق خودم تا همین دیروز شبیه بورکینافاسو بود!! این کارا به عهده شما نسل جوان و آینده ساز پایان نامه نویس هارواردی نظریه پرداز!
راستی با اطلاع از نرفتنتون به جشن تولد دختروونه، حسابی ما رو از نگرونی دراوردید

حالا ما گفتیم نرفتیم قراره شما باور کنی!!
3 نوع جشن تولد داریم

1.نر(راه میدن ولی نمیریم!)
2.ماده( بی وجدانا راه نمیدن! ولی راهشو پیدا کردیم!)
3.قاطی!( در مجالس 50-50 لهو و لعب نیز از ذکر جزییات جدا معذوریم!!)

نتبجه میگیریم شما میتونید در کمال آرامش به نگرانی تون ادامه بدین و هیچ مشکلی نیست!!
حالا من نمیدونم چرا اینقدر اصرار دارین که اثبات کنید از من بزرگترین؟!! البته از نظر سن شناسنامه ای که شکی نیست ولی خوب از لحاظ های دیگه.....

ولی خوب از لحاظ های دیگه هم اعتراف میکنم که آقا میلاد بزرگتر هستید و کاملا حق با شماست!!!
کلی ذوق زده شدم و باعث شد اشک شوق در چشمام حلقه بزنه.

دیگه یواش یواش دارم به قلمم شک میکنم! اوندفعه المیرا رو گریه انداخت ایندفعه هم جنابعالی را!!دفعه بعد گریه دار می نویسم شاید خندیدین! یا من برعکسم یا شما! در هر دوحالت یکیمون برعکس نیست!
اما منم صرفاً خواستم فقط به 75 زبان دنیا خدمت مهشید بانو عرض تبریک داشته باشم

بههع!در پست اول خودم که به 246 تا زبان زنده و مرده دنیا قید شده بود!! 75 تا دیگه هم اومد روش!

اینم یک زبون زنده دیگه که همینک در فلافل فروشی سر کوچه به شکل وافر استعمال میشه!

شهمید ناخوم لوتدت بمارک! یعد رونوز ریپوز! یاپان مانه ایکی ناثیه ست کن چبه ها من رپیذش راهوارد نمتظرن! عمطلمشون نکن!لاح و لوحصله سینته! لوی آینده سته! ربونش!
.
.Bye Bye
:razz:
  بی  
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

دینگ دین دینگ دینگ...
22 سال پیش در چنین روزی...
آخه... الان یه نی نی کوچولوی 1 روزه شمبوسکمبولی هستی. حالا چه جوری میخوای اینها رو بخونی مشکل خودته
 تصویرتصویرتصویرمهشید خانومتصویرتصویرتصویر 
 تصویرتصویرتصویرتولدت مبارکتصویرتصویرتصویر 
 تصویر 
  اینم کادوتتصویرببخشید دیگه... 
 تصویر 
 88 سال بعد در چنین روزی...تصویر 

تصویر  آها راستی یادم رفت  عیدت هم مبارکتصویر  تصویر 
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

سلام بر رفقا و رفقاة ! تصویر

امروز سالگرد ولادت علی رضا جزغله از دوستان دهه هفتادی و نسل بعد از پوست اندازی سنترال است!
شبی 30-40 تا پی ام میفرسته ولی 1 دونه جواب میگیره! پشتکارش بالاست و کماکان ول کن ما نیست!موفق باشی پسرم!
بحران کنونی سنترال و بی اسکرولی و جناب فوربیدن کاری کرده که از خرج کیک و جشن و گروه ارکسر معافی!کلا از زندگی معافی!

علی رضا جان آغاز دهه سوم زندگی و بهار جوانی ات مبارک!  تصویر
  بی  
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و قوانين سايت”