ارتقا درجه کاربران

اخبار و قوانين انجمن را در اين بخش مطالعه فرماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

Re: ارتقا درجه کاربران

پست توسط naghme »

درود بر دوستان گرامی تصویر
به به اینجانبان ( من و مهشید بانو ) تبریک عرض داریم به کاربر ارشد نورا خانم ( ستاره خودمون تصویر تصویر )
از قدیم و ندیم دو مثل بود که می گفت : سالی که نکوست از بهارش پیداست و یا همون جوجه را اول بهار می شمرند تصویر تصویر
شما هم که   داره با ارتقاء شروع میشه امبدوارم تا بهار بعدی و بهاران بعدی بهترین پیشرفت ها رو کسب کنی  .

و اما ستاره جان
دوستانت صمیمانه لحظاتی خوش، دقایقی شیرین، ساعت هایی گرانبها، روزهایی آرام و بی دغدغه روزگار و سالهایی فراموش نشدنی را از خداوند بی همتا برایت آرزومندند تصویر

از دوست گرامیمان جناب CAPTAIN PILOT نیز بابت لطف و توجهشان سپاسگزاریم و ما نیز از پست های همیشه مفیدشان تشکر می نمائیم . و عرض شرمندگی به تمامی دوستان داریم زیرا به دلیل افزایش مشغولیت ها ارسال مطلب روان نشاسی کمتر وکوتاه شده است .

اقا میلاد از متن طنزتون هم متشکریم شک ندارم در کمتر 4 دقیقه قصه رو نوشتید ( تازه 4 دقیقه هم به نظرم برای سابقه طنز نویسی شما زیاد است این زمان هم با احتساب مشغولیت فکری است به سببsearch پیشرفته در اعماق تخیلات خلاصه به هر ضرب و زوری برای کشف سوژه هایی برای مثلث بود تصویر تصویر ) ، خلاصه خندیدیم. اما حالا چرا 37 خوب چرا نشد مثلاً 47 یا 57 یا....

اما برویم به سخن خوش دیگر، سخن تبریک ...:

تصویر  ای [COLOR=#002060][COLOR=#0070c0]زتو تغییر حال و   ها /// حال ما را کن تو خوشتر حال  
  شفیعی کدکنی 

خداوندا تصویر
حال دوستان سنترال کن خوشتر حال ها تصویر تصویر

پیشاپیش سال نو را به تمامی دوستان تبریک می گویم
تصویر  
تصویر
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

با سلام و درود فراوان خدمت همه دوستان عزیز تصویر تصویر تصویر

روز های خوبی در پیش هست سرشار از شادی تصویر تصویر

دوست گرامی و عزیزمان عبدالرضای عزیز Shola و به در جـــــــــــــــه Captain تمام رسیدند..

سرعت = 1.6 ماخ تصویر

آقا رضا از دوستان فعال و علاقمند و زحمت کش در بخش هوافضای سایت عزیزمان هستند. بنده به نوبه خود از مطالب زیبا ی شما سپاسگذاری میکنم. تصویر تصویر تصویر

و جا داره که از آقا مهــــــــــــــدی عزیز مدیر گرانقدر و ارزشمند سایت هم سپاسگذاری ویژه ایی داشته باشیم. تصویر چون خیلی بی سر و صدا همه وقتشان را برای پابرجا ماندن سنتـــــــــــرال می کذارند تا ما مشکلاتی مثل فوربیدن و امثالهم را نداشته باشیم.

متشـــــــــــــــــــــــــــکریـــــــم تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: Victoria, Australia
سپاس‌های ارسالی: 6778 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط noora »

سلام به همه شما عزيزانتصویرتصویرتصویر

جا داره كه همين جا، از مديريت محترم ، آقا مهدي عزيز تشكر كنم و واقعا از ايشون ممنونم و اميدوارم كه بتونم عضو مفيدي براي سنترال عزيز، باشم تصویر

از آقا رامين عزيز هم كه يكي ديگر از مدير هاي كوشا و بسيار خوب سنترال هستند ، بي نهايت ممنونم ، ايشان بسيار به بنده و همچنين مثلث ، لطف دارن و خيلي خوشحالم كه دوستان بزرگواري چون شما را در كنار خود دارم !تصویر

و از آقا ميلاد عزيز هم بسيار تشكر مي كنم، هم به خاطر اين پست و خصوصا پست هاي اخيرشان كه باعث صميمي تر شدن جو سنترال شده و لحظات فرح بخشي را براي همه ما ايجاد كرده اند !تصویراين آخرين پستشون كه حسابي خستگي اين چند روز تكاندن خانهتصویر(خونه تكوني) را به در كرد تصویرتصویر

از فاطمه و مهشيد عزيزم هم ممنونم ، از صميم قلب دوستتون دارم تصویرتصویرو ازخدا ونند مي خوام كه دوستي ما سه نفر را روز به روز قوي تر و پايدار تر كنه و تا آخر عمر، مثل هميشه تو شادي و غم، يار و ياور هم باشيمتصویر .تصویر

و همينطور از همه دوستان عزيز كه چه به صورت pm و چه در اينجا تبريك گفتن سپاسگذارمتصویر تصویر

و در آخر، من هم ارتقا درجه دوست عزيز و گرامي مان جناب Shola را تبريك مي گم ،ان شاالله كه در تمام مراحل زندگي تان شاد و موفق و سربلند باشيدتصویر

تصویرعيد همگي مباركتصویر  

تصویر 
هرچه مردم نا آگاه تر بمانند زمان درک این نکته که ثروت خودشان به خودشان هدیه شده طولانی تر خواهد بود
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12309 بار

پست توسط shola »

من هم به تمام کابرانی که در طول صفحات 1 تا 115 این تاپیک و همچنین به ان دسته از کاربران که در صفحات بعد از 115 در اینده نه چندان دور و نزدیک ارتقا درجه شان تبریک گفته خواهد شد تبریکی دوباره و تازه عرض می کنم همین طور به کاربر و دوست عزیز و محترمان noora . :razz: :razz:
همانگونه که دوست ارجمندم سامان عزیز فرمودند وجود سنترال ناشی از زحمات فردی است که به نظر من باید تشکرها از وی باشد به هر حال
اقا مهدی به نوبه خودم از شما سپاسگزاری می کنم باشد که قدردان الطاف و محبت شما و سایر دوستان نازنینم باشم :D

با ارزوی سالی بهتر و نیکوتر برای تک تک عزیزان :razz:
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34091 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

عرض درود و احترام خمت یکایک دوستان و کاربران عزیز, پس از حدود 12 روز مرخصی ! تصویرتصویر

سرکار خانم mahshid-banoo تصویر

در ابتدا جا دارد ارتقاء درجه شایسته و کسب عنوان Moderator Candidate و انتخاب به عنوان کاندیدای مدیریت بخش
(روانشناسی و روانپزشکی) سنترال کلابز را خدمت شما دوست بزرگوار و کاربر گرامی تبریک و تهنیت عرض نماییم.

همانطور که در پست های گذشته نیز اعلام شد, زحمات و تلاش های شما و سایر دوستان در مثلث روانشناسی, باعث هرچه بالاتر رفتن این علم و دانش در سنترال گشته است که بی تردید این ارتقاء درجه نیز در همین راستا و برای رسیدن به اهداف والاتر بوده است.

برای شما دوست بزرگوار و سایر دوستان گرامی در مثلث, آرزوی موفقیت و پیروزی مینماییم. تصویرتصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

[External Link Removed for Guests]
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34091 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

دوست عزیز و گرامی, جناب sinaset تصویر

ارتقاء درجه و کسب آخرین عنوان Major را خدمت شما دوست عزیز و پر تلاش تبریک عرض مینمایم و امیدوارم در تمام امور و مراحل زندگی بتوانید پله های موفقیت و سربلندی را با سرعت هرچه تمامتر (به قول آقا سامان عزیز, بالای 3.0 ماخ!!) طی نمایید. تصویر

همچنین با توجه به زحمات بی دریغ شما دوست عزیز, مخصوصا" در بخش های نظامی و کامپیوتری امیدواریم در آینده نه چندان دور شاهد پیوستن شما به جمع کاربران ارشد باشیم. تصویر

موفق باشید تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: Victoria, Australia
سپاس‌های ارسالی: 6778 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط noora »

يه سلام بهاري، خدمت همه دوستان عزيز تصویرتصویرتصویر

noora نوشته شده:

دوست عزيزمتصویر ارتقا درجه ات را در اين شب باراني زيبا، تيريك عرض مي كنم، انشاالله كه به درجه مديريت برسي، خانوم خانوما!!  

مهشيد بانوي عزيز تصویرتصویر

خوب خانوم خانوما ديدي گفتم كه مدير مي شي تصویر، و باعث افتخار كه مي تونم كسب اين درجه را به تو ، دوست عزيز و گلم تبريك بگم و مي دونم كه به همين زودي زود ، كسب درجه مديريت و مديريت ارشد را بهت تبريك مي گمتصویر تصویر

و خدا شكر مي كنم كه دوستاني خوب و با پشتكار و باهوشي، چون تو و فاطمه عزيزم را دارمتصویرتصویرتصویر

و اين عكسي كه گرفتم رو، تقديم مي كنم به شما دوستان خوبم و به خصوص مهشيد عزيزم تصویر

تصویر

با آرزوي بهترين ها براي تو دوست خوبمتصویرتصویرتصویر  

................................................................................................................................

و همچنين ارتقا درجه دوست ديگرمون ، جناب   تبريك مي گمتصویر و اميدوارم كه در ديگر مراحل زندگي شان موفق و سربلند باشند تصویر 

..............................................................................................................................

و هينطور از دوست عزيزمان [COLOR=#0000ff href=http]CAPTAIN PILOT , تشكر مي كنم بابت لطفي كه به مثلث دارن و براي ايشان هم آرزوي موفقيت و كاميابي را دارم تصویرتصویر
هرچه مردم نا آگاه تر بمانند زمان درک این نکته که ثروت خودشان به خودشان هدیه شده طولانی تر خواهد بود
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

درود بر دوستان گرامی تصویر

خوب مهشید جان ستاره خانم که با تبریکشون سنگ تمام گذاشتن ( دیگه ما چی بگیم تصویر)

به هر حال ...

بر سر سفره احساس اگر جایی هست سخن ساده تبریک مرا جای دهید

امیدوارم که در زندگیت همیشه در حال پیشرفت باشی

دوست گرامی sinaset ضمن تشکر از فعالیت هایتان ارتقاء درجتان را تبریک عرض می کنم

تصویرتصویرتصویر
تصویرتصویر
تصویر
تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

درود و مهر به شما عزیزان تصویر

واقعا ممنون از , CAPTAIN PILOT   , [COLOR=#3366cc]noora    و naghme, عزیز و همه کسانی که با پیام و تشکرشون منو شرمنده کردندتصویر.
و با تشکر ویژه از مدیر محترم سایت و شورای محترم نظارت که من رو برای این مسئولیت مناسب دونستندتصویر.

امیدوارم بتونم با کمک فاطمه و ستاره عزیزم، این انجمن رو به شایستگی اداره کنم و به خوبی از پس این مسئولیت بر بیام تصویر.

از آقا رامین هم بابت لطفی که به مثلث دارن سپاسگذارم. واقعا هدف ما از اول، معرفی روانشناسی بصورت علمی بوده و هست.
یادمه اولین پستی که ارسال کردم، تازه ترم اول بودم و الان ترم اخر هستم و در طول این مدت تنها دغدغه ام شناسایی و معرفی درست روانشناسی بوده که امیدوارم در این راه موفق بوده باشم تصویر.

ستاره جان عجب عکسی گرفتی!
واقعا زیبا و دلنشینه .
ممنون
تصویر
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6735 بار
سپاس‌های دریافتی: 12115 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

تبریک میگم به همه شماها و در ضمن خودتون کی مدیر شدین ؟! :? ندیده بودم ! تبریک !!
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

عجب! :P
یک پیشنهاد!برای اینکه اضلاع مثلث بر سر مدیر شدن دچار اختلاف داخلی نشوند و احیانا با خطر انفجار این مثلث و متلاشی شدن آن مواجه نشویم! مهشید خانم pass رو به دو ضلع دیگر بده اونا هم هر از چندگاهی برای رفع کوتی با آیدی مدیر بیان بالا و تو دلشون نمونه! والا قصد ما خیره! اصلا طاقت دیدن اختلاف بین دوستان را نداریم! اگر هم باز به توافق نرسیدید یکبار دیگه تحصن میکنیم جلوی ستاد مرکزی سنترال!

سایر دوستان تبریک مبریک رو ترکوندن و دیگه جایی برای تبریک ما نذاشتن!
ولی مبارکه...شخصیتی که از مهشید خانم در همین فضای مجازی دستم اومده نشون میده در دنیا غیر مجازی هم لیاقت مدیریت داره :razz:
  بی  
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: واوان
سپاس‌های ارسالی: 3246 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار
تماس:

پست توسط Ruozbeh »

دوست عزیز برادر! qsxft
ارتقای درجه شما به MajorII را تبریک می گویم.تصویر
برای دیگر دوستان عرض کنم که ایشان از دوستان علاقه مند به هوافضا و بخش های نظامی سایت هستند!.تصویر
امیدوارم با نوشته های خود سبب پیشرفت سایت عزیزمان شوید. تصویر

ارسال پست

بازگشت به “اخبار و قوانين سايت”