آشنایی با موشک ضد کشتي کوثر

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با موشکهای دريايي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, SAMAN, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 49 بار

پست توسط JASON »

با سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم

عرض شود كه اين اسامي عربي مثل حوت و كوثر و يا اسامي ديگر ... بر گرفته از اسامي ذكر شده در كتاب مقدس قرآن كريم ميباشد ... و دليل اصلي انتخاب اين اسامي همين است كه ذكر كردم .....

موفق و شاد باشيد .
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 118 بار
تماس:

پست توسط lolo_babo1 »

فقط نژاد خودمون! :smile:
 َللّهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدناونبینا مُحَمَّدٍوآله مِا اختَلَفَ المَلَوان وَ تَعاقَبَ العَصرانِ وَکَرَّالجَدیدانِ وَستَقبَلَ الفَرقَدانِ وَبَلِّغ رُوحَهُ وَ اَرواحَ اَهلِ بَیتِهِ مِنَّا الافضل التَّحِیَّۀَ وَالسَّلامُ.
[External Link Removed for Guests] 
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 594 بار
سپاس‌های دریافتی: 994 بار

پست توسط hany »

reza6662 آريا يي ها نژاد برترن . چون اريا يي ها (پارسها) اولين امپراطوري دنيا بودن و اولين امپراطوري که نيروي دريايي ساخت( در خليج فارس )..وروميها ويونانيها شکست داد

هوش ايراني بهترين هوشه ................اگر ژاپني ها وکره اي پيشرفت کردن بخاطر کار کردن زياد اونهاست نه بخاطر هوششون
گر به خود آیی به خدا رسی
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

hany جان
نژاد برتر نداريم
هر نژاد و قومي که برتر فکر کنه در اون موقع شايد به صورت مقطعي برتر باشه، اما اين هرگز عموميت نداره، شايد قومي سخت کوشتر و منطقي تر فکر کنند و يا قومي فرهنگ و .... برتري داشته باشند، اما به هيچ وجه نژاد برتري نداريم، همه با هم يکسان هستند و انسانها هم داوران خوبي در اين امر نيستند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

Mahdi1944, hany,
ولي من فکر مي کنم هر ملت و يا قومي که پيشرفت مي کنه و به جاهاي خوبي مي رسه، مرهون هوش اش هست که باعث شده مديريت صحيح و رفتار درست با مردم شون داشته باشن تا کشورشون پيشرفت کنه نه اينکه همين چند تا مغزي رو هم با هزار زحمت بدست آورده از دست بده. :? :o :-o
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

چرا نژاد برتر نداريم؟ :-P فقط نژاد آريايي برترين هست و لياقت زندگي و حکومت بر زمين را دارد. :shock:
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط hany »

اقا مهدي حرف شما درست . ولي بايد قبول کرد آريايي نژاد برتره ....وعلت عقب افتادگي کشور ما مسلماني ماست

( اسلام مشکل ندارد مسلمان بودن ما مشکل دارد) ولي روزي دوباره دنيا را در دست ميگيريم......

...............دوباره مي سازمت وطن ...اگر چه با خشت جان خو :grin: :grin: :grin: يش
گر به خود آیی به خدا رسی
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

وعلت عقب افتادگي کشور ما مسلماني ماست

اين سخن شما معني اين را ميدهد که (ببخشيدها) شما دچار از خود بيگانگي شده ايد و حرفهاي 100 سال پيش انگليسها
هنوز هم در شما اثر کرده است.
عزيز من يعني چه که علت عقب افتادگي ما مسلمان بودن ماست؟!
اول ميگي اسلام عيبي ندارد و بعدا ميگي مسلمان بودن عيب هست؟
اين سخنان را همانطور که گفتم استعمارگران ميگويند تا مسلمانان هيچگاه (به خيال خام خودشان) پيشرفت نکنند.
تنها دليل اينکه ايران از 170 سال قبل به اين سو رو به ضعف نهاده است تنها اين هست که سخنان دشمنان در ذهنشان
اثر کرده و فکر ميکنند که نميتوانند!
حتما شنيده ايد که ميگويند ايران نميتواند؟! اين سخن بيشتر در نسل قبل از انقلاب وجود دارد.
مردم ما را از زمان پهلوي طوري بار آوردن که اعتماد به نفس خود را کاملا از دست داده اند!
ولي به شکر خدا بعد از انقلاب تا حدودي اين روحيه يعني خواستن توانستن هست قوت گرفته است.
چند قرن قبل که مسلمانان پيشرو در علم و تکنولوژي و انسانيت و ... بودند اين اروپاييان داشتند دنبال جادوگر ميگشتند
تا زنده زنده مردم بيگناه را بسوزانند!
در اون زمونها يک دانشمند مسلمان يک ساعتي اختراع کرده بود که زنگ داشت و وقتي تنظيمش ميکردي زنگ ميزد.
يک نمونه از اين ساعت را مسلمانان به اروپاييان هديه دادند و آنها هم آنرا در يک خيابان نصب کردند.
تا اينجا مشکلي نبود ولي وقتي ساعت شروع کرد به زنگ زدن مردم ترسيدند و به ساعت زنگ زندند و اونو از بين بردند!
فقط براي اينکه فکر ميکردند توي اون شيطان هست که صدا ميکند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا چرا اين مردمان نادان از سه قرن قبل گوي سبقت را از ما مسلمانان ربودند؟!
دليلش اين هست که اول اومدند و با ظاهر دوستانه تمام علم و امکانات ما را دزديدند و بردند و بعدا اومدن افکار مردم ما
را آلوده کردند و بعدا يکي يکي کشورهاي اسلامي مستعمره اروپا شد!

ميبينيم که مسلمان بودن عيب نيست و عيب آن هست که خود را نشناسي و قدر نعمات خداوند را نداني!
شما دوست من کمي بيشتر فکر کنيد و حتما متوجه خواهيد شد که مسلمان بودن تنها راه سعادت هست.

يک نکته ديگر : تا زمان ظهور آقا تنها دو حرف از 27 حرف علوم بشري شناخته خواهد شد و بقيه بعد از ظهور و تشکيل
حکومت عدل و داد جهاني که برادر مساوي برادر و خواهر مساوي خواهر شد.
اگر مسلمان بودن عيب داشت پس چرا 25 حرف بقيه علوم بشري توسط فقط مسلمانان کشف خواهد شد؟

موفق باشيد.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

دوستان بحث داره منحرف مي‌شه، لطفا قوانين سايت رو. رعايت کنيد :-P

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Admiral »

كي به مسلمون بودنش شك داره يا معترضه 8) خيلي احمقانس كه اينطوري فكر مي كنه :x اصلا شايد از عقليد باشه
my GF kill me if I speak with U
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

دوستان لطفا در صحبتهاي خودتون احترام رو اولين رکن کلام قرار بديد :x

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط hany »

اولا من نه اقليت هستم و نه چيز ها که به من نسبت ميدهيد. من يک ايراني مسلمان هستم که به مسلمان

بودنم افتخار ميکنم.{البته مردم اقلیت ایران انسانهای فهمیده وبا فرهنگی هستند}.....دومآ..متوجه منظور من

نشديد . من گفتم که دين اسلام هيچ عيبي ندارد.....و..عيب از مسلمان بودن ماست.منظور من اين است

که......مثلا اسم خدمون رو گذاشتيم مسلمون ولي دروغ مي گوييم . نزول خوري ميکنيم. سر همديگر کلاه

مي گذاريم .رشوه گيري ميکنيم و و و و و وو...........پس مي بينيد که مسلمون بودن ما ظاهر

است و بايد خودمون رو و مسلمون بودنمون رو اصلاح کنيم .......اگر اين کار رو انجام بديم ايران دوباره به

اوج مرسه

به اميد ايراني سرفرازو شکوهمند........ : :smile: :smile: :smile: :razz: : :razz:
گر به خود آیی به خدا رسی
ارسال پست

بازگشت به “موشکهاي دريايي”