زهر پست قبلی یکم زیاد بود و احساس گناه داره بهم دست داد

!!!
مشخص نشد تبریک گفتم یا ملت را با بارانی از متلک حرص دادم
پستی لطیف تر!
بازم گلي به جمال تو با اون تي شرت مشكي، لب درياي آبي ، زير آسمون نيلي (نه وانيلي...! ) ، روي زمين خاكي و الي آخربه همین سنترال قسم سواحل Free و دمکرات jumayra beach را هم با ساحل گلی و شنی خلیج فارس عوض نمی کنم! اصلا یک بوی دیگه ای داره! حتی شمال هم حالی که دریای جنوب به آدم میده نداره! خونگرمی از این آب مشعشع میشه...(عکس آواتور 50 کیلومتری آبادان و دهانه ورودی اروند رود به خلیج فارس! رفته بودم شکار نهنگ!!!)
شايد موضوعاتي كه بنده ي حقير ايجاد مي كنم به دلايلي ، سوت و كور هست اما دنيا بداند(
) هدف چيز ديگريستمن از طرف ملت ایران می گویم دنیا بداند هیچ قطعنامه ای در اراده استوار این ملت غیور در پاسداشت سالگرد ورود به سنترال خللی ایجاد نخواهد کرد (اسمایلی سخنرانی کاریزماتیک در سازمان ملل)
در ضمن بنده بنا دارم حداكثر يه روز قبل يا بعد (با برنامه و در صورت جا نموندن) تبريكات رو اعلام بدارم ؛ ميلاد خان كه زده تو كار پيشواز سه تا هفت روزپیشواز رفتم چون حافظه خودم هم اکسید شده!!! اگه یادم میرفت مشمول زمبه!!!می شدیم!
اصلا میزنیم تو ماه و سال! سالگرد ورود خودم و همه سنترالی ها را همین جا دربست با هم تبریک میگم!آقا بدو جا نمونی!ختم تاپیک!
جا داره دوستان همگي در اين امر خداپسندانه مشاركت حداكثري داشته باشندهمگی دم ایستگاه تاکسی های پل صراط ماجورید! حی علی الامور الخداپسندانه!
چون يه روزي نوبت خودشون ميشه و شايد دلگير بشن كه كسي به يادشون نبودهاتفاقا کار بسیار زیبایی کردی محمد جان! مخصوصا برای کاربران 1 ساله بیشتر شیرینه! می فهمن که دیگران چقدر برای فعالیت مفدیشون ارزش قائلند!
سنترال از لحاظ صمیمت بین اعضا قابل مقایسه با 1 سال پیش نیست...این نبوده جز با همت دوستان خونگرمی مثل خودت! البته 99 درصد کار را من انجام دادم!همش را پای خودت ننویس! حقوقم را هم زودتر بده! ضمنا تبریک های مرداد همش مال خودمه! بهشون دست نزن!
در خاتمه مجددا سالگرد ورود این 3 عزیز را گرامی میدارم! بهروز که حق بزرگی بر گردن بخش نظامی داره و خیلی سوالات را یک تنه جواب میده! البته هنوز مشخص نکرده اینهمه اطلاعات فوق سری را از کجا میاره

و با اون بالا بالاها چقدر رابطه داره!
خانم
ستاره هم که با نگارش زیبای خودشون در بخش روانشناسی کار بسیاری از بندگان افسرده و روان پریش خدا را راه انداخته اند!ایشان و اکیپ مربوطه دید من را به روانشناسی تغییر دادند چون قبلا هیچ روانشناسی جرات مباحثه با من را نداشت و به راحتی فتیلیه پیچ می شد!!! تجویز ترامادول را هم گویا ترک کردند!
خانم
مریم هم با وجود فعالیت قطره ای و اندک در همان پست های محدود شخصیت سنت شکن و با جسارتی ارائه دادند که نوید خوبی برای نسل بعدی خانم های ایرانی است که بتوانند مردسالاری جامعه ایرانی را با حساب17 بر صفر شکست دهند! البته حساب کار تا این لحظه 10-10 مساوی به نفع کمک داور!
هر سه این دوستان در آینده تحصیلی-کاری و زندگی شان پیروز باشند!