دیگه کسی نمی خره دلم رو ...!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد موسيقي و مشاهير موسيقي به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

دیگه کسی نمی خره دلم رو ...!

پست توسط Mil@d »

آهنگ بسیار زیبا از سهیل جامی تقدیم به رفقای سنترالتصویر...جنس بد معرفی نمی کنم...شک نکن و دانلود کنتصویر

اینهمه دنبال تو بودم که چی...از تو نوشتم و سرودم که چی...عمری شدی بود و نبودم که چی...شدی تموم تار و پودم 

که چی...دیگه زمونه دشمن عاشقه...تشنه به خون عاشقه صادقه...دربدری بخت دل لایقه...عاقبت عشق حقیقی 

دقه...دیگه دلم بی غزل و ترانه است..بدون نغمه های عاشقانه است...دیگه کسی نمی خره دلم رو ...این دل بی رفیق  

غافلم رو...چون دیگه از هرچی دله بریده...یک خط قرمز رو خودش کشیده...خسته شدم از تو و از خیالت ...از همه  

محبت محالت 

تصویر 

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
  بی  
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

Re: دیگه کسی نمی خره دلم رو ...!

پست توسط میهن پرست »

اصلی ترین عنصر یعنی ترانه ی خوب به هیچ وجه در این کار دیده نمیشه و ترانه ی این کار در حد یک فاجعه هست.حال هرچه صدای خواننده هم زیبا باشه هرچقدر هم که موسیقی خوب باشه این ترانه بسیار سخیف هست.برای مثال ترانه ای الکی که سیاوش حونده هم از نظر اساتید دارای ضعف بسیار هست چه برسه به این ترانه ها.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
ارسال پست

بازگشت به “موسيقي”