خوب حالا با توجه به عكسهايي كه دوست خوبمون فريبرز قرار دادن منم يه سري چيزها رو براي شما معرفي مي كنم.
عكس اول :
دوستان طبق شماره ها توضيح مي دم.
1 باند هليكوپتر هاست
2 و 3 انبار هستن
4 و 5 سوله هاي اصلي تعميرات
6 ساختمان ادراي هست و بخش كامپيوتر در مورد بخش كامپيوتر بايد بگم كه آفيس كاملا امريكايي داره و بسيار جالبه آدم فكر ميكنه توي آمريكاي دهه 70 هست بعضي از كامپيوتر هاش واقعا قديمي و جالبن مونيتورهاي تك رنگ سبز و سياه آمريكايي هنوز هم كار ميكنند واقعا بخش جالبيه من كه اونجا خيلي حال مي كنم احساس ميكنم توي آمريكا هستم هنوز هم اونجا اطلاعاتي را بر روي نوارهاي مغناطيسي ضبط كي كنند و اون دستگاه هاي
بزرگي كه اونها رو مينويسه واقعه جالبن.
7 سازمان نقشه برداري كشور هست
8 سازمان هواشناسي كشور هست
9 زمين فوتبال تيم هما تهران
10 فروشگاه رفاه آزادي
11 مجمتع هاي مسكوني شهيد فكوري
12 پل عابر پياده كه از بالاي اون قسمتي از باند و داخل شركت پنها ديده ميشه.
13 -14- 15 - 16 - 17 - 18 برجكهاي نگهباني هستن.
عكس دوم :
1 اون قسمت سايه باني هست كه دقيقا هلي كوپتر هاي آمريكايي كه به طبس آمده بودند دقيقا در زير قسمتي كه من مشخص كردم هستند.
2 لاشه هلي كوپتر هوادريا نيروي دريايي ارتش كه زلزله بم سقوط كرد . و در اين عكس مشخص شده به شماره 314 (2314- 8 )
3 كيوسك انتظامات! حالا خودتون حساب كنيد كه من از كجا از اون هلي كوپتر عكس گرفتم ! با هزار بدبختي تونستيم سر انتظامات اونجا رو شيره بماليم!
4 لاشه هاي صدها هليكوتر كه يا از رده خارج شدن يا سقوط كردن به نوعي يه قبرستان هلي كوپتر
5 آتش نشاني باند و محل استقرار ماشينهاي سوخت رسان و نفراتش سابقا يك پدافند هوايي هم داشت
6 از اينجا تشخيصش سخته يا ماشين آتش نشاني هست يا سوخت رسان.
7 ساختمان عمليات پرواز و محل حضور خلبانان
8 برج مراقبت
عكس بعدي :
1 در ورودي
2 برجك نگهباني
3 پمپ بنزين
4 در ورودي پاركينگ
5 مجموعه ورزشي
6 ساختمان تعميرات خودروها
7 ساختمان سازمان نقشع برداري كشور
8 ساختمان اداري
9 باغباني