سلام دوستان من هرچی نرم افزار تو این گوشی قرار میدم اجرا نمیکنه نمیدونم باید چیکار کنم اصلا همه ی سامسونگ های
جاوا همینجورین e250 هم که داشتم همینجوری بود دیگه دارم قاطی میکنم یکی کمکم کنه.
کمک:چجوری روی j700 نرم افزار اجرا کنم؟
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- محل اقامت: shiraz
- سپاسهای ارسالی: 67 بار
- سپاسهای دریافتی: 436 بار
- تماس:
Re: کمک:چجوری روی j700 نرم افزار اجرا کنم؟
یکی بهم گفت که این کارو بکن:شما اول با استفاده از برنامه JAD maker فايل jad رو از روي Jar بساز.
بعد هد دوتا فايل رو بنداز تو مموري كارتت... از تو گوشي فايل JAD رو اجرا كن..خودش نصب ميشه..
منم این کارو کردم ولی میزنه فایل بزرگ است درصورتی که فایلم 1 کیلوبایت بود.
کمممممممممممممممممممممممممممممممممممک.
بعد هد دوتا فايل رو بنداز تو مموري كارتت... از تو گوشي فايل JAD رو اجرا كن..خودش نصب ميشه..
منم این کارو کردم ولی میزنه فایل بزرگ است درصورتی که فایلم 1 کیلوبایت بود.
کمممممممممممممممممممممممممممممممممممک.

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: کمک:چجوری روی j700 نرم افزار اجرا کنم؟
,
هر دو فايل رو کنار هم قرار داديد؟ فايل JAR چه حجمي داره؟ فضاي کافي روي فون مموري گوشي داريد؟
هر دو فايل رو کنار هم قرار داديد؟ فايل JAR چه حجمي داره؟ فضاي کافي روي فون مموري گوشي داريد؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Re: کمک:چجوری روی b5702 نرم افزار اجرا کنم؟
Mahdi1944 نوشته شده: ,