باعث تاسفه
من همه این 19 صفحه رو خوندم.اول از بعضی ها تشکر میکنم. از همونهام گله میکنم با بقیه هم کاری ندارم !
اما گله ها !:
شما از زمانی که شروع کردید واس این سال 2007 خیلی وعده ها دادید بعد هم کمترش واسه 2010...خوب چرا وقتی دیدید از آب در نیومد بیان نکردید؟
بعدش در مورد تفاسیر < یکم فلسفه یکم فیزیک هم لازمه مثلا:
قراره شاه بیاد>.. خوب تعریف از شاه چیه ...اگه یکی به صورت حکومت مشروطه مانندی شاه بشه حالا به اسم هرچی باز شاهه دیگه.
ممکنه منظور از شاه جدید در اشعار رهبر جدید باشه.
اینو هم اینجا به اون اقایی که شاهیه بگم...چون مطلبش حذف نشده...جوابش هم باید باشه.....سوال اینه که قوانین رو هم شاه وضع کنه یا حاکم...یا مردم. بعدش کی شاه باشه؟ من شما یا یکی دیگه....منم دوست دارم شاه بشم اخه ..میشه چند تا از فناتونو به من هم یاد بدین ؟ یا منظورتون شاهیه فرد خاصیه ؟ به چه صورت !!! خواهش میکنم کتاب داستان فلسفه نوشته bryan magge را مطالعه کنید.
بعد از همه این هم یک نکته مهمه...حوادث رو حتما میشه پیشبینی کرد...واسه این بوده که قوانین فیزیک یا احتمال وجود دارند. ولی اینکه حرفی زده بشه باید منطقی باشه..مثلا بمب اتمی زده بشه یادتون نره همه اونجا میمیرند...یا شعر مربوط به یک قرنی رو در قرن بعد دیگه دنبال وقوعش نریم.
من فکر میکنم یه جاهایی بحث مسخره بود...و یک سوال بیدین ها کجای این معادلات شماند..میدونید تویفلسفه هنوز وجود خدا هم ثابت نشده چه رسد به ارتباط با اون یا به تمسخر به پیامبران نگاه میشه...البته اونها رو هم فیلسوفان توانایی میدونند.
بعد هم اینجا ذکر یک مطلب ضروریه...اقا مگه غیر از اینه که اریاییها ایرانو از اقوام قبلیش غصب کردند...منکر وجود ادم توی این سرزمین قبل از ورود اریایهایید...اریانا کجاست...اونها رو هم اریایی میدونید ؟
ایا مخالف اینید که همه ادمها حق زندگی دارند....ک قراره ما مسلمونا نسل اونها رو ور بیاندازیم !!! خوب اگه دینی در کار نباشه بافرض اینکه خدا هم هست. اونوقت شما فقط چون ایرانی بودید خوشحالید که بقیه ر. کشتید...یادتون نره ما انسانیم و ساکن جهان..این مرزها رو فقط حاکمان برای تعیین محدوده قدرتشون کشیدند..من میگم همه ایرانیند همه امریکاییند..همه ژابنی یا روسند اگه به این مرزها فکر نکنیم همه انسانند واهل جهان...پس الکی از پیروزی یا شکست گروهی خوشهال نشید
دلم از دستتون شکاره....تازه یه جایی هم میگید ذرتشت وفلان...یکی که گفت ذرتشتی= میترایی ! این دیکه چه حرفیه محض اطلاعتون ایین قبل از ذرتشت میترایی بوده...که هرچی درمورد مسیحیت میدونید کپی شده اونه : وجود صلیب...نحوه تولد میترا و پدر نداشتنش مثل مسیح ...حتی ناقوس : [URL]http://jamekhali.blogfa.com/post-20.aspx[/URL]
پيشگوييهاي نوسترآداموس
مدیر انجمن: شوراي نظارت
Re: پيشگوييهاي نوسترآداموس
نکته دیگه :
اگه مختصر مطالعه ای در باره حرکت قاره ها داشته باشید متوجه میشید که در ملیونها سال دیگه این قاره ها باز به هم میرسند. درسته که در این مدت برخی خشکی ها زیر اب میرند وبرخی میاند بیرون ولی امریکا نه.
.پس تفسیرتونو عوض کنید هر چند زلزله محتمله ولی باعث زیر اب رفتن امریکا نمیشه...
...البته متاسفانه خلیج فارسمون به علت پیشروی صفحه عربستان تا وسطای کویر لوت کاملا نابود میشه !
حالا نگران نشید چون حرکت صفحه های زمین ملیونها سال بعد هم ادامه خواهد داشت و باز از فشار در میاییم !
اگه مختصر مطالعه ای در باره حرکت قاره ها داشته باشید متوجه میشید که در ملیونها سال دیگه این قاره ها باز به هم میرسند. درسته که در این مدت برخی خشکی ها زیر اب میرند وبرخی میاند بیرون ولی امریکا نه.
.پس تفسیرتونو عوض کنید هر چند زلزله محتمله ولی باعث زیر اب رفتن امریکا نمیشه...
...البته متاسفانه خلیج فارسمون به علت پیشروی صفحه عربستان تا وسطای کویر لوت کاملا نابود میشه !
حالا نگران نشید چون حرکت صفحه های زمین ملیونها سال بعد هم ادامه خواهد داشت و باز از فشار در میاییم !

-
- سپاسهای ارسالی: 50 بار
- سپاسهای دریافتی: 181 بار
سلام دوست عزیز
نوشته هایت را خواندم. خیلی آشفتگی دارد. از یک بحث به یک بحث دیگر بطور مداوم پریدی! حسابی گیج شدم. ای کاش در چندتا پست و بصورت تفکیک شده، موضوعات را بیان می کردی.
موضوع این تاپیک، پیشگویی "ما" نیست بلکه پیشگویی های "نوستراداموس" و "بقیه پیشگوها" است. بنابراین راست و دروغ اش با اونهاست و نه ما!
در مورد مباحثی که دیگران پست کردند، بنده اظهار نظری نمی کنم. اما در مورد مطالبی که خودم پست کردم، همگی منبع دارد (زیرش نوشته شده است).
ضمنا" ما از کشته شدن هیچکسی خوشحال نیستیم بلکه دوست داریم همه در صلح و صفا و صمیمیت زندگی کنند. اتفاقا" بسیاری از پیشگوها نیز به همین خاطر مردم را از آینده بیم می دهند تا از حوادث ناگوار آینده جلوگیری کنند.
راستی منظور شما را از زرتشت و میترایی متوجه نمی شوم. لطفا" بیشتر توضیح دهید و بگویید چه ارتباطی با موضوع تاپیک ما داره؟
در مورد حرکت قاره ها هم باید بگویم میلیلون ها سال پیش، قاره ها به هم متصل بودند و میلیون ها سال بعد هم مجددا" به هم متصل می شوند(تصدیق حرف شما) اما این موضوع ربطی به چگونگی غرق شدن کشور آمریکا نداره چون برخی ها اعتقاد دارند کشور امریکا بر اثر طوفان و سیل های مهیب (نظیر آنچه که در نئواورلئان در چند سال پیش دیدیدم و الان در پاکستان می بینیم که چطور یک پنجم کشورش زیر آب رفته !! و یا تسونامی چند سال پیش که یکصدهزارنفر را کشت)، غرق خواهد شد.
نوشته هایت را خواندم. خیلی آشفتگی دارد. از یک بحث به یک بحث دیگر بطور مداوم پریدی! حسابی گیج شدم. ای کاش در چندتا پست و بصورت تفکیک شده، موضوعات را بیان می کردی.
موضوع این تاپیک، پیشگویی "ما" نیست بلکه پیشگویی های "نوستراداموس" و "بقیه پیشگوها" است. بنابراین راست و دروغ اش با اونهاست و نه ما!
در مورد مباحثی که دیگران پست کردند، بنده اظهار نظری نمی کنم. اما در مورد مطالبی که خودم پست کردم، همگی منبع دارد (زیرش نوشته شده است).
ضمنا" ما از کشته شدن هیچکسی خوشحال نیستیم بلکه دوست داریم همه در صلح و صفا و صمیمیت زندگی کنند. اتفاقا" بسیاری از پیشگوها نیز به همین خاطر مردم را از آینده بیم می دهند تا از حوادث ناگوار آینده جلوگیری کنند.
راستی منظور شما را از زرتشت و میترایی متوجه نمی شوم. لطفا" بیشتر توضیح دهید و بگویید چه ارتباطی با موضوع تاپیک ما داره؟
در مورد حرکت قاره ها هم باید بگویم میلیلون ها سال پیش، قاره ها به هم متصل بودند و میلیون ها سال بعد هم مجددا" به هم متصل می شوند(تصدیق حرف شما) اما این موضوع ربطی به چگونگی غرق شدن کشور آمریکا نداره چون برخی ها اعتقاد دارند کشور امریکا بر اثر طوفان و سیل های مهیب (نظیر آنچه که در نئواورلئان در چند سال پیش دیدیدم و الان در پاکستان می بینیم که چطور یک پنجم کشورش زیر آب رفته !! و یا تسونامی چند سال پیش که یکصدهزارنفر را کشت)، غرق خواهد شد.
-
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
درود بر دوستان گرامی به خصوص زكتور عزيز
من تازه عضو اين سايت شدم از مطالب اين تاپيك خيلی خوشم اومد
كلی هم تفسير پيشگويی دارم كه اگه دوستان مايل باشند می تونم براتون بذارم
من تازه عضو اين سايت شدم از مطالب اين تاپيك خيلی خوشم اومد
كلی هم تفسير پيشگويی دارم كه اگه دوستان مايل باشند می تونم براتون بذارم

-
- سپاسهای ارسالی: 50 بار
- سپاسهای دریافتی: 181 بار
سلام بر شما
بسیار سپاسگذار خواهیم بود تا تفسیرهای خودتان را قرار دهید.
و اما چند وقت پیش، بر حسب اتفاق این پیشگویی ها را در یک سایت دیدم و بسیار تعجب زده شدم :
پیشگوی یونانی گرون پایسیوس (Geron Paisios)
روس ها ، ترکیه را فتح خواهند کرد. چینی ها از شرق طلوع خواهند کرد. چینی ها از رود فرات خواهند گذشت و هیچ چیزی نمی تواند در مقابل آن ها مقاومت کند. روسیه، ترکیه را می گیرد و ترکیه از نقشه جهان حذف می شود زیرا یک سوم ترک ها مسیحی می شوند، یک سوم دیگر در جنگ کشته می شوند و یک سوم باقیمانده به سمت بین النهرین (عراق) کوچ می کنند.
خاورمیانه صحنه جنگ شدیدی خواهد بود که روس ها آن را شروع می کنند. چینی ها با ارتش 200 میلیون نفری از رود فرات می گذرند و به سمت بیت المقدس به پیش می روند. نشانه نزدیک بودن این حوادث، تخریب شدن مسجدی در بیت المقدس است که به دست یهودیان (صهیونیست ها) انجام می گیرد. آن ها شروع به ساخت معبد سلیمان بر روی خرابه های آنجا می کنند.جنگ بسیار بزرگی بین روس ها و اروپایی ها انجام می شود که میلیون ها نفر کشته می شوند. یونان نقشی در این جنگ ندارد اما روس ها، شهر استانبول را به آن ها واگذار می کنند.......
منبع :
[External Link Removed for Guests]
و اما چند وقت پیش، بر حسب اتفاق این پیشگویی ها را در یک سایت دیدم و بسیار تعجب زده شدم :
روس ها ، ترکیه را فتح خواهند کرد. چینی ها از شرق طلوع خواهند کرد. چینی ها از رود فرات خواهند گذشت و هیچ چیزی نمی تواند در مقابل آن ها مقاومت کند. روسیه، ترکیه را می گیرد و ترکیه از نقشه جهان حذف می شود زیرا یک سوم ترک ها مسیحی می شوند، یک سوم دیگر در جنگ کشته می شوند و یک سوم باقیمانده به سمت بین النهرین (عراق) کوچ می کنند.
خاورمیانه صحنه جنگ شدیدی خواهد بود که روس ها آن را شروع می کنند. چینی ها با ارتش 200 میلیون نفری از رود فرات می گذرند و به سمت بیت المقدس به پیش می روند. نشانه نزدیک بودن این حوادث، تخریب شدن مسجدی در بیت المقدس است که به دست یهودیان (صهیونیست ها) انجام می گیرد. آن ها شروع به ساخت معبد سلیمان بر روی خرابه های آنجا می کنند.جنگ بسیار بزرگی بین روس ها و اروپایی ها انجام می شود که میلیون ها نفر کشته می شوند. یونان نقشی در این جنگ ندارد اما روس ها، شهر استانبول را به آن ها واگذار می کنند.......
منبع :
[External Link Removed for Guests]

- محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
- سپاسهای ارسالی: 1224 بار
- سپاسهای دریافتی: 1160 بار
- تماس:
دوستان ببخشید......تاپیک جالبیه.....اما باورش سخته.
فقط یک سوالی داشتم این نوستر آداموسی یا به قول خودمون داموس که اینقدر سرش میشه....در کتاب مشهورش اشاره ای به انقلاب مصر و حسنی مبارک و تظاهرات مردمش نکرده؟
فقط یک سوالی داشتم این نوستر آداموسی یا به قول خودمون داموس که اینقدر سرش میشه....در کتاب مشهورش اشاره ای به انقلاب مصر و حسنی مبارک و تظاهرات مردمش نکرده؟

- محل اقامت: مازندران
- سپاسهای ارسالی: 6679 بار
- سپاسهای دریافتی: 5422 بار
[quote="zector"]سلام بر شما
منبع :
[External Link Removed for Guests][/quote]
دوست عزیز این حرفها فقط برای همسانسازی ظهور امام غائب مااست.
درست همون کاری رو که طبق روایات امام غائب ما انجام میده رو میخوان به نفع خودشون تحریف کنن.
منبع :
[External Link Removed for Guests][/quote]
دوست عزیز این حرفها فقط برای همسانسازی ظهور امام غائب مااست.
درست همون کاری رو که طبق روایات امام غائب ما انجام میده رو میخوان به نفع خودشون تحریف کنن.
[quote="big-man"]دوستان ببخشید......تاپیک جالبیه.....اما باورش سخته.
فقط یک سوالی داشتم این نوستر آداموسی یا به قول خودمون داموس که اینقدر سرش میشه....در کتاب مشهورش اشاره ای به انقلاب مصر و حسنی مبارک و تظاهرات مردمش نکرده؟[/quote]
[COLOR=#NaNNaNNaN]پيشگويي اتحاد دو قدرت بزرگ و سقوط دولت
« دو کشوری که میانشان نزاع درگرفته است، به زودی متحد میگردند.
دولت بزرگ آفریقا متزلزل خواهد شد.
حکومت این دو کشور به پراکندگی خواهد رسید. »
[size=84](قرن 5 – قطعهء 23 )
دو كشوري كه ميانشان نزاع درگرفته است شايد شوروي (روسيه) و ايالات متحدهء آمريكا باشند و شايد دو كشور ديگر كه در آينده درگير جنگ با يكديگر خواهند شد. شايد منظور از دولت بزرگ آفريقا، مصر باشد، بنابراین باید منتظر وقوع تغییرات سیاسی عمیق در مصر باشیم.
اما منظور از پراكندگي، فروپاشي است؛ همان طور كه پيشتر براي شوروي اتفاق افتاد. اگر منظور از دو كشور ذكر شده، آمريكا و شوروي باشند، با اين پيشگويي بايد منتظر فروپاشي ايالات متحدهء آمريكا نيز باشيم. البته با توجه به قدرت عظيم اقتصادي و نظامي ايالات متحده، اين امر كمي دور از ذهن به نظر ميرسد.
این جا یه اشاره ای کرده !
متن کاملش توی صفحه 2 همین تاپیکه .
فقط یک سوالی داشتم این نوستر آداموسی یا به قول خودمون داموس که اینقدر سرش میشه....در کتاب مشهورش اشاره ای به انقلاب مصر و حسنی مبارک و تظاهرات مردمش نکرده؟[/quote]
[COLOR=#NaNNaNNaN]پيشگويي اتحاد دو قدرت بزرگ و سقوط دولت
« دو کشوری که میانشان نزاع درگرفته است، به زودی متحد میگردند.
دولت بزرگ آفریقا متزلزل خواهد شد.
حکومت این دو کشور به پراکندگی خواهد رسید. »
[size=84](قرن 5 – قطعهء 23 )
دو كشوري كه ميانشان نزاع درگرفته است شايد شوروي (روسيه) و ايالات متحدهء آمريكا باشند و شايد دو كشور ديگر كه در آينده درگير جنگ با يكديگر خواهند شد. شايد منظور از دولت بزرگ آفريقا، مصر باشد، بنابراین باید منتظر وقوع تغییرات سیاسی عمیق در مصر باشیم.
اما منظور از پراكندگي، فروپاشي است؛ همان طور كه پيشتر براي شوروي اتفاق افتاد. اگر منظور از دو كشور ذكر شده، آمريكا و شوروي باشند، با اين پيشگويي بايد منتظر فروپاشي ايالات متحدهء آمريكا نيز باشيم. البته با توجه به قدرت عظيم اقتصادي و نظامي ايالات متحده، اين امر كمي دور از ذهن به نظر ميرسد.
این جا یه اشاره ای کرده !
متن کاملش توی صفحه 2 همین تاپیکه .

- محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
- سپاسهای ارسالی: 1224 بار
- سپاسهای دریافتی: 1160 بار
- تماس:
در حوالى درياى آدرياتيك بر اثر توفانى عظيم، كشتى غرق مىشود و زمين به لرزه درآيد و به سوى آسمان پرتاب مىشود و دوباره فرو مىافتد؛ در مصر جنبش پيروان محمد افزايش مىيابد و پيكى به (آن سوى مرزها) فرستاده مىشود تا خبر را اعلان كند.
شاهزاده ليبيايى [كه نماينده حكومت ايران است] در غرب به قدرت خواهد رسيد، يك فرانسوى از اعراب به شدت مكدر خواهد شد، دانشمند اديب [ادبا] خود را با اوضاع وفق خواهند داد، زبان عرب بر فرانسه پيشى مىگيرد...
این نوشته ها ارتباطی با شورش مردم لیبی و سارکوزی و ... نداره؟؟؟؟
مُعَمَّر محمد القَذّافی (زاده ۷ ژوئن ۱۹۴۲) از سال ۱۹۶۹ رهبر لیبی و رهبر انقلاب این کشور بودهاست. معمر قذافی در فوریه ۲۰۰۹ میلادی به عنوان رئیس دورهای اتحادیه آفریقا انتخاب شد.[۱]
شاهزاده ليبيايى [كه نماينده حكومت ايران است] در غرب به قدرت خواهد رسيد، يك فرانسوى از اعراب به شدت مكدر خواهد شد، دانشمند اديب [ادبا] خود را با اوضاع وفق خواهند داد، زبان عرب بر فرانسه پيشى مىگيرد...
این نوشته ها ارتباطی با شورش مردم لیبی و سارکوزی و ... نداره؟؟؟؟
مُعَمَّر محمد القَذّافی (زاده ۷ ژوئن ۱۹۴۲) از سال ۱۹۶۹ رهبر لیبی و رهبر انقلاب این کشور بودهاست. معمر قذافی در فوریه ۲۰۰۹ میلادی به عنوان رئیس دورهای اتحادیه آفریقا انتخاب شد.[۱]

- محل اقامت: مازندران
- سپاسهای ارسالی: 6679 بار
- سپاسهای دریافتی: 5422 بار
با احترام به همه بزرگوارهای ای جمع.
دوستان به نظر من پیشگویی های یک فراماسونر چه هزار سال پیش باشه یا 500 سال پیش ارزش چندانی نداره.
همونطور که میبینید تمام پیشگویی های درست اون رو خود غربی ها به وجود اوردند.
باز حداقل میشه از شاه نعمت الله ولی یخورده واقعیت شنید.
دوستان به نظر من پیشگویی های یک فراماسونر چه هزار سال پیش باشه یا 500 سال پیش ارزش چندانی نداره.
همونطور که میبینید تمام پیشگویی های درست اون رو خود غربی ها به وجود اوردند.
باز حداقل میشه از شاه نعمت الله ولی یخورده واقعیت شنید.
به به .. همش كه داره عملي ميشه.. مصر كه گفته بود بايد بتركه و تركيد..! عرب ها بايد درگير ميشدن كه شدن... همش عملي شده..!!
-
- سپاسهای ارسالی: 19 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
سلام دوستان
خواستم از تایپیک عالیتون تشکر کنم من مدت ها بود دنبال پيشگوييهاي نوسترآداموس بودم واقعا زحمت کشیدیت هم برای جمع آوریش و هم برای تایپش.
یک سؤال داشتم از کجا می شه تفسیر کامل کتاب پيشگوييهاي نوسترآداموس را پیدا کرد؟
بازم ازتون تشکر می کنم.
پایدار و موفق باشید
خواستم از تایپیک عالیتون تشکر کنم من مدت ها بود دنبال پيشگوييهاي نوسترآداموس بودم واقعا زحمت کشیدیت هم برای جمع آوریش و هم برای تایپش.
یک سؤال داشتم از کجا می شه تفسیر کامل کتاب پيشگوييهاي نوسترآداموس را پیدا کرد؟
بازم ازتون تشکر می کنم.
پایدار و موفق باشید