المپیک 2012 و نکاتی قابل تامل

به كاربران برتر امكان ايجاد موضوع در اين بخش و مديريت آن موضوع داده مي‌شود

مدیر انجمن: شوراي نظارت

قفل شده
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

المپیک 2012 و نکاتی قابل تامل

پست توسط Mahdi Mahdavi »

[COLOR=#868e93][COLOR=#000000]همان گونه که اطلاع دارید طبق گفته صهیونیسم سال 2012 سال پایان دنیا خواهد بود. اما یک نکته مهم. سال 2012 مصادف است با بازیهای المپیک لندن در همان سال. پس صهیونیسم فرصت طلب باید رو این بازیها نیز برنامه ریزی کرده باشد. بیایید پیگیری کنیم.

[External Link Removed for Guests] 

ابتدا نشان واره (Logo) این مسابقات :
تصویر
 [COLOR=#868e93]  [COLOR=#000000]ظاهرا که نکته خاصی وجود ندارد اما ...   
  بیایید کمی زاویه دیدمان را تغییر دهیم.  
تصویر
  [COLOR=#000000]چه می بینید ؟ آیا عبارت Zion را می توانید تشخیص دهید. آیا می دانید Zion یعنی صهیون ؟
این وقایع به هیچ وجه نمی تواند اتفاقی باشد. میدانید چرا؟ نقطه حرف " i " در لوگوی اصلی چه نقشی ایفا می کند. در واقع این نقطه در لوگوی اصلی هیچ نقشی ایفا نمی کند ولی وقتی نشان واره به شکل Zion در آمد می تواند نقش نقطه حرف " i " را ایفا کند.

عروسک های (Mascots) این مسابقات : به این تصویر خوب دقت کنید !
     تصویر       [COLOR=#868e93][COLOR=#000000]ینها همان مَسکات های المپیک لندن اند. چه مشخصه ای از این عروسک ها بیشتر برای شما جلب توجه می کند؟ آیا تک چشم بودن این عروسک ها می تواند اتفاقی باشد؟

[COLOR=#868e93]  
منبع:  Please Login or Register to see this code 

ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

Re: المپیک 2012 و نکاتی قابل تامل

پست توسط میهن پرست »

درود بر تو دوست من.نکات ریزی رو به نمایش گذاشتی.متاسفانه مکاتب صهیونیستی و فراماسونری تا عمق جوامع غرب نفوذ کردن و احتمالان در سال 2012 در اوج مسابقات المپیک نبرد بزرگشون رو اغاز خواهند کرد ولی با وعده ی خداوند ما پیروز خواهیم شد.قبلا هم سال 2007 رو پیش بینی کرده بودن ولی به حکم خداوند در جنگ 33روزه سال 2006 شکست خوردن و تمام برنامه هاشون بهم ریخت.مطمئنا سال 2012 هم شکر خواهند خورد.
اخراج شده
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 159 بار

پست توسط behroz_20006 »

دوست عزیز خیلی جالب نوشتی ولی اسرايیلیها خودشونم بکشن کاری از پیش نمیبرن حضرت موسی هم اونارو نفرین کرده بزار تو خیالات خودشون بمیرن
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

, عزیز.سلام.
نباید اسرائیل و صهیونیسم رو دست کم بگیریم.
به نظر من در این کار تا حدودی موفق شدند.ولی با اقدام به موقع ایران فکر کنم داره کم کم از تاثیر نقشه های غرب کم میشه.
به نظر شما تغییر اخلاق و رفتار برخی جوانان طی این 10 سال اخیر چی میتونه باشه؟
مخصوصا از وقتی ماهواره اومده؟
فکر کنم اسرائیل تا حدودی در اجرای نقشه هاش موفق بوده ولی دیگه فکر نکنم موفق بشه. :x :-(
:D
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 485 بار
سپاس‌های دریافتی: 440 بار

پست توسط Hannover96 »

مهدوي عزيز سلام

همانطور كه فرموديد تاكنون غرب و نقشه هاي صهيون تاثيرات فراواني را در جوانان ما گذاشته است كه برخي از اين موارد كاملا مشهود و برخي پيامدهاي آن را نمي شود در اينجا شرح داد.
اما گفتيد ديگر موفق نمي شوند...مي توانم بپرسم چرا؟

ما تاكنون چه كارهايي را در جهت پيشگيري از نفوذ صهيون و ديدگاه ها و اخلاقيات اكثرا منحرفانه ي غرب و آنها كرده ايم.

تا كي ميخواهيم بگوييم ديگر نم توانند و ما دست روي دست گذاشته و هر روز نفوذ بيشتر آنها را در خاواده ها نگاه كنيم؟

آيا براي مقابله با برنامه هاي ماهواره اي و شبكه هاي منحرفانه ي آنها و فيلم ها و سريال هاي منفي با پايه و اساس خيانت به زوجين كاري عملي صورت گرفته است؟

ما متاسفانه نشسته ايم و مي گوييم آنها بيش از پيش نمي توانند كارهايشان را پيش برند ولي در عمل ميبينيم كه به خوبي دارند طبق برنامه شان پيش مي روند.

به نظر شما و ديگر دوستان چه راهي براي مقابله با اقدامات آنان صورت گرفته و مي تواند صورت بگيرد؟ 
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 445 بار
سپاس‌های دریافتی: 129 بار

پست توسط An225 »

[quote="Mahdi Mahdavi"]    , عزیز.سلام.
نباید اسرائیل و صهیونیسم رو دست کم بگیریم.
به نظر من در این کار تا حدودی موفق شدند.ولی با اقدام به موقع ایران فکر کنم داره کم کم از تاثیر نقشه های غرب کم میشه.
به نظر شما تغییر اخلاق و رفتار برخی جوانان طی این 10 سال اخیر چی میتونه باشه؟
مخصوصا از وقتی ماهواره اومده؟
فکر کنم اسرائیل تا حدودی در اجرای نقشه هاش موفق بوده ولی دیگه فکر نکنم موفق بشه. :x :-(
:D[/quote]
سلام
اسرائيل كشور كوچكيست مشتمل بر چند شهر. كل جمعيت يهوديان اين كشور 5.5 ميليون و عربها حدود 2.5 ميليون نفر است. نبايد مشكلات و نقائص مديريتي و كاستي هاي كشور پهناورمان را به گردن اين جمعيت كوچك بيندازيم كه واقعاً براي كشور و ملت بزرگ ايران افت دارد. ماهواره نيز همچون ويدئو كه در سالهاي دهه 60 به صورت هفتاد زيرزميني و همچون مواد مخدر فروخته مي شد، يك وسيله است مثل تمام وسايل. با چاقو هم مي توان آشپزي كرد و هم آدم كشت. بايد قبول كنيم كاستي هاي جديد در زمينه تربيتي و پرورشي داشته ايم. همچنين بزرگترين مشكل جوانان كشور ما بيكاري است كه باعث شده جوانها نتوانند در سن مناسب ازدواج كنند. مشكلات داخلي كشور ما بسيار زياد است. نمونه كوچك آن ترافيك تهران و شهرهاي بزرگ است و نمونه بزرگتر، مشكلات اقتصادي.

با سپاس
قفل شده

بازگشت به “بخش ويژه”