*تولدت مبارک*

اخبار و قوانين انجمن را در اين بخش مطالعه فرماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: Victoria, Australia
سپاس‌های ارسالی: 6778 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

Re: *تولدت مبارک*

پست توسط noora »

سلام تصویر

24 سال قبل در اين روز پاييزي كه هنوز هم حال و هواي تابستان را با خود به همرا داره! ، فردي متولد مي شود كه از همان دوران طفوليت عينك ريبون و دمپايي خود را هميشه به همراه داشته است !تصویر والبته جديدا به دلايلي نامشخص و مشخص، غيبش زده است!!تصویر

نام برده، داراي سمت هاي مديريتي بسياري است! از جمله مديريت انجمن لافستان!!!، مديريت اتحاديه ي كاربران هميشه مخفي سي سي !!!

و مديريت [COLOR=#ffc000]صندلي داغ!    
تصویر   
و بر اثر غيبت هاي مكرر ايشان در طي اين چند روز ، تظاهراتي در جلو درب اصلي دفتر مركزي صندلي صورت گرفت و شعار هايي كه در اين تظاهرات داده شد عبارتند از: مديريت صندلي غيبت ،ديگر مجاز نيست !!، اي ميلاد آباداني به كجا مي روي كه چنين شتاباني!!!، صندلي يخ زده نجات بايد يابد!!!! و شعار هاي ديگري كه نمي توان در اين جا عنوان كرد!!!!!   جمله كساني كه در رديف هاي اول تظاهرات مشاهده شدند: ........ ،ديدم بهتر كه اسامي آنها در اينجا قرار ندم!!! و اين رو به عهده فرد غايب مي گذارم!! ، اينطوري بهههتر كه هاااااان!!! 

تصویر 

ميلاد خان ، اينجانبتصویر از طرف مثلث !!!، تولد 24 سالگي شما را تبريك عرض مي كنمتصویر، انشالله كه هميشه دلتون شاد و سرزنده باشهتصویر 

با آرزوي موفقيت بي پايان براي شماتصویر 
هرچه مردم نا آگاه تر بمانند زمان درک این نکته که ثروت خودشان به خودشان هدیه شده طولانی تر خواهد بود
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

سلام و علیک و بقیه اش :grin:

احوالات بروبچ...آقا ما خوبیم و زنده ایم و سر حال :razz: یکسال دیگه هم گذشت! البته دست خودم بود سنم را در همین عدد متوقف می کردم!

[External Link Removed for Guests]

فردي متولد مي شود كه از همان دوران طفوليت عينك ريبون و دمپايي خود را هميشه به همراه داشته است !

خوب بله بله..البته! این دو مورد را بش میگن! عشقُم..جونُم..نفسُم...قلبُم..روحُم...روانُم..دلُم...روده اُم..

والبته جديدا به دلايلي نامشخص و مشخص، غيبش زده است!!

خوب دیگه بزرگ شدیم!!! :grin:
نام برده، داراي سمت هاي مديريتي بسياري است!
نامبرده هنوز مدیریت اتاق و سایل شخصی اش را هم بر عهده ندارد!

مديريت اتحاديه ي كاربران هميشه مخفي سي سي !!!
مخفی بودن در سنترال از اوجب واجبات و از افضل فضائل است!

صندلی هم چشم...یکم فرصت بدین جمع و جور شم! :D

مرسی از لطف همه...در این 3 سالی که سنترالی هستم..مهدی-سامان-رامین-اویس-بهروز-..3 تفنگدار روانشناس...و همه کسانی که همیشه در خاطرم هستند و خواهند بود :razz:
  بی  
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1138 بار
سپاس‌های دریافتی: 1124 بار

پست توسط salam_2407 »

سلام دوستان عزیز :razz:
23 مهر روز تولد ایجاد کننده این مبحث است نمیدونم ایشون همچنان به انجمن سر میزنن یا نه ولی دور از انصاف دیدم که روز تولد ایشون که پدید اورنده این تاپیک بودند و موجب نزدیکی بیشتر کاربران میشه رو تبریک نگم
تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرخانم ELAHE تولدت مبارک ان شا الله صد سال جونتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
ضمنا من ارادت خاصی به متولدین مهر دارم چون همشون مهربون و گلن تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
Elahe نوشته شده:منم 23 مهر 1364 هستم و خوشحال ميشم همگي با هم تولدمونو جشن بگيريم و اين نشونه همدلي و هم بستگي بيشتر همه ما در اين سايت خوبه که من اين همبستگي رو تو هيچ سايت ديگه نديدم
از همتون متشکرم :) :) :(

منتظر اعلام تولد بقيه بچه ها هستيم ::
آخر من از گیسوی تو ، خود را بیاویزم به دار
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1138 بار
سپاس‌های دریافتی: 1124 بار

پست توسط salam_2407 »

salam_2407 نوشته شده:سلام دوستان عزیز :razz:
23 مهر روز تولد ایجاد کننده این مبحث است نمیدونم ایشون همچنان به انجمن سر میزنن یا نه ولی دور از انصاف دیدم که روز تولد ایشون که پدید اورنده این تاپیک بودند و موجب نزدیکی بیشتر کاربران میشه رو تبریک نگم
تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرخانم ELAHE تولدت مبارک ان شا الله صد سال جونتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
ضمنا من ارادت خاصی به متولدین مهر دارم چون همشون مهربون و گلن تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
Elahe نوشته شده:منم 23 مهر 1364 هستم و خوشحال ميشم همگي با هم تولدمونو جشن بگيريم و اين نشونه همدلي و هم بستگي بيشتر همه ما در اين سايت خوبه که من اين همبستگي رو تو هيچ سايت ديگه نديدم

از بس که اینو ویرایش کردم کلید ویرایش از کار افتادتصویر

اشتباه تایپی رو تصحیح میکنم
سلام دوستان عزیز :razz:
تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرخانم ELAHE تولدت مبارک ان شا الله صد سال جون بمونیتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر

آخر من از گیسوی تو ، خود را بیاویزم به دار
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

سلام به تمام دوســــــــــتان عزیز و گرامی ام تصویر تصویر تصویر

دیروز هفدم آذر سالروز تولد بنده بود تصویر تصویر تصویر

لازم دونستم از تمام دوستانی عزیز و بزرگواری که لطف کردند و پیام تبریک به بنده حقیر دادند نهـــــــــــایت سپاس و تشکر رو داشته باشم تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر

متشکرم تصویر تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
New Member
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط mostafa20 »

کیک خیال یک سو،شمع امید روشن،یک فوت کوچک از تو،تولدت مبارک تصویر 
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

سلام تصویر

13 دی سال روز تولد achachi98 گرامی و [COLOR=#0000ff class=username-coloured href=http]oweiys  عزیییییییییییییز ، مبارک باد /

با آرزوی موفقیت و عاقبت به خیری برای همه تصویر

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

درود و عرض ادب خدمت دوستان و کاربران گرامی تصویر

دوشنبه گذشته, 90/2/12 مصادف با Monday, 2 May, 2011 برابر بود با سالروز تولد یکی از کاربران قدیمی و همیار همیشگی بخش های هوافضا. ایشان کمک های بسیار زیادی در راه اندازی بخش مدرسه هوانوردی داشتند و تاکنون با اسامی مستعار بسیار زیادی فعالیت کرده اند. در آخرین گزارش مامور مخفی سازمان اطلاعاتی سنترال (Mil@d عزیز), ایشان با نام (روزبه علی پاشا) مورد خطاب قرار گرفته اند! پس از بازگشت از سفر پر ماجرای برزیل, در پرونده ایشان چندین مورد گزارش از خرید و فروش تسلیحات غیر مجاز و تجارت "درب کابین خلبان" و ممهور به مهر و امضای سرپرست حفاظت اطلاعات سنترال (آقا
oweiys عزیز) ثبت شده است و از سال گذشته نیز به دلیل بروز مسائل امنیتی و همچنین تحت تعقیب بودن از جانب پلیس بین الملل و سازمان ملل, در اختفا به سر میبرند! در آخرین تصاویر ثبت شده توسط هواپیماهای بدون سرنشین سنترال (به رهبری آقا رضا shola عزیز), ایشان با هواپیماییکه در تصویر زیر مشاهده میکنید و به همراه آقا باقر (هویت ناشناخته) به منطقه ای متروکه در اطراف Honolulu متواری شده اند!! تصویر

===================
دوست عزیز و بزرگوارم, علیرضا (Ruzbeh) گرامی
تصویر

از طرف یکایک دوستان سنترال, صمیمانه سالروز تولد شما را تبریک و تهنیت عرض میکنیم و امیدواریم همواره در پناه خداوند متعال موفق و پیروز باشید.
تصویر

با احترام
تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: واوان
سپاس‌های ارسالی: 3246 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار
تماس:

پست توسط Ruozbeh »

به به! :grin:
کلی تجدید خاطره شد از گذشته های سنترال و پی ام ها و مقاله ها و ... رامین جان دستت درد نکنه!( به نکات ریزی اشاره میکنیا! درب کابین خلبان و ...! :-) )
سنترال کلابز یکی از بهترین فرومهایی بود که با اون آشنا شدم که بدون اغراق در زندگی واقعی هم تاثیر گذار بود در طی مدت حضور دوستان خیلی خوبی هم پیدا کردم که جا داره از همشون بدلیل محبتهایی که نسبت به من داشتند تشکر ویژه ای داشته باشم ! :razz: :razz:
برای نمونه کوسه های بوشهر یکی از خاطره انگیز ترین تاپیکها برای بنده است که همکاری بسیار زیبایی در آن شکل گرفت .
البته چند وقتی بود از سنترال بدلیل مشغله و البته تغییر جو تاپیکها و افراد بدور بودم که پس از صحبتهای انجام شده و بهتر شدن جو سایت! تصمیم به بازگشت و دست به تایپ شدن دوباره گرفتم! باشد که مقبول افتد!! :grin:

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2158 بار
سپاس‌های دریافتی: 1253 بار

پست توسط m-249 »

سلام

من امروز ( 5 خرداد ) رو به خودم تبریک می گم . (و البته به تمام اعضای متولد این روز )

امیدوارم 120 سال زنده باشم و در کنار شما به فعالیت ادامه بدم .

برای خودم ارزوی سلامتی و نشاط و تندرستی و عاقبت به خیری دارم .

این ها هم تقدیم به خو عزیزم و تمام متولدیت 5 خرداد ... تصویرتصویرتصویرتصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تولد تولد تولدت مبارک

تولد تولد تولدت مبارک

بیا شمعا رو فوت کن

تا صد سال زنده باشی

تولد تولد تولدت مبارک

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

ببخشید از این که پست طولانی شد (تا چند دقیقه پیش خودم نمیدونستم )

و در اخر این که : کادو یادتون نره
دردت چه بود که تمام شب
سر را به سنگ میزدی و می گرسیتی ؟
چه گویم که گفتنش برایم قصه ای کهنه است
سر کوفتن و گریستن از برای مردن است

دست مزن! چشــــم،ببستم دو دست_____راه مرو!چشم،دوپایم شکست
حرف مزن! چشم،قطع نمودم سخن_____نطق مکن!چشم،ببستم دهن
هیچ نفهم! این سخن عنوان مــــکن_____ خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم،کـور شوم،کـــــــــــر شوم_____ لیک محال است که من خر شوم
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3447 بار
سپاس‌های دریافتی: 5880 بار

پست توسط shafagh »

بعنوان یک همکار در سنترال کلاب تولدتان را تبریک می گویم و از خداوند متعال برای شما طلب خیر و سعادت هرچه بیشتر دارم

تصویر تصویر تصویر تصویر

تصویر
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

درود و عرض ادب خدمت دوستان و کاربران گرامی تصویر

امروز 1390/3/25 مصادف است با بیست و چهارمین سالگرد تولد یکی از اعضای مثلث روانشناسی سنترال عزیز. سرکار خانم noora, صمیمانه تولد 24 سالگی شما را تبریک و تهنیت عرض مینماییم و امیدواریم این افتخار را داشته باشیم تا بتوانیم سال ها در لحظات شادی, در کنار دوستان باشیم.
تصویر

همراه با آرزوی موفقیت در کلیه مراحل زندگی
تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

ارسال پست

بازگشت به “اخبار و قوانين سايت”