شب زیبای همه بخیر

مرسی رامین جان
و همچنین ممنونم از دیگر دوستان
روز پدر و تولد حضرت علی (ع) را هم به همه شما به خصوص پدر های عزیز، تبریک عرض می کنم

مدیر انجمن: شوراي نظارت

و همچنین ممنونم از دیگر دوستان

به دوستان گرامی 

DJ Dani نوشته شده:
[SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام ,
امری که به راحتی امکان پذیر نیست

azeRilA نوشته شده:سلام.امروز 26 خرداد 1390 ، تولد یکی از بزرگترین عکاسان هوانوردی کشور و همینطور عضو افتخاری سنترال عزیز هست.![]()
![]()
محمد عزیز ، تولد رو تبریک میگم.امیدوارم که سال های سال شاد و خندان در کنار خانواده عزیزت باشی همراه با موفقیت روزافزون![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Happy Birthday Mohammad Razzazan
..!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

DJ Dani نوشته شده:بنده هم تولد جناب رزازان را تبریک می گویم.
امیدوارم در پناه خداوند همیشه سلامت و موفق باشی و به هرچیزی که آرزویش را داری برسی.![]()
![]()
![]()
خوب این بخش لفظ قلم صحبت.
حالا بقیش.
میگم Sir ما که Happy Birthday بهت گفتیم , کی کادو میگیریم , خصوصا کادوی DJ کی به دستش می رسه؟؟؟![]()
خوش باشی دوست عزیزم.

CAPTAIN PILOT نوشته شده:درود و عرض ادب خدمت دوستان و کاربران گرامی
[External Link Removed for Guests]
امروز یکشنبه 05/30/1390 مصادف است با سالگرد تولد جناب علیرضا (azeRilA[COLOR=#000000]) گرامی. ایشان یکی از عکاسان فعال در حیطه تصویربرداری هوانوردی در کشور میباشند که در طول چند روز گذشته نیز جهت تصویربرداری از نمایشگاه هوایی MAKS 2011 عازم مسکو گردیدند و انشاالله طی چند هفته آینده, شاهد تصاویر بسیار زیبای ایشان خواهیم بود.
علیرضای عزیز لطفا" کمی بیشتر از ماجرای سرگردانی امشب در فرودگاه دبی و همچنین مسکو و البته عدم پاسخگویی به تماس بنده بگوئید!
[External Link Removed for Guests]
همچنین بنده از فرصت بدست آمده استفاده کرده و به نوبه خود تولد سایر دوستان گرامی را نیز تبریک و تهنیت عرض مینمایم.
موفق باشید

DJ Dani نوشته شده:
[SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام ,
امری که به راحتی امکان پذیر نیست