طی 3 سال پر افت و خیزی که در سنترال حضور داشتم با کاربران بسیار زیادی اشنا شدم هم چنین سبک و سیاق منحصر به فرد انان
از جنبه علمی و سواد واقعا اقا مهدی ستودنی هستند هم چنین صبر و حوصله ای که گاها صرف کاربران خاطی چون من می کنند

نگار نت یا اقا میلاد ابوعلی هم که در زمینه شبکه و نرم افزار پر و باسواد هستند و طرز تفکر سیاسی فرهنگی اجتماعی ایشان هم هر چند 100% با بنده متفاوت است ولی در نوع خود جالب و بیش از حد عمیق و گاها فیلسوفانه است!!!!

میلاد را هم که همه می شناسند با ان رکی و بی الایشی و گرمای خاص خودش که خاص ابادان است و بس با کمی اسانس لاف

اقا سامان هم که بسیا خدوتشان ارادت دارم چرا که همواره در بحث های تاریخی فرهنگی حضور دارند و به شخصه به دید ملی گرایی ایشان بسیار احترام می گذارم

در زمینه نظانمی اقا فریبرز و شهریار بسیار زحمت می کشند هر چند هیچ کاربری موفقیت و سواد اقا رضا از کاربران اولیه و سابق سنترال را نداشته و ندارد و به شخصه واقعا به این دو ارجمند ارادت بسیار دارم و جای خالی ان ها در سنترال واقعا ملموس است

و در نهایت سرور مرداویز که در زمینه تاریخ و فرهنگ بسیار بسیار پر مغز می باشند و در زمینه ملی گرایی هم الگو و سرمشق برای من و امثال من ایران دوست .امروزه جای خالی ایشان بیش از پیش حس می شود.امیدوارم هر جا که هستند پیروز و سبز باشند

و از کمبود امکانات با ایرانسل اومدم تا از دوستانی که لطف داشتند تشکر کنم.
Mahdi1944
با نمک ترین
Mohammad 1985
Negar.int