موتورولا V3
موتورولا V3 در سال 2005 پرفروش ترین گوشی دنیا بوده وبه خاطر ظاهر باریکی که دارد بسیار مورد توجه قرار گرفت . V3 حتی به عنوان جذاب ترین گوشی معروف بود. صفحه نمایش اصلی آن TFT است با
256K رنگ است . صفحه نمایش خارجی آن آن نیز CSTN است و با 4096 رنگ . V3 قابلیت چندانی ندارد و فقط به خاطر ظاهر شیکش معروف است . از جمله قابلیت های این گوشی می توان به دوربین VGA و پخش کننده ویدئویی اشاره کرد . حافظه داخلی آن 5/5 مگابایت است و از کارت حافظه نیز خبری نیست . از جمله امکانات اتصال V3 می توان به USB 1/2 آن و بلوتوث (دندان آبی) و اینفرارد (مادون قرمز) آن اشاره کرد . این گوشی هم اکنون با چهار رنگ مشکی – نقره ای – صورتی و سورمه ای وارد بازار شده است .
موتورولا V3
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
mhrb
V3 گوشي خوبي هست
و سري جديد اون با نام V3x هم بسيار عالي هست (V3 تنها يکي از مشکلاتش پشتيباني نکردن از مموري هست)
در ضمن بلوتوس هم به معني دندان آبي نيست، نام فرموانرواي مقتدر وايکينگها هست که توانست تمام قوم وايکينگ رو با هم متحد کنه (بلوتوس هم با ايجاد يک استاندارد امکان ارتباط و اتحاد بين تمام دستگاههاي مجهز به اون رو فراهم کرده و به همين دليل شباهت به فرمانرواي وايکينگها داره)
V3 گوشي خوبي هست
و سري جديد اون با نام V3x هم بسيار عالي هست (V3 تنها يکي از مشکلاتش پشتيباني نکردن از مموري هست)
در ضمن بلوتوس هم به معني دندان آبي نيست، نام فرموانرواي مقتدر وايکينگها هست که توانست تمام قوم وايکينگ رو با هم متحد کنه (بلوتوس هم با ايجاد يک استاندارد امکان ارتباط و اتحاد بين تمام دستگاههاي مجهز به اون رو فراهم کرده و به همين دليل شباهت به فرمانرواي وايکينگها داره)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 24 بار
- سپاسهای دریافتی: 46 بار
- تماس:
من الان كه دارم اينارو مينويسم چند روزه كه يه گوشيه v3iرو گرفتم تا امتحانش كنم . واقعا" اعصابمو خورد كرده عيباي عجيب غريبي داره. به نظر من اصلا" گوشي خوبي نيست. البته ناگفته نمونه كه ايني كه دست منه ساخت چين هست شايد اشكال از اونجاست 

لقمه ي هر خورنده را درخور او دهد خدا
آنچه گلو بگيردت حرص مکن مجو مجو
آنچه گلو بگيردت حرص مکن مجو مجو

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
سلام.
گوشيهاي موتورولا گوشيهاي خوبي بودند چون موتورولا يک کمپاني آمريکايي است ولي تا جايي که بنده هم اطلاع دارم اين گوشي که در حال حاظر چيني و فکر ميکنم سنگاپور هم ميزنه زياد جالب از کار در نيامده اند البته ( V3 , V3i) و همانطور هم که ميدانيد گوشي بسيار ظريفي است و بيشتر بدرد خانمها ميخوره تا آقايون محترم خشن
گوشيهاي موتورولا گوشيهاي خوبي بودند چون موتورولا يک کمپاني آمريکايي است ولي تا جايي که بنده هم اطلاع دارم اين گوشي که در حال حاظر چيني و فکر ميکنم سنگاپور هم ميزنه زياد جالب از کار در نيامده اند البته ( V3 , V3i) و همانطور هم که ميدانيد گوشي بسيار ظريفي است و بيشتر بدرد خانمها ميخوره تا آقايون محترم خشن

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
MHB
تا اونجايي كه بنده اطلاع دارم فارسي ساز و يا فريموير فارسي براي اين گوشي عرضه نشده (كلا خدمات موتورلا در ايران محدود هست) و اگر هم موجود باشه نياز به باكس داريد كه اين فريموير رو ارتقا بديد
تا اونجايي كه بنده اطلاع دارم فارسي ساز و يا فريموير فارسي براي اين گوشي عرضه نشده (كلا خدمات موتورلا در ايران محدود هست) و اگر هم موجود باشه نياز به باكس داريد كه اين فريموير رو ارتقا بديد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: شيراز
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 19 بار
- تماس:
hajahmadi mohammad نوشته شده:من الان كه دارم اينارو مينويسم چند روزه كه يه گوشيه v3iرو گرفتم تا امتحانش كنم . واقعا" اعصابمو خورد كرده عيباي عجيب غريبي داره. به نظر من اصلا" گوشي خوبي نيست. البته ناگفته نمونه كه ايني كه دست منه ساخت چين هست شايد اشكال از اونجاست
سلام
اگه ميشه بيشتر توضيح بفرمائيد
تک رنگ هست ؟ يا رنگ هاي مختلف داره ؟
قوطي اون مشکلي هست و اين که توي بازار والله هر جا مي ري يک شکل و يک جعبه هست
بعد اين که اعصابتون رو خورد کرده يعني چي؟
مشکلش چيه ؟
چند خريدين؟
گارانتي هم داشته؟
کدوم شهر هستين؟
با تشکر
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:

- محل اقامت: شيراز
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 19 بار
- تماس:
سلام
فقط استدلال کنيد اين دوستمون که بالا گفته خودش داره و مشکل داشته مي خوام ببينم واقعاً مشکلش چي بوده
استناد به حرف ديگرون برام زياد جالب نيست و قابل اعتماد هم نيست
شما خودتون داشتين v3i
البته نتيجه گيري همين استدلال ها هم خوبه ولي در کل با دليل و مدرک باشه بهتره
با تشکر و سپاس
فقط استدلال کنيد اين دوستمون که بالا گفته خودش داره و مشکل داشته مي خوام ببينم واقعاً مشکلش چي بوده
استناد به حرف ديگرون برام زياد جالب نيست و قابل اعتماد هم نيست
شما خودتون داشتين v3i
البته نتيجه گيري همين استدلال ها هم خوبه ولي در کل با دليل و مدرک باشه بهتره
با تشکر و سپاس
[External Link Removed for Guests]