*تولدت مبارک*
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 80 بار
- تماس:
mach1, عزيز تولدت مبارک ببخشید اگه دیر شد

آخرین ويرايش توسط 1 on Elahe, ويرايش شده در 0.
[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.
[FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
[FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
mach1 عزيز، بنده هم تولد شما رو تبريك ميگم و اميدوارم هر چند سالي كه زندگي ميكنيد عمري پر بركت، با عزت و سرشار از موفقيت باشه 

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 26 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 26 بار
- تماس:
mach1 جان منم تولد شما را تبريک ميگم اميد وارم يکي از اون کادو هاي تولدت را به من بدهي
شوخي کردم
خوش باش تا زندگي روي خوشش را به تو نشان دهد
اااا خودم گفتم قشنگ بود نه
نامرد
ديوانه شدم جواب خودم رو مي دهم
خداحافظ
شوخي کردم
خوش باش تا زندگي روي خوشش را به تو نشان دهد
اااا خودم گفتم قشنگ بود نه
نامرد
ديوانه شدم جواب خودم رو مي دهم
خداحافظ
دریاب که از روح جدا خواهی رفت در پرده ی اسرار فنا خواهی رفت می نوش ندانی از کجا آمده ای خوش باش ندانی به کجا خواهی رفت

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
mach1,
حسين عزيز؛
از اولين روزهايي که اينجا شروع به فعاليت نمود، شما در کنار ما بودي، همواره حضورت را شاهد هستيم، يک حضور وفادار و صميمي، تشکرت را در پاي اکثر مطالب، رويت مي کنم.
اميدوارم هميشه شاد و سرحال و خوشبخت زندگي کني. همهء بچه هاي خوب اين فروم، مطمئن باش بهت علاقه دارند.
تولدت مبارک.

حسين عزيز؛
از اولين روزهايي که اينجا شروع به فعاليت نمود، شما در کنار ما بودي، همواره حضورت را شاهد هستيم، يک حضور وفادار و صميمي، تشکرت را در پاي اکثر مطالب، رويت مي کنم.
اميدوارم هميشه شاد و سرحال و خوشبخت زندگي کني. همهء بچه هاي خوب اين فروم، مطمئن باش بهت علاقه دارند.
تولدت مبارک.

[External Link Removed for Guests]
ولي...