مدیران انجمن: Dr.Akhavan, mahshid-banoo, شوراي نظارت

سلام.اول اینکه سنم کمه (19) و مطلب بعدی که من باهاش مشکل دارم خجالته شایدم از رو شرم و حیام باشه اونم همینطور نمیتونه در حد چند کلمه با من حرف بزنه(شرم وحیا).من دسترسی بهش ندارم(کیلومترها ها ازش دورم) فقط تو ایام خاص میتونم ملاقاتش کنم بهترین کاری که میتونم تو همین ایام بکنم چه کاریه؟1:تا اون بفهمه که من اونو دوست دارم2من بفهمم که اون منو دوست داره؟(موبایلم نداره).

هنوز اینو ندادم اداره صنایع وگرنه اختاعو زدم به نامم
محمد جواد عزیز 

سلام
سلام بر [COLOR=#c00000]عشق
سلام بر عشق
عقل گفت که دل یگانه مأوای من است
حضرت پيغمبر اكرم (ص ): 

محمدجواد-محمدجواد نوشته شده:سلام من حدود 3 ساله که عاشقم و اون طرفو خیلی دوست دارم و همیشه دعا میکنم که بهش برسم خواستم در مورد دو طرفه بودن این عشق بدونم راستش من به اون چراغ سبز نشون دادم اونم یه سری حرکاتی انجام داده که به نظر خودم چراغ سبزه.من بعضی وقتا فال میگیرم امروزم فال گرفتم گفتش که کسی رو دوست داری ولی اون بهت توجهی نداره از اون وقت تا حالا مثل دیونه هام شما کمکم کنید چکار کنم ایا میشه به فال تو بحث عشق اعتقاد داشت خواهش میکنم جوابمو بدین تو همین پست.یا علی.در ضمن تولد امام رضا(ع) رو پیشاپیش هم تبریک میگم....

mahshid-banoo نوشته شده:محمدجواد-محمدجواد, عزیز
با توجه به مسائلی که مطرح کردید، و محدودیت هایی که وجود داره (چه سن چه دوری مسیر و غیره) بهتره فعلا اقدام خاصی انجام ندید و از زمانی که دارید تا سن مناسب ازدواج برای ارتقاء و پیشرفت خودتون استفاده کنید.یعنی تحصیلی، ورزشی، خودشناسی و... تا وقتی زمانش رسید، فرد قابلی باشید برای شریک زندگیتون. داشتن دغدغه عاطفی بد نیست اما بیش از حد زمان گذاشتن و فکر و تخیل باعث میشه زمانتون بره و از زندگی غافل بشید. هر چیزی تعادلش خوبه![]()

انشاالله
).از این که منو راهنمایی کردی نهایت تشکر رو دارم.خیلی ممنون امیدوارم تو زندگی موفق و پیروز باشید.
یا علی