میدونم این تاپیک قدیمه اما من تازه این تاپیک رو دیدم شاید اطلاعاتم بدردتون بخوره.

آنتی ویروس فقط جلوی ویروسی شدن رو میگیره ولی نمیتونه سیستم رو کامل از ویروس پاک کنه! واسه همین من همیشه ویروس هارو دستی پاک میکنم.
یه نکته خیلی مهم (100درصد جواب میده) همه کارهای بالا که دوستان گفتند رو انجام بدید!
... اما وقتی سیستم از نو راه اندازی بشه دوباره ویروس بالا میاد! یعنی شما هیچ کاری نکردید!
برای اینکار به regedit برید (اگه ویروس regedit خراب کرده از برنامه های مشابه استفاده کنید)
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
راست کلیک کنید گزینه Permissions انتخاب کنید.
تو قسمت group and user names ابتدا یوزر رو انتخاب کنید و در پایین تیک های deny رو بزنید، برای تمام یوزرها همین کارو انجام بدید. با اینکار حتی دسترسی ویندوز shell رو از این قسمت منع کردید یعنی خود ویندوز هم نمیتونه به اینجا دسترسی داشته باشه چه برسه ویروس!
همین کارو برای آدرس زیر هم انجام بدید
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
اگه فکر میکنید ویروس مورد نظر service برای خودش ساخته (با ترفندهای مختلف میشه اسم سرویس رو پیدا کرد اما خیلی طولانیه!) به قسمت زیر برید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services
اسم سرویس ویروس رو پیدا کنید و همون روش بالارو برای قطع دسترسی به این Key انجام بدید.
حالا سیستم رو Restart کنید.
اگه همه چیز رو خوب انجام بدید وقتی ویندوز بالا بیاد ویروس اجرا نمیشه. حالا با خیال راحت برید بصورت دستی تمام ویروس هارو پاک کنید. از آنتی ویروس هم کمک بگیرید. مواظب باشید ویروس رو دوباره اجرا نکنید.
بعد از انجام کار تمام دسترسی ها رو در regedit به حالت قبل برگردونید و value هایی که ویروس ساخته رو پاک کنید.
به قسمت HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon برید و سمت راست تو Shell باید فقط explorer.exe نوشته باشه وگرنه به احتمال زیاد ویروسه! اگه ویروس بود میتونید ته نوشته ی ویروس یه حرف اضافه کنید مثلا : sqwe.exe رو به sqwe.exea تبدیل کنید. اینجوری ویروس اجرا نمیشه!
روش های زیاد دیگه ای هست که حوصله توضیح ندارم اما این روش برای ویروس های new folder جواب میده. بسته به تجربه شما داره.
موفق باشید

خوشبختی ما در سه جمله است ... تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا ... ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه میکنیم حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا ... دکتر علی شریعتی