دوست من، اگه تا حدی با اقکار من آشنا باشید می دونید که خود بنده به این موارد معتقد هستم ولی هر گردی که گردو نیست.
بعضی افراد با ناآگاهی خودشون مردم رو هم به دردسر می اندازند. توی سخنرانی دیدید که گفت در اوائل انقلاب بعضی ها همینجوری الکل درست می کردن، می خوردن اما کور می شدن، خوب درسته اما طرف خودش هم درست نمی دونه چرا، اولا که آیا درست می کردن یا نه رو من نمی دونم اما اونی که این آقا اشاره می کنه متانول (CH3OH) هست که یک الکل یک کربنه هست و کمی خوردن باعث کوری اما مقدارش که یکم بالا بره باعث مرگ میشه.
هر ترکیبی که حداقل یک گروه عاملی الکلی (OH) داشته باشه به نوعی در خانواده الکل هم قرار می گیره
مثلا یک ترکیب با 4 گروه عاملی الکل با نام پنتا اریتریتول (C(CH2OH)4) هست که برای ساخت رزین های الکیدی استفاده میشه که خود رزین های الکیدی در ساخت رنگ های نسوز بکار میره، همچنین با نیتراته کردن این ترکیب یک ترکیب انفجاری قدرتمند بدست می آید که در صنایع نظامی کاربرد دارد، نکته اینکه این ترکیب هم شیرین است و البته جامد.
تمامی ترکیبات شکری در خود گروه الکلی دارند مثل ساکاروز، لاکتوز، گلوکتوز، ریبوز و ... اما داشتن گروه عاملی الکلی لزوما به معنای الکل مطلق بودن نیست و این ترکیبات در دسته کربوهیدرات ها قرار می گیرند.
همانطور که گفتم شکر هم دارای الکل است اما آیا شکر هم حرام است؟!!
تنها الکلی که باعث بروز مستی می شود و خوردن آن حرام شده، اتانول است (CH3CH2OH) الکلی مایع و دو کربنه با یک گروه عاملی OH
امیدورام کافی بوده باشه

بابا بخور اینقدر ناز نکن

چیزی نمیشه