پس از هماهنگی با مدیریت سایت، تصمیم بر این شد تا تاپیکی ایجاد شود که برخی مسائل پیش آمده طی روزهای گذشته را بررسی نماییم.

این روزها بشدت سایت درگیر برخی مسائل شده که باعث رنجیدن عده ای و عدم تمایل آن دوستان برای شرکت در مباحث و... شده است.
خیلی رک و صریح به اصل مطلب میپردازم،
این روزها کاربران سایت به دو دسته کلی تقسیم میشوند؛1-کاربران با سواد و متخصص در امور مربوط 2-کاربران به اصطلاح اسپمر
قطعا کاربران گروه 1 بدون هیچ مشکلی از نظر علمی، ادبیات نوشتاری و ... به بحث و تبادل اطلاعات با یکدیگر میپردازند.
متاسفانه کاربران گروه دوم که به تازگی رشد قارچ گونه ای در سایت داشتند، با ادبیات نوشتاری بسیار زننده و پستهای فاقد کوچکترین بار علمی، تنها با شرکت در بحث هایی که تخصصی ندارند موجب برهم زدن نظم تاپیک و در نهایت منحرف شدن آن میشوند.
متاسافانه هنگامی که برای افزایش آگاهی این کاربران، افراد متخصص سایت حس مسئولیت کرده و دیگران رو از علم خود بهرمند میکنند؛ برخی کاربران بطور بسیار گستاخانه ای اقدام به ارسال پست میکنند که گاها نه تنها تخصصی در زمینه بحث مورد نظر ندارند، حتی اطلاعات کافی درباره آن بحث هم ندارند.
متاسفانه مرکز انجمن های تخصصی سنترال کلابز به تازگی تبدیل به جایی شده است که صرفا همه به نقل اخبار از خبرگزاری ها میپردازند و هیچکس چیزی از خود ندارد که با دیگران به اشتراک بگذارد، جالب است برخی ادعایی نامتناهی با استناد بر همین خبرگزاری ها دارند... حال میزان اعتبار و تخصص خبرگزاری ها بماند(البته این مورد شامل همه ی افراد نمیشود)
متاسفانه ادبیات نوشتاری کاربران مدعی به حدی زننده و دور از ادب و انسانیت است که حداقل برای من قابل توصیف نیست. جملاتی مانند نوکرصفت یا سرور بزرگتان آمریکا و ...
صمیمانه از تمام دوستانی که این تاپیک رو مطالعه میکنند خواهش میکنم در هر زمینه ای که تخصص دارند اقدام به ایجاد مباحث کنند و از دخالت بی مورد در تاپیکهای که خارج از حوزه تخصصی ایشان است، خودداری نمایند. مباحث تخصصی ایجاد کنند و از بحث پیرامون برخی مسائلی که شاید هیچ یک از کاربران سایت صلاحیت اظهار نظر درباره آن مطالب را ندارند، احتناب کنند. قبل از شرکت در هر تاپیکی حداقل کمی راجع به موضوع مربوطه مطالعه کنند و بعد مدعی العلوم باشند.
به قول یکی از دوستان: برخی مانند کودکان دبستانی هستند که به آنها دروس دانشگاهی تدریس میکنیم و هیچ نمیفهمند و ادعای داشتن مدرک دکترا دارند.
ضمنا از فرصت بوجود آمده استفاده میکنم و بازگشت کاپیتان رامین رو تبریک عرض میکنم

پیروز باشید

حداقل یه بخش قرنطینه بذاریدتاهرپست بعدازقرارگرفتن دربخش مذکورباصلاحدیدمدیران ویرایش یاحذف شود.