عرض ادب خدمت کاربران گرامی.
هم به عنوان عضو کوچکی از خانه ی نارنجی نظری در رابطه با قوانین در ثبت نام دارم که اگه اجازه بدهید عرض کنم.
در ابتدا میگویم مخاطبان بنده کاربرانی هستند که به برخی قوانین مهم و اصلی عمل نمیکنند(چه New Member و چه Captain ها و Major ها و دیگران.به دلیل این که من عادتم هست که هر گاه جمعی را مخاطب قرار میدهم خودم را هم در آن جمع میگذارم و اکنون خود را در این دسته از کاربران قرار میدهم.بنده نیز اعتراف میکنم گاهی اوقات به قوانین عمل نمیکنم.

نه از روی عمد،بلکه از روی جبر)و قصد توهین به هیچ کسی را ندارم.
ببینید دوستان،همان طور که razates عزیز فرمودند،بخش اعظمی از کاربران که میخواهند ثبت نام کنند(نمیگوییم 90 درصد،88 درصد)فقط روی تأیید قوانین کلیک میکنند و آن قوانین را نمیخوانند و این قوانین ثبت نام هم قوانین سراسری انجمن نیستند.دلیلش را هم خودتان بهتر میدانید.(دلیل این که چرا قوانین را نمیخوانند یا به آن عمل نمیکنند)برخی قوانین(نه فقط قوانین سایت،راهنمایی رانندگی،قانون اساسی و...)دست و پاگیر هستند اما در نهایت به سود آن جامعه تمام میشوند.ولی به هر حال،این کار انجام داده میشود.
بنده به مدیریت محترم سایت و شورای نظارت این است که در صفحه ی ثبت نام تغییری ایجاد کنند که بعد از این که کاربری به بخش ثبت نام وارد شد قوانین سراسری انجمن به جای قوانین اولیه ظاهر شود و وقتی کاربری آن را تایید کرد،در صفحه ی بعدی 4 یا 5 سوال از آن قوانین از آن کاربر پرسیده شود(صفحه غیر قابل بازگشت باشد تا کاربر نتواند بازگشته و قوانین را کپی کند)و کاربر موظف شود قوانین را آموخته(به عبارتی حفظ کرده)و در قسمت پاسخ به آن سوال بنویسد(قوانین بیشتر مربوط به اسپم و کپی رایت و اینگونه موارد باشد) تا از ورود کاربران اسپمر و هرز نویس
حدی(تأکید میکنم)تا حدی جلوگیری شود اگر آن کاربر در ابتدای کار به قوانین سراسری انجمن عمل نکرد،بعد از دو بار اخطار در صورت تکرار سریعا اخراج شود.
نظر بنده این برخورد بهتر از این است که فقط پست حذف کنیم و هیچ پیشگیری ای نکنیم.همانطور که میدانید پیشگیری بهتر از درمان است.اگر ما این گونه کاربران را از ریشه کنترل کنیم بهتر از آن است تا بگذاریم آنها آزادانه در این محیط به اسپم و موارد دیگر بپردازند.(هر چند اسپم هیچگاه کاملا ریشه کن نمیشود.بنده خود نیز این امر را قبول دارم.)
اگر مدیران عزیز لطف کنند برای اخبار نظامی محدودیت قائل شوند و در انجمنهای دیگر به غیر از انجمن جنگ افزار،هوافضا و اینگونه انجمن ها که واقعا از نظر پست های فاقد بار علمی و یا سوال علمی رشد قارچ گونه ای داشته اند(مثل بحث پهپاد RQ-170 که حدود 33 34 صفحه به طول انجامید)،در حیطه کاری و تخصصی خودشان فعالیت داشته باشند تا به این فروم ها همچون خودرو و وسایل نقلیه،پزشکی،فرهنگ،تمدن و هنر،علم،فناوری و آموزش و انجمن ورزش(که کاملا خوابیده اند) رونق ببخشند و سنترال را از این جو خشک نظامی بیرون بیاورند،ممنون میشوم.باور کنید به نفع سایت میباشد.هر چند بزرگانی در انجمن حضور دارند که صلاح سایت را بدانند،اما بنده فقط پیشنهاد میدهم.(ضمنا از جناب آقای Mahdi1944 تقاضا دارم اگر میبینند مدیری که مدیر یک انجمنی است که رونق ندارد اما میتواند داشته باشد و آن مدیر ارجمند فعالیت چندانی ندارد،مدیر آن بخش را تعویض و شخصی را مدیر آن بخش کنند که در صورت داشتن دانش کافی،
طور مستمر فعالیت داشته باشد. )
پایان عرض میکنم با نظر کاربر گرامی،typhoon نیز موافق هستم.اگر جناب Mohammad 1985 لطف کنند و حداقل یک صندلی داغ به راه بیندازند،انجمن از این جو خشک بیرون خواهد آمد.
(صرفا جهت اطلاع و پیشنهادی برای خانه ی دوم ام)
آرزوی توفیق برای شما
این پست بنده باعث ناراحتی دوستان و بزرگان سایت نشود و همچنین امیدوارم حذف