با عرض معذرت از دوستان با وجودیکه انکه مدتی است سر دل و دماغ نیستم مطلبی بنویسم و بیشتر مایل هستم مطالب ارسالی را مطالعه کنم اما بالاخره با هر زوری بود این مطلب را نوشتم. که امید است برای دوستان مثمر ثمر باشد
این دومین ابداع من در زمینه خود درمانی است است که البته این روشی را که برای برداشتن میخچه کف پا می گویم مراجع پزشکی بدلیل احتیاطات و شرائط بسیار متعدد تخصص پزشکی ان را تایید و تجویز نخواهند کرد اما چون من خودم از این روش استفاده کرده ام و سال ها بدون درد میخچه پا بوده ام برای دوستان نقل می کنم حالا ان دیگر به تصمیمم و مسئولیت خود ایشان بستگی دارد که به پزشک مراجعه کنند یا با این روش خودشان میخچه پایشان را عمل کنند که البته روشی بسیار اسان و بدون درد است اما باید احتیاطات لازم را بعمل اورند. من خودم چهار میخچه کف پا داشتم یا بهتر است بگویم دارم که با انجام این روش گویا که ندارم زیرا به میخچه ها اجازه رشد نمی دهم تا با فرو رفتن بیشتر در گوشت باعث درد و ناراحتی کف پایم شود. البته شاید اکثر میخچه هایی که پای ما در می اورد بخاطر بعض کفش های نا مناسب داخلی باشد کفش هایی که سازندگان کفی ان برای صرفه جویی در مصرف مواد اولیه کف ان را مانند حوضچه پرورش ماهی بلوک بلوک و پوک می سازند و بعد صنایع غیر استاندارد ساخت کفش با یک چند لایه مقوا و مشما روی ان حوضچه ها را می پوشانند تا خریدار فکر کند توپر است اما هنوز چند روزی راه نرفته وقتی جوراب را از پا در می اوریم می بینیم انگار ساعت ها با پای برهنه روی توری سیمی ایستاده ایم و جای سیم هایش کف پایمان نقش بسته همین ها باعث میخچه می شوند اما خدا خیرش بدهد ان سازنده ای که چنین کفی هایی می سازد به پای مردم و میخچه فکر نمی کند و فقط سعی دارد برای کسب سود مناسب و با عنایت به صرفه جویی در مواد کفی ای بسازد که اگر پایش به کارخانه های ژاپنی برسد ژاپنی ها از تعجب شاخ در اورده و می پرسند ? what is this . البته حق را نادیده نگیریم بعض تولید کننده های کفش ما کارشان خوب است اما اگر واقعا لایه های مقوا و مشما را از کف کفش ها بر داریم می بینیم که بیشتر کفش های معمولی که ما استفاده می کنیم حفره حفره ای هستند. من الان مدت دوسال و نیم است یک کفش تبریزی خریده ام که یکسره ان را می پوشم و جز یکی دوبار هم بیشتر به ان واکس نزده ام ! اما خداییش این کفش انگار روز اولش است نه ترک بر داشته ، نه جلای ان از بین رفته و نه تغییر شکل داده اما فقط کف ان دو نصف شده است !! که این هم دست تولید کنندگان کفی کفش را می بوسد و نه کفاش های خوب و متدین تبریز را زیرا خود کفش خش هم بر نداشته. سخن بسیار است اما فقط همین نکته که کفش نامناسب یکی از عوامل اصلی ایجاد میخچه کف پاست اکتفا می شود. اما بر میگردیم به موضوع درمان میخچه پا توسط خود فرد بعض میخچه ها ظریف و بعضی زمخت هستند و این بستگی به نوع پا و مدت شروع تشکیل میخچه و مزمن شدن ان دارد یکی از دوستان پایش تازه چند ماهی میخچه در اورده و ناراحت بود این روش را برای ایشان گفتم عمل کردند و بعد از یک هفته کاملا خوب شد طوری که حتی محل تشکیل میخچه هم بعدا اصلا قابل تشخیص نبود ایشان طبق همان دستوری که من گفته بودم عمل کرده بود و خودش می گفت در روز چهارم یک چیز مثل گلوله اما به سختی سنگ از محل میخچه بیرون افتاده و دیگر اثری از میخچه باقی نمانده و بعدا هم پایش میخچه نزده است من خودم بدلیل انکه با برداشتن لایه بیرونی میخچه پایم راحت می شد و دیگر احساس ناراحتی نمی کردم به درمان ادامه نداده و به همین راحتی قناعت می کردم لذا هیچ وقت جدا تصمیم به عمل قطعی ان نگرفتم و به همین دلیل است هنوز یک میخچه بدون درد در پایم هست و براحتی با ان راه می روم و فقط هر یک ماه یا دوماه قسمت بیرونی میخچه را دوباره بر میدارم و دوباره راه می روم اما دوستانی که میخواهند ریشه این میخچه را کلا از جا در اورده و اثری از ان باقی نگذارند و همان گلوله ای که ریشه میخچه است از پایشان خارج شود بایست حوصله و نظمشان در درمان بهتر از من باشد. الته اخیرا شنیده ام در پزشکی برای برداشتن میخچه از لیزر استفاده می کنند اما روش قدیمی واقعا کمی دردناک بود . اما بهر حال این روشی که بنده می گویم راحت بی خرج و اسانتر از عمل در مراکز پزشکی است اما فقط بایست نکات ایمنی و بهداشتی رعایت شود و در ضمن شخص عمل کنند که خود فرد می باشد باید مهارت و تمرکز لازم را بخرج دهد تا خدای نکرده بریدگی در کف پا ایجاد نشود و البته باز هم متذکر می شوم این عمل را سازمان پزشکی بهیچوجه تایید و تجویز نمی کند و بنده هم تجویز نمی کنم مگر اینکه خود دوستان با اختیار و مسئولیت خودشان اقدام به عمل میخچه کف پا کنند لازم به ذکر است این روش هیچ گونه دردی ندارد اما فقط بایست مواظب باشید غیر از سر میخچه تیغ با قسمت های دیگر پایتان تماس نگرفته و یا سعی نکنید قسمت بیشتری از میخچه را بردارید
توضیحات :
برای این عمل فقط به یک عدد تیغ نو و تیز احتیاج است . ابتدا دست و کف پایتان را با اب صابون بشویید (که البته بنده خودم تا بحال نشسته ام !) بعدا با پنبه اغشته به الکل طبی میخچه و اطراف ان را تمیز کنید (که من این کار را هم نکرده ام ! ) بعد تیغ را همانطور که در جلد است دوتصف کنید پایی را که میخچه دارد روی زانوی پای دیگر بگذارید تا بتوانید کف پایتان و میخچه را بخوبی مشاهده کنید حالا نیمه تیغ را از جلد در اورده و بسیار ارام و با احتیاط سعی کنید قسمت بر امده میخچه را که فقط از جنس پوست و شاخی مانند است برش داده بر دارید . اگر بار اول است که به این کار می پردازید سعی نکنید میحچه را از عمق بر دارید بلکه ابتدا رویه فوقانی ان را بر داشته و مرحله به مرحله و با احتیاط و ارامش کامل لایه لایه از روی ان بردارید ( البته من خودم که ماهر شده ام قلفتی ان را بر میدارم !) تا جایی که تمام قسمت های شاخی مانند میخچه بر داشته شده و به پوست طبیعی پا برسید در این لحظه میتوانید چیزی مثل میخ را در مرکز محل میخچه ببینید که درون گوشت پاست که ریشه میخچه است و همین باعث درد و ازار پا می شود . می بینید که این ریشه در گودی محل میخچه قرار دارد و بدلیل ظریف بودن و پایین قرار داشتن ان قادر نخواهید بود ان را با تیغ بر دارید و نبایست در این مرحله چنین کاری را انجام دهید بلکه باید چند روزی صبر کرده و روی پا راه بروید تا ان میخچه بیرون تر بیاید از این مرحله شما راحت خواهید بود و قادر خواهید بود براحتی و بدون درد میخچه روی پا را بروید اما واقعیت انکه هنوز ریشه میخچه در پای شماست و اگرچه می توانید بدون درد روی ان راه بروید اما بعد از یکی دوماه دوباره به همان حالت اول رشد خواهد کرد اگر مثل من به همین مرحله اکتفا دارید که نیازی نیست در روزهای بعد عمل را ادامه دهید و بعد از یکی دو ماه همین عمل را تکرار کنید اما اگر می خواهید ریشه میخچه کاملا از پایتان خارج شود باید این عمل را هر دو روز یکبار انجام دهید ( از این به بعد فقط در مورد ان ریشه باریک ) بعد از دو روز مشاهده خواهید کرد ریشه ای که قبلا در قسمت گودی بود و دسترسی به ان نداشتید بیرون امده و بر امده شده طی همان مراحل نصفه جدید تیغ را بر دارید و با احتیاطی افزونتر از دفعه قبل ( چون این بار با یک ریشه نسبتا نازک سر و کار دارید ) بسیار ارام ذره ذره سر ریشه را بر دارید وقتی دید سر ریشه به اندازه کافی بر داشته شده و دیگر دسترسی به ان ندارید همانجا عمل را پایان دهید و دوباره تا دو روز روی پاهایتان راه بروید تا بازهم ریشه بیرون تر بیاید و دوباره به همان نحو برد اشتن ریشه بطور بسیار ارام و با احتیاط بطور تدریجی ادامه دهید و دوباره منتظر روزهای بعد شوید و عمل را تکرار کنید (توجه داشته باشید ریشه میخچه به گوشت پا متصل نیست اما کاملا در گوشت فرو رفته و جز این مرحله تدریجی راهی برای خارج کردن ان وجود ندارد ) روزی خواهد رسید که اخرین قسمت ریشه بطرف کف پا بیرون می اید و می بینید گلوله سختی به اندازه ماش
از محل میخچه بیرون می افتد و همین جا کار میخچه تمام است و دیگر در ان نقطه میخچه ای بوجود نخواهد امد مگر بدلیل کفش نامناسب جای دیگری از پایتان میخچه بزند که اگر با همبن روش زود به ان برسید ریشه ای هم ایجاد نخواهد شد
تذکرات ایمنی موکد :
حتما از مواد ضد عفونی استفاده کنید
این عمل باید با صبر و حوصله و تمرکز کامل انجام شود تا تیغ با قسمت گوستی پا تماس نگیرد
کسانی که لرزش دست دارند این کار را انجام ندهند
از یک نصفه تیغ دوبار استفاده نشود
موقع بر داشتن رویه میخچه باید دید و تسلط کامل بر میخچه داشته باشید
در محل هایی که محل عبور و مرور دیگران و مخصوصا کودکان است ننشینید تا با برخورد احتمالی با شما باعث بریدگی پایتان شوند
این عمل را در موقعی انجام دهید که خسته نباشید و تمرکز کافی داشته باشید
کسانی که مشکل دید دارند و کف پایشان را بخوبی نمی بینند از انجام این عمل خودداری کنند
هنگام انجام این عمل از نشستن بر روی صندلی و چیزهایی که تعادل خوبی ندارند و لرزش دارند خود داری شود
اگر قبل از عمل یک فنجان چای یا نسکافه بخورید برای تمدد اعصاب و تمرکز بهتر است
در خاتمه مواظب باشید در بر داشتن قسمت بیرونی میخچه زیاده روی نکنید
مسئولیت انجام این عمل بعده خود شخص داوطلب است و به بنده مربوط نمی شود چرا که اگر این عمل با دقت ،ظرافت و مهارت لازم انجام نشود با کمال معذرت ممکن است بزنید خود را شل و پل کنید اما من خودم هر دو ماه یکبار در عرض پنج دقیقه سه میخک کف پا را بر میدارم
میخچه کف پایتان را خودتان عمل کنید !!
مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 822 بار
- سپاسهای دریافتی: 1585 بار
Re: میخچه کف پایتان را خودتان عمل کنید !!
پارسال بعد از اینکه استخوان شصت پام رو جراحی کردن ، کف پای عمل کردم پر شد از میخکهای درشت ، طوری که تقریباً از یک پا فلج شده بودم ...
درد میخچهها از یک طرف و درد جای عملم از طرف دیگه (البته میخچه به خودی خود دردی نداره ، ولی چون کف پا رشد میکنه و تمام وزن بدن هم اونجاست ، خیلی اذیت کننده میشه)
هر چی چسب میخچه و زگیل از داروخانه گرفتم زدم فایده نکرد ، تا اینکه رفتم عطاری و شانس آخرمْ امتحان کردم،
از عطار داروی میخچه خواستم ، اونم یه قطرهی دست ساز بهم داد که از ترکیب هفت چیز مختلف بود که فقط سرکه و عصاره پوست گردو رو یادمه
بعد از حمام کردن که میخچهها دهان باز میکردن چند قطره روشون میریختم تا اینکه بعد از چند روز تمامشون سیاه شدن و از بین رفتن...
خلاصه که اون قطره واقعاً معجزه کرد . البته فکر نکنم همه عطاریها داشته باشن چون همونطور که گفتم دست ساز بود.
یا علی
درد میخچهها از یک طرف و درد جای عملم از طرف دیگه (البته میخچه به خودی خود دردی نداره ، ولی چون کف پا رشد میکنه و تمام وزن بدن هم اونجاست ، خیلی اذیت کننده میشه)
هر چی چسب میخچه و زگیل از داروخانه گرفتم زدم فایده نکرد ، تا اینکه رفتم عطاری و شانس آخرمْ امتحان کردم،
از عطار داروی میخچه خواستم ، اونم یه قطرهی دست ساز بهم داد که از ترکیب هفت چیز مختلف بود که فقط سرکه و عصاره پوست گردو رو یادمه
بعد از حمام کردن که میخچهها دهان باز میکردن چند قطره روشون میریختم تا اینکه بعد از چند روز تمامشون سیاه شدن و از بین رفتن...
خلاصه که اون قطره واقعاً معجزه کرد . البته فکر نکنم همه عطاریها داشته باشن چون همونطور که گفتم دست ساز بود.
یا علی

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن
چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد

-
- سپاسهای ارسالی: 1261 بار
- سپاسهای دریافتی: 2355 بار
من خودم بطرز فجیعی
یک مرتبه برای همیشه از شر میخچه خلاص شدم. یه پنس نوک تیز قوی برداشتم و میخچه رو از ریشه کشیدم بیرون. ولی خیلی درد داشت
چون توی شصت دستم بود. 
یک مرتبه برای همیشه از شر میخچه خلاص شدم. یه پنس نوک تیز قوی برداشتم و میخچه رو از ریشه کشیدم بیرون. ولی خیلی درد داشت
چون توی شصت دستم بود. 
حضرت علی (علیه السلام):
مالک اگر شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی فردا به آن چشم نگاهش نکن! شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی !

- سپاسهای ارسالی: 3447 بار
- سپاسهای دریافتی: 5880 بار
saeedjiji نوشته شده:پارسال بعد از اینکه استخوان شصت پام رو جراحی کردن ، کف پای عمل کردم پر شد از میخکهای درشت ، طوری که تقریباً از یک پا فلج شده بودم ...
یا علی
در مورد برداشتن میخک با مواد شیمایی چیزهایی شنیده ام حتی خودم یک بار که به بوشهر رفته بودم از داروخانه یک چسبی خریدم که می گفتند ضد میخک است مثل چسب زخم بود اما یک گلوله قهوه ای رنگ روی ان بود سه چهار روز ان را روی میخک گذاشتم اما متاسفانه نه تنها میخچه نرمتر نشد و از بین نرفت بلکه رد ان سه چهار روز ان گلوله قهو ه ای روی میخک بیشتر فشار اورده و درد را تشدید کرده بود که هیچ فایده ای نداشت
در مورد موادی که شما گفتید و نتیجه هم گرفتید چیزی نمی دانم اما ان روش هم حتما احتیاج به مدت زمان خاصی دارد تا در میخچه نفوذ کرده و ان را از بین ببرد اما روشی را که من عرض کردم یک روش سریع و فوری است یعنی با بر داشتن میخچه شخص فورا می تواند راحت و بدون هیچ دردی مثل افراد عادی راه برود به هرحال هر روش اسانی که میخچه را از بین ببرد خوب است

- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 4214 بار
- سپاسهای دریافتی: 8330 بار
من هم با یه دریل کوچک مخصوص سوراخ کردن فیبرهای مدارچاپیم میخچه کف پام رو تا آخرش در اوردم . یکی از روشهای مقابله با میخچه هم استفاده از سنگ پاست که خیلی هم موثره.
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
بهترین روش بی خطر و راحت برای از بین بردن میخچه استفاده از گوجه فرنگیه به گوجه فرنگی و از وسط نصف کنید و روی میخچه بزارین و با دستمال یا باند و مقداری کیسه پلاستیکی محکم ببندید و بزارین ۱۲ ساعت بمونه و اگه میخچه خیلی قدیمیه بزارین چند ساعت بیشتر بمونه. بعد از گذشتن یک روز میبینین که میخچه خیلی راحت بیرون میاد و از شرش خلاص میشین 

منم سالهاست همین کار و میکنم ولی قبل از برداشتن لابه های رویی یه مدت چند قطره اب روی میخچه میزارم با این کار هم پوسن اون ناحیه متورم میشه و هم نرم میشه